Ip Adresi Caldim Nasil Kullanirim?
-
Arkadaslar simdi bizim okulda internet var.Tabi internet ucretini de direkt olarak M.E.B. oduyormus.
Ip adresini Subnet maski falan ve DNS leri ve diger bilgileri aldim .Okul internet ihtiyacini ozel bir canak anten sayesinde sagliyor.Benim evde bir Radyo Modem im var.Acaba okulun Ip adresini ve degerlerini benim bilgisayara girsem ben de bedava kullanabilirmiyim.?
Saolun
-
cıq beleş giremen
-
Allah belanı vermesin çanak antenden internetmi olur lan hadi oldu diyelim evdeki radyo modemle nası bağlanacaksın hojam ne diyim ben sana
-
Adamlar canak la baglaniyorlar internete napalim.
Abi kizma bana bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip.
saol
-
canak anten mi???kim solemisse seni kandırmıs puhahah.....o canak anten deil ayrıca git ogren bakalım
-
lem dijital tv kartın varsa uydu üzerinden çanakla download yaparsın...Uydu interneti diye arat....ben şehir dışında kimya fabrikalarına ağ kurarken adamlar orda hazırlıo uydu interneti yurt dışından alıyorlar aboneliği aylık 150 dolar falan....tabi isteyen 8-12 kbs de ücretsiz download ta yapar....
-
arkadas tam anlatamamis derdini
ip adresi calmak deilde onun konfigurasyonunu kendine girip orasi gibi baglanabilirmisin bunu soruon sanirim. ama canak anten deildir o abi okuldaki :)
yagi antenna arat sen bi tane ondan cek okula yakinsan :)
-
çanak antenle internete bağlanmayı ilk defa duyuyorum.çok şaşırdım.Allah allah........
-
yaw çanaktan girmek denmez dediğim gibi uydu internet dijital tv kartı falan skstar2 tv kartıının özelliklerine bi bakın isterseniz.
-
hiç unutmam biz bi okula kurduk m.q markasını şimdi unuttum her nese dediği gibi anten çanak gibi duruodurda LMbi midir nedir o yok tabi farklı bişi iki anten arası 40KM ye kadar çalışıo yani adamlar 40KM lik bi network kurmuştu. ha bu arada baracuda olabilirmi senindediğin dalga
-
one dükkandan sakızmı çalıyon ip adresi çalmak? hadi çaldın senmi kullancan?