İnternetten Vazgeçirmek Olur Mu?
-
Yahu ne Engellemesidir Teknoloji bu Tabiki Yaşam Tarzlarını değiştirecek, Gelecek İnsanı Bilgi Bilişim İnsanıdır, Robot Teknolojiler Üzerinde neden Duruluyor Sanıyorsunuz, Gelecekte Her kes Sanal Ortamlarda Muhabbet edecek, Misafirlikler bile Sanal Ortamlarda Yapılacak, Gelecekte Bu Kitlesel Katılıma Daha Katılımcı daha Etkileşimli Programlar İnternet Tarayıcıları Geliştirilecek.....
Kimmi Çalışacak bütün her kes Bilişimle Haşir Neşirken, Robotlar Çalışacak, Robotların Kontrolü bile Bilgisayar başında Tüneyenler Tarafından Sağlanacak, O Gelecek Çok yakın bir Gelecek Hatta Geldi Kapımızı Çalıyorda diyebilirim....
Takmayın Kafanıza Bu Daha iyidir, Hantal İnsan Bence Daha az Vahşi Daha az Zararlıdır.... Yoksa Bu Gerçekleşmezse Ters Teperse Sanırım Dünyayı Yokedeceğiz... İnsanın Oluşturduğu Gruplar Ve Kendi Grubuna Taktığı ad ile Kendisinin Daha Üstün olduğunu Sanma Budalalığı yüzünden Dünyanın ve Yaşamın Her Gün Defterini Dürüyoruz Umarım Teknoloji Bi Dur der Bu Saçmalığa.... Irkmış Pehh Irk Yok İnsan Irkı var.... Tarihten kalma Kan Davası bitmeli.... İnsanlık Birbiri ile Barışmalı.!!!
Bir Noktaya Dikkat Çekmem Gerek....
Robot Teknolojileri Üzerinde Çalışanlar Kendi kendini kontrol edebilen Robotlar Üzerinde Hiç Çalışmamalarını İsterim, Nitekim Terminatör, Battle Star Galactica gibi Bilim kurgu Filmlerinde Konusu Geçen İnsan Irkına Düşman bir Robot Irkı Türeyebilir.... Daima Ne Kadar ileri Gidilirse Gidilsin Robotlar Tüm Hareket Emirlerini İnsandan almalıdırlar.... Kendileri Düşündüklerini Uygulayamamalıdır.!!!
-
god bunu yazdı:
-----------------------------tatile gidicem. kafama en çok takılan şey internete girememem. sevgilimden geçtim internetsiz bi sabaha nasıl uyanıcam onu düşünüyorum
daha bir de askerlik var..
-----------------------------aynı durumlar bendede var hoca ya :S
-
bence tv gibi bedava olacak zamanla, uydulardan çekecek. antenle çekecek. düşünün vizontelenin ilk çıktığında anlık haberleşme oluyordu insanlar çok para harcıyordu sahip olmak için falan ama şimdi 100 tl. ye bile alırsın tv. ve çekimi bedava . reklamlarla falan yayınlanıyo ama olmazsa olmaz sıradan bişey olacak internette.
-
İnternet, biz fark etsekte etmesektede hayatımızın içine işlemiş olan bir kültür oldu,hayatımızın merkezine oturdu.
Peki tarihde internet icad edilmeseydi şimdi hangi durumda olurduk acaba? Ben bu sefer farkı bakış açısıyla bakacağım.
Farklı bir ilde ülkede olan akrabalarımızla görüntülü konuşamazdık, netten yeni tanıştığımız insanlar onlarda olmaz dı, Kız arkaşınızla zaten konuşamayacaktınız. MP3 indiremeyecek yeni şarkıları,albümleri satın almak zorunda kalacaktık. Film indiremeyecektik.
Google diye bir kelimeyi duymayacaktık, ödevlerimizi kendimiz araştırmak zorunda kalacaktık. Türk telekom bizi kazıklayamayacaktı. Ben de bunları yazmamış olacaktım.
Tahribat ı tanımak ütopya olacaktı.
Peki tarihde internet icad edilmeseydi şimdi hangi durumda olacaktık acaba?
-
tedavi bunu yazdı:
-----------------------------İnternet, biz fark etsekte etmesektede hayatımızın içine işlemiş olan bir kültür oldu,hayatımızın merkezine oturdu.
Peki tarihde internet icad edilmeseydi şimdi hangi durumda olurduk acaba? Ben bu sefer farkı bakış açısıyla bakacağım.
Farklı bir ilde ülkede olan akrabalarımızla görüntülü konuşamazdık, netten yeni tanıştığımız insanlar onlarda olmaz dı, Kız arkaşınızla zaten konuşamayacaktınız. MP3 indiremeyecek yeni şarkıları,albümleri satın almak zorunda kalacaktık. Film indiremeyecektik.
Google diye bir kelimeyi duymayacaktık, ödevlerimizi kendimiz araştırmak zorunda kalacaktık. Türk telekom bizi kazıklayamayacaktı. Ben de bunları yazmamış olacaktım.
Tahribat ı tanımak ütopya olacaktı.
Peki tarihde internet icad edilmeseydi şimdi hangi durumda olacaktık acaba?
----------------------------Şimdi İnternetin başında olmasam Tv izliyor olabilir veya arkadaşlarla görüşüyor olurdum sanırım.
-
internetin bu hali bile suan bana yetmiyor. her ortamdan internete girmek istiyorum yüksek hız ve ucuz fiyata ama türkiyede daha zamanı var.
-
-edit
-----------------------------
-
Hocam vazgeçirmeye doğrudan çalışmakla olmaz.Düşüneceksin düşündüreceksin..
Sor bir kendine ben dünyanın en zeki türüyüm aklı olan düşünen bir türüm.İnsanım ve tüm canlılardan üstünüm.7 milyar yıldır var olan dünyada benim payıma bir kazadan ölmezsem düşecek olan 70 80 yıl..
Öğreneceğim kendime katabileeğimçok şey var,çevremdekilerle mutlu olabileceğim anlar var,faydalanabileceğim sonsuz nimet var..Ve daha 1000lercesi.
şimdi bunca şeyin içinde günün yarısını net başında geçirmek hangi akla hizmet.Bende bağımlıyım internete ama sadece bağımlılığımı köreltecek kadar giriyorum.günde 2-3 saat kadar bu süre emin olun 7 8 saatlerden indi 2 saate yazlıkta olunca onuda aramıyorum.Ve sizlere önerim bırakın neti falan..komple değil günün yarısını pc başında köreltmekten kurtulun.
Sizin günde 8 saat uyuyan insan aptal diyen adamdan bir eksiğiniz yok ve o adam vakti verimli kullanmak için 4 saat uykuyla yaşıyor
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------god bunu yazdı:
-----------------------------tatile gidicem. kafama en çok takılan şey internete girememem. sevgilimden geçtim internetsiz bi sabaha nasıl uyanıcam onu düşünüyorum
daha bir de askerlik var..
-----------------------------aynı durumlar bendede var hoca ya :S
-----------------------------Yalnız değilsiniz.
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------Hocam vazgeçirmeye doğrudan çalışmakla olmaz.Düşüneceksin düşündüreceksin..
Sor bir kendine ben dünyanın en zeki türüyüm aklı olan düşünen bir türüm.İnsanım ve tüm canlılardan üstünüm.7 milyar yıldır var olan dünyada benim payıma bir kazadan ölmezsem düşecek olan 70 80 yıl..
Öğreneceğim kendime katabileeğimçok şey var,çevremdekilerle mutlu olabileceğim anlar var,faydalanabileceğim sonsuz nimet var..Ve daha 1000lercesi.
şimdi bunca şeyin içinde günün yarısını net başında geçirmek hangi akla hizmet.Bende bağımlıyım internete ama sadece bağımlılığımı köreltecek kadar giriyorum.günde 2-3 saat kadar bu süre emin olun 7 8 saatlerden indi 2 saate yazlıkta olunca onuda aramıyorum.Ve sizlere önerim bırakın neti falan..komple değil günün yarısını pc başında köreltmekten kurtulun.
Sizin günde 8 saat uyuyan insan aptal diyen adamdan bir eksiğiniz yok ve o adam vakti verimli kullanmak için 4 saat uykuyla yaşıyor
-----------------------------
dogru diyosun hocam. sen aydınlanmışsın bi hala internetin kölesiyiz :D