İp Adresi Üzerinden Kişiye Erişim(Yasal Veya Bilgisayar Üzerinden)
-
Holy bir ara telekomda dayısının oğlu falan çalışan varmı diye bi konu açmıştı. Onunda amacı böyle bişeydi sanıırm. O konuya bır bak en azından ne yapabılecegın konusunda bir fikir edinirsin. Çocuğa bu şekilde ulaşamasanda eğer gerçektende bulmak istiyorsan irtibatı kesme hatta kız rolunde falan konus desifre edene kadar. Geçmiş olsun tekrar kötü bi durum.
-
yeni gelişmeleri yazmai unutma ha
-
Okuldan geldim şimdi. Baktım hemen ip aynı mı diye, değişmiş yine.
Kuzene bırakmıştım yeni ip'yi, sorgulama yaptırmış mı onunla irtibata geçicem.
Kız rolüdür vsdir düşündük ama bu msn sadece bu iş için açılmış gibi görünüyor, o yüzden ekleyenin biz olduğumuzu mutlaka anlar.
Suç duyurusu işi yattı tamamen, sadece yapabileceğimiz abim kendi adına şikayette bulunucak, o şekilde dava devam edicek.
Evdekilerle falan konuştuk, benim aklıma gelmeyen bir durumu söylediler,
yengem 98 de Türkiyeye gelmişti, kimliği yok, oturma izni dolmuş zaten.
Normalde çalışma hakkı falan yok burda ama sağolsunlar yurtdışı bağlantılı bir şirket var işten çıkarmayı kabul etmedi.
Sosyal güvencesi falan her şeyi var şu an, ama davayı kendi adına açarsa işinden olabilir, sınır dışı edilebilir ve normal olarak bu kadar riske sokamayız onu ve ailesini.
Evli olsalardı abimle düşünecek bir şeyimiz olmazdı ama nişanlılar şu an. Düğün de ağustosta olucak.
Dediğim gibi ya abim kendi adına açıcak davayı ya da kim olduğunu bulup kendimiz rezil edicez.
Tanıdıksa zaten ailesine ve sülalesine yeterince rezil olacak, anne-babası da görsün nasıl bir kanı bozuğu, şerefsizi evlerinde beslediklerini.
-
hevesini kırmak gibi olmasın ama loglar pek bişey ifade etmeyecektir davada :)
kamera görüntülerini ispatlayamazsınız ... şimdi cafeden girdiğini düşünürsek nete ip sabit kalır demek ki cafeyi değişiyo ... eğer diğer türlü düşünürsek ewden dalıyo nete ve o telefon hattına verilen ip'ler telekomda loglanır ...
bu da demek olur ki telekomda sağlam bi adam bulup cebine biraz para koydun mu sana o iplerin'nin hangi adreslere ait olduğunu verirler ...
ip arattığın site yanlış verebiliyor sonuçları çünkü tarama yapılan sistem yaklaşık değerlerden yola çıkıyo telekomun sitesi değil sonuçta :)
sen elindeki ip'leri kaybetme dediğim işleri yapabilecek kişiye ver onlar sana her boku verir ...
cinsel organını gösterdiğine göre yine büyük ihtimal ewden nete bağlanıyo bu adam bence ...
-
Çok adam bulduk hacı, konuştuk hepsiyle.
Ben adresini, telefonunu vereyim ama ya ip değişip başkasına geçtiyse, günahsız birinin üstüne kalmasını istemiyoruz suçun diyorlar.
Kesin olarak bu adamı bulacağımza emin olsak ona müstahak, ama diğer ihtimalide düşünmemiz lazım diyorlar.
Haksızlar mı? Yerden göğe kadar haklılar. Ama bu herif akşam 9-12 arası giriyor nete bu şerefsizlikleri yapmak için,
anlık sorgulatma yapamıyoruz sabahı bekliyoruz mecburen.
Msn ve ip adreslerini bırakın biz halledelim dediler, bize söylemekten çekiniyorlar.
-
Mc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------Çok adam bulduk hacı, konuştuk hepsiyle.
Ben adresini, telefonunu vereyim ama ya ip değişip başkasına geçtiyse, günahsız birinin üstüne kalmasını istemiyoruz suçun diyorlar.
Kesin olarak bu adamı bulacağımza emin olsak ona müstahak, ama diğer ihtimalide düşünmemiz lazım diyorlar.
Haksızlar mı? Yerden göğe kadar haklılar. Ama bu herif akşam 9-12 arası giriyor nete bu şerefsizlikleri yapmak için,
Msn ve ip adreslerini bırakın biz halledelim dediler, bize söylemekten çekiniyorlar.
-----------------------------hacım sorgu sonucu loglardan işte dün gece 9-12 arası şu ip bu adrese aitti şeklinde bir bilgi alabilmen lazım :S
-
elinde ne varsa ver savcılığa ip, log vs onlar ilgilenirler zaten.ancak bişey yapmazlar diye düşünme ,kaç kişi içeri alındı sadece msn hacklemeden ayrıca karşı tarafın hakaretide söz konusu olduğundan savcı insiyatifini kullanarak onun götünden kan almasını bilir merak etme
-
elinde ne varsa ver savcılığa ip, log vs onlar ilgilenirler zaten.ancak bişey yapmazlar diye düşünme ,kaç kişi içeri alındı sadece msn hacklemeden ayrıca karşı tarafın hakaretide söz konusu olduğundan savcı insiyatifini kullanarak onun götünden kan almasını bilir merak etme
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------
Mc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------Çok adam bulduk hacı, konuştuk hepsiyle.
-----------------------------hacım sorgu sonucu loglardan işte dün gece 9-12 arası şu ip bu adrese aitti şeklinde bir bilgi alabilmen lazım :S
-----------------------------
bunu anlatmaya çalışıyorum :| görevli diye buldukların yyaa vermeye korkuyolar ya da sallıyolar :/ -
yazılanları okudumda;
msn'de bile ip logları mevcuttur.
internet cafe'de adamın aletini çıkaracağını sanmıyorum ama int cafede yapsa bile sorumlu cafe sahibi olur oda zaten bulur kim yaptıysa mecburen.
suç duyurusu olayı çözecektir