İnternetten Vazgeçirmek Olur Mu?
-
İnternetten vazgeçenin hayat kablolarından biri kopmuş demektir. "Bill Gates"
İnternet hayatımıza gireli şunun şurasında 10 yıl kadar bir süre oldu. Uzun yıllar sonra internet bağımlılığı artar ve insan neslini ve sağlığını koruma adına internete sınırlama ve yasaklar getirilir mi ? acaba !
-
internet bırakılırmı adam doğru söylemiş :D hakikatne benim bile günümün yarısı internetin başında geçiyo yani ve çoğu kişininde böyle olduğuna eminim...
-
Bence Sınır getirilmeli,Cünkü İnsanın Sağlığı Bozuluyor Bu Bi Gerçek Yani Ben 7 günün 4 günü Bilgisayar Başındayım Artık Alıştım Uyku Gelmiyor Ama Çok Kötü Baş ağrısı var,Zayıflıyor İnsan Artık Oturamıyorum koltuğa zayıfladığımdan kıcımın kemikleri batıyor xD
-
MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
-----------------------------
Bence Sınır getirilmeli,Cünkü İnsanın Sağlığı Bozuluyor Bu Bi Gerçek Yani Ben 7 günün 4 günü Bilgisayar Başındayım Artık Alıştım Uyku Gelmiyor Ama Çok Kötü Baş ağrısı var,Zayıflıyor İnsan Artık Oturamıyorum koltuğa zayıfladığımdan kıcımın kemikleri batıyor xD
-----------------------------Ben niye tersine kilo alıyorum :| Tığ gibiydim ah ah
-
tatile gidicem. kafama en çok takılan şey internete girememem. sevgilimden geçtim internetsiz bi sabaha nasıl uyanıcam onu düşünüyorum
daha bir de askerlik var..
-
ttnet her 3 ayda bir neti kapattığında sürekli bi yanımı eksik hissediyorum.internet vazgeçmek demek bildiiğin bitkisel hayat amk.
-
ttnet zaten sınırlama koyuyo :)
ilerleyen zamanda internet olmayacağı için sınırlama olmasına gerek kalmayacak
-
milletin sağlığı onlara mı kaldı a.k düşünmesi bile saçma ki yaparlarsa olay çıkar :|
hayatını internet üzerinden kazanan insanlar var nereye yasaklıyolar :D
-
İnternet başında oturmaktan son zamanlarda bende kilo almaya başladım,sabahları yürüyüşe çıkmaya karar verdim ama sürekli ertelemeler kötü oluyor. Aynı sorunu yaşayanlar vardır..
-
dağda bi ewimiz var arada bir ava da cıkıoz ordan, kucukken cok severdim am simdi 2 3 gunden fazla durmuom internetsizlik cok sıkıo :S
bilerek nette almıom oraya ki bütün gun onun basında oturup ortamı boq etmiim
nolcak şimdi!
-
brK bunu yazdı:
-----------------------------MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
-----------------------------Ben niye tersine kilo alıyorum :| Tığ gibiydim ah ah
Hocam Bilmiyorum Arkadaşlarda Benim Gibi Oturdukları Yerde Yiyorlar Şişiyorlar domuz Gibi Ama ben Oturmama Rağmen Yemiyorum :D