İnternetten Ücretsiz Telefon Görüşmesi
-
telefondan ses geliyoda. pcden telefona ses gitmiyo
-
mikrofon takman lazım hoca :D mikrofonsuz olurmu hiç
şu meretin günlük limit olayını çözebilseydim IP değiştirince olur die düşündüm ama değiştirince de girmiyor
acaba nereden görüyo beni ? sorunu bi çözebilsem :)
ses çok net geliyo ve gidiyo merak etmeyin ben 2-3 defa denedim :D
şimdi tahribat ailesi bu serveri göçertir :D çünkü herkes yığılır şimdi sms ve telefon açmak için unvalide olur şimdi site :D
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------mikrofon takman lazım hoca :D mikrofonsuz olurmu hiç
şu meretin günlük limit olayını çözebilseydim IP değiştirince olur die düşündüm ama değiştirince de girmiyor
acaba nereden görüyo beni ? sorunu bi çözebilsem :)
ses çok net geliyo ve gidiyo merak etmeyin ben 2-3 defa denedim :D
şimdi tahribat ailesi bu serveri göçertir :D çünkü herkes yığılır şimdi sms ve telefon açmak için unvalide olur şimdi site :D
-----------------------------Olmaz bence hocam, adamlarında amacı hit çekebilmek zannımca siteye. Site ciddi bişeye benziyoda bu limit her gün yenileniyomu. Yahu günde 5 dakkada olsa iletişim hayattır işimize yarar kanaatimce.
Bu limit Gün başınamıdır.?
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------Olmaz bence hocam, adamlarında amacı hit çekebilmek zannımca siteye. Site ciddi bişeye benziyoda bu limit her gün yenileniyomu. Yahu günde 5 dakkada olsa iletişim hayattır işimize yarar kanaatimce.
Bu limit Gün başınamıdır.?
-----------------------------evet gün başına günde 5 dakika ben konuştum daha sonra IP değiştirerek birkaç yerle daha konuştum
üçüncüye yemedi :D kabul etmedi ingilizce bi hata veriyo aradan 24 saat geçmesi gerek diyo
artık şansımızı yarın denicez :D birkaç yeri aradım bugün en azından yarın da bi arkadaşı ararım :D
eskiden wadja vardı ücretsiz sms hizmeti veriyordu şimdi kaldırmış en az 2 yıl sömürmüştük :D
-
hocam bu skypede üyelik alınca ilk arama bedava die biliyorum dorumu ?
-
stillalive bunu yazdı:
ya hacılar voipraider.com adresinden programı indirin üye olun 10 dolarlık kredi alın sonra 3 ay boyunca haftada 300 dakika bedava konuşun bu kadar basit.
-----------------------------hocam cep aranıo mu? Aklıma fena fikirler gelio...
-
çökmüş Tebrikler hiç biryer aranmıyor :) Türk ün Güzü işte :)
-
DreamNatreX bunu yazdı:
hocam bu skypede üyelik alınca ilk arama bedava die biliyorum dorumu ?
-----------------------------evet doğru :)