Ip Adresi Caldim Nasil Kullanirim?
-
slm kendim tutamiyorum 1 saattir gülüyom hahahahhaahahahahaahah allah seni ne etsin emi kardes canakla internetr olurmu ya

allahim sen buyuksun
abi benim evdede 90 lik canak var acaba oda iyi is görürmü hahhahahaha valla kusra bakmayin tutamiyorum lkendimi gülmekten yazamiyorumda hahahahahhh
-
ulen hepiniz sallıyosunuz ha!!Ewet şuan benim çatıda antenim var çanak anteni radio sinyalleri üzerinden bağlanıyorum ewet!Kimse çocuğun üzerine gitmesin bildiğiniz konularda konuşun bilmediğinizi dinleyin.Arkadaş bu radio olayı skystar falan değil uydu yayınıda değil!Tabi arkadaş Bİzim burda mı bilmiorum ben kıbrıstayım!Belki bu elemanda burdadır!..
-
buarada çanağım 60lık!! minik ama 512k!! sınırsız kotasız download!SAdece ayda 55euro Kurulum 500 duyrulur..
-
var abi var.m.e.b kullanıo canak anteni.:D canak antenli internetler war aynı adsl gibi fakat fiyat ve hız olarak normal adsl ile arasında daglar kadar fark war.manyak bu uydulu internet:D
-
canak antel diyince aklıma levet kırcanın sikeçi geldi antek kıcına girmişti görüntü almaya çalışıyordu hahahahah dene bedeva baglana bilirsin
Toplam Hit: 5820 Toplam Mesaj: 26