folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder İos İçin İstediğiniz Uygulama Var Mıdır?

İos İçin İstediğiniz Uygulama Var Mıdır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Selamlar,

Bu aralar iOS üzerine geliştirme yapıyorum daha öğrenme aşamasındayım, malum alt yapısı olanlar için en iyi öğrenme şekli proje üzerinde çalışmaktır. O yüzden ben de bir tane adam akıllı uygulama yapayım diyorum.. Kendime göre yaparım bir şey ama insanlara da faydalı olsun istiyorum..

O yüzden ihtiyaçlar doğrultusunda bir uygulama yapayım.. Lütfen önerilerinizi mesajda belirtin.. Önceden önerileni beğendiyseniz bunu belirtin, ona göre en çok talep edilen uygulamayı yapayım.. 

Lütfen network sniffing, wifi şifresi kırma v.s. tarzı şeyler istemeyin :)

teşekkürler

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

burayı da alayım önerileri burada listelerim.. 

1- panxer -> koşu/seyahat uygulaması

unbalanced tarafından 20/Haz/14 01:00 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Seene diye bir program var oyle bir seye kastir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

baktım hocam ilginç bi şeymiş 3 boyutlu falan.. ama bunda kimseye bir fayda göremedim.. yoksa kafama göre bir şey yazar geçerim..

hani şunu demek istiyorum sanırm yanlış anlaşıldım.. mesela senin bir iphone telefonun var, ve şöyle bi uygulama olsaydı da şu şu işlerimi daha kolay halledebilirdim diyebileceğiniz şeyler nelerdir diye sormak istedim aslında

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

seyahat ettigim yerlerin km sini harita uzerindeki cizgisini suresini ortalama hizi haftalik gezi ise kamplama yerlerini gosteren bu ozetin tamamini sosyal medyada paylasabilecek bir uygulama yap.

bu dediklerimin hepsi endomondo saglik uygulamasinda var fakat amac saglik olunca 130km kosuyorum 2milyon kalori yakiom diye hesaplio hem indi bindi yapamiom.

sen bunlari direk seyahat ve dolasma adi altinda koy 0.99 cent e de kalorisini  gostersin bisiklet yuruyus ise.

araba ile gidiliosa aracin modelini girelim benzin tuketimini sonuc olarakta yol maliyetini cikartsin.

hadi optum.

caps

http://picload.org/image/lipraoa/screenshot_2014-06-20-00-55-32.png

PanxeR tarafından 20/Haz/14 00:57 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

panxer güzel fikir hocam bu cidden, ücretli olarak da tutacak bir işe benziyor..  bunu listeye ekleyeyim.. bunu bir gün ayrı proje olarak yapabilirim çünkü iki güne bitecek bir iş değil :) 

hocam bi de bunun hesaplaması nasıldır.. mesela koşu deniyor, kimin hızı belli mi? yoksa aradaki mesafelere ve harcanılan süreye göre hızını buluyor ve ona göre kalori hesaplıyor? çok da uğraştırıcı bi şeye benzemiyor bunu ekliyorum listeye. ama detay gerekli bana

unbalanced tarafından 20/Haz/14 00:59 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek

arama yaptığında karşı taraf açtığı an titreşimle uyarın veren bi program ihtiyaç

Selam ve dua ile...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

panxer güzel fikir hocam bu cidden, ücretli olarak da tutacak bir işe benziyor..  bunu listeye ekleyeyim.. bunu bir gün ayrı proje olarak yapabilirim çünkü iki güne bitecek bir iş değil :) 

hocam bi de bunun hesaplaması nasıldır.. mesela koşu deniyor, kimin hızı belli mi? yoksa aradaki mesafelere ve harcanılan süreye göre hızını buluyor ve ona göre kalori hesaplıyor? çok da uğraştırıcı bi şeye benzemiyor bunu ekliyorum listeye. ama detay gerekli bana

mobilden yazdım onları oyüzden fazla ayrıntı veremedim.  gps üzerinden anlık hızı gösteriyor total yolu saate bölmüyor yani , onu nasıl hesaplatırsın bilmiyorum. yürüyüş , koşu , paten , bisiklet gibi şeyleri seçebiliyoruz buda yakılan kaloriyi etkiliyor.

aynı zamanda yükseklik ölçümü de ne kadar dik çıktıgın veya indiğini gösteriyor buda terleme yani su ihtiyacını ve kaloriyi de etkiliyor.

Bu tarz 50 tane uygulama var fakat 1-2 tanesi aralarından sıyrılabilmiş durumda. Niye daha iyisini yapamayasın ?

endomondo pro yu 2.5 dolara almıştım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@vegapc, bunu araştırayım, android de bu tarz arama olayında eskiden izin yoktu, yani bi çok şeyi anlayamıyorduk, api de son durum nedir bilmiyorum ama ios daha kapalı. o yüzden bu tarz bir şeye izin vermeyebilir sdk sı. Buna bakarım... ama bu sefer muhtemelen kişiler yapılan uygulama ile arama yapmalı.. eğer genel bir listenerı yoksa.. ios sdk sına hakim olmadığım için net cevap veremiyorum.. bilen varsa yanıtlarsa sevinirim..

@panxer, hocam bu iş anladığım kadarıyla tek yapılacak bi şey değil gibi.. bu hesaplamanın belirli bir yolu yordamı var.. yükseklik olayı yok paten olayı .. bunların hesaplamasını bilen biri olsa yapılabilir tabii ama yükseklik olayı haritadaki api ye bağlı..google maps de koordinatlar alınabiliyor ama o yerin yüksekliği ile ilgili bilgiler dönüyor mu bilmiyorum.. 

beklediğmden baya zor projeelr geliyor :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

@vegapc, bunu araştırayım, android de bu tarz arama olayında eskiden izin yoktu, yani bi çok şeyi anlayamıyorduk, api de son durum nedir bilmiyorum ama ios daha kapalı. o yüzden bu tarz bir şeye izin vermeyebilir sdk sı. Buna bakarım... ama bu sefer muhtemelen kişiler yapılan uygulama ile arama yapmalı.. eğer genel bir listenerı yoksa.. ios sdk sına hakim olmadığım için net cevap veremiyorum.. bilen varsa yanıtlarsa sevinirim..

@panxer, hocam bu iş anladığım kadarıyla tek yapılacak bi şey değil gibi.. bu hesaplamanın belirli bir yolu yordamı var.. yükseklik olayı yok paten olayı .. bunların hesaplamasını bilen biri olsa yapılabilir tabii ama yükseklik olayı haritadaki api ye bağlı..google maps de koordinatlar alınabiliyor ama o yerin yüksekliği ile ilgili bilgiler dönüyor mu bilmiyorum.. 

beklediğmden baya zor projeelr geliyor :D

yaparsın hocam yaparsın :) 

bu arada yeni programlama dili ile mi yazıyorsun ? swift ile ? 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bordomavi
    bordomavi's avatar
    Erkek

konuşma bittikten sonra görüşmeyi isteğe bağlı kaydede bileceğimiz bir program olabilir ..
    dağcılar için rakım ölçer yer şekillerini çıkaran bir uygulamada olabilir ..

Toplam Hit: 1959 Toplam Mesaj: 16