IP Adresimi Öğrenebileceğim Sağlam Ve Limitsiz Bir Site Var Mı?
-
Selamlar,
Başlıkta da yazdığım üzere ip adresini almam gerekiyor, biraz baktım da
genelde bunu kullanmışlar www.dyndns.org/cgi-bin/check_ip.cgi
ama çok sık exception oluşturuyor bu site
ex {System.Net.WebException: The remote server returned an error: (502) Bad Gateway. at System.Net.HttpWebRequest.CheckFinalStatus (System.Net.WebAsyncResult result) [0x0033b] in //Library/Frameworks/Xamarin.iOS.framework/Versions/8.10.0.267/src/mono/mcs/class/System/System.Net/HttpWebRequest.cs:1684 at System.Net.HttpWebRequest.SetResponseData (System.Net.WebConnectionData data) [0x00165] in //Library/Frameworks/Xamarin.iOS.framework/Versions/8.10.0.267/src/mono/mcs/class/System/System.Net/HttpWebRequest.cs:1451 } System.Net.WebException
whatismyip.com un da bir limiti var, üye olurken ip yi almam gerekiyor, bunun yanında her mesaj atıldığında da ip yi almam gerekiyor. Aktif bir websitem yok ip yi almam için o yüzden ücretsiz ve dışardan bir servis almam gerekiyor ama kapanmaması lazım bunun.. Ayrıca biraz da hızlı olması gerekiyor
bildiğiniz bir site var mıdır?
-
Tahribat.com
-
Nvidia bunu yazdı
Tahribat.com
ahahah gerçekten öyle
-
holy e yük olmak istemem :)
alternatifleri alayım
-
bi de bu vardı stun açığı falan bende çalışmıyor farklı IP veriyor ama istersen dene.
pSkpt tarafından 10/May/15 21:24 tarihinde düzenlenmiştir -
pSkpt bunu yazdı
hocam limitli bu da.. 1000 tane günlük limiti var ama bana yetmez.. şimdilik ücretsiz bir servis gerekli .. ilerde premium bir servis kullanacağım ama prototip için ücretsiz servis gerekiyor
-
bunu niye yapmışım bilmiyorum
ama işin görür
//usage var_dump(file_get_contents("http://snnyk.com/globals.php")); -
snnyk bunu yazdı
bunu niye yapmışım bilmiyorum
ama işin görür
//usage var_dump(file_get_contents("http://snnyk.com/globals.php"));hocam bu senin siten anladığım kadarıyla :) bana bu hizmeti veren site gerekiyor.. teşekkürler yine de
-
-
pcdoktor636 bunu yazdı
eyv hocam bu işimi görecek
-
tamamdır çok daha hızlı çalışyor şimdi sağolasın tekrar :)