İos 12 Yayınlandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı
    umit bunu yazdı

ölçüm muhabbeti 6 plusta yok sanırım

zaten pek tutarlı değil gibi geldi bana. Boyumu ölçtü arkadaş 14 metre çıktım :D 8 di cihaz

:D

le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

lan bu ekran süresi ne güzel birşeymiş. faydalı nekadar bilgi varsa birikmeye başladı. grafik şeklinde kullanımlarımı bildirim sayılarımı görebliorum.

bu aralar hiç oyun oynamıyor sürekli iş uygulamalarını kullanıyormuşum. bu veriler apple a ulaşıyorsa sağlam data topluyorlardır.

cihaz işlevselliği artmış beğendim valla. kamera ıvır zıvır roket olmuş. 

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    By_HC bunu yazdı

ip 5s e hiç beklemiyordum ama update almış. Sanırım Apple'ın en uzun ömürlü telefonu oldu ip 5s update konusunda. 

Yükleyen var mı 5s e ? Yüklesem ölür mü ? :D 

iPhone 5S'i Apple zirvede bıraktı. iOS 13'ü görmez ama 13'e kadar çıkacak tüm ara güncellemeleri alır. 5S'lerin kullanım ömrü otomatikman 2 sene uzadı. 5S'in 2013'te çıktığını dikkate alırsak 6-7 sene kullanım ömrü bir akıllı telefon için rekordur. 6-7 sene kullanım ömrünü ben Nokia'nın tuşlu telefonları zamanında görüyordum. 5S'in bu kadar uzun ömürlü olmasına sebep 64 bit işlemciye sahip ilk iPhone olması. Zaten sonraki model 6 ile arasında işlemci açısından pek bir fark yok. Ayrıca 5S'lerin kasaları aşırı sağlam. Küt tasarıma sahip olması yere düşüşlerde darbeyi iyi emiyor.

Apple kazık filan ama ucuz mal alacak kadar zengin değilim sözünün karşılığıymış bunu anladım. Android telefon alıyorsun seneye üretici firma cihazını unutuyor saçma sapan donanım sorunları ortaya çıkıyor vs. Apple'da garanti bittikten kısa bir süre sonra gönderilen cihaza bile değişim cihazı verdi adamlar.

@mizahi Kesinlikle yüklemeni tavsiye ederim.

Tespitleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkürler hocam. Şanslıymışız valla 1 yıl daha da kullanırım o zaman :)

HC
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    crystalmeth bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

Ya bu aynı uygulamadan gelen bildirimler altalta sıralanıyor alttaki bildirimleri nasıl okuyoruz :/

çift tıkla hocam :D

Eyvallah sinirimi bozdu bi türlü bulamadım :/

Kendine İyi Bak ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ayrıca Apple Music'te şarkı sözünü aratınca şarkıyı buluyor. Bankadan gelen doğrulama şifrelerinde mesajdan şifreyi otomatik çekip satıra kendi giriyor.

mkyb tarafından 23/Eyl/18 20:13 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek

iphone 5s e yükledim sim kart görmüyor :( 

HC
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

iphone 6 s plus a yükledim akıcı ve şarj uzun süre gidiyor gibi geldi bana. birde klavye çok güzel olmuş klavyenin üstünde ki tahminler daha tutralı ve daha okunaklı ama gene de yok YÖK :))

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
Toplam Hit: 5571 Toplam Mesaj: 38
ios 12