folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder İp Ban Yedigimiz Siteye Tekrar Girmek

İp Ban Yedigimiz Siteye Tekrar Girmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

C:\Documents and Settings\Administrator\Cookies   içindeki txt dosyaları silip internet seçenekleri/gizlilik/otomatik tanamla/formları sil -- parolaları sil.

modemi ve pc i resetle girecektir.

yunusozturk.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BlindGuardianN
    BlindGuardianN's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:
    -----------------------------

BlindGuardianN bunu yazdı:
    evt bende host dosyası yok diger 4 dosya var sadece.. sende 5 dosya gozukuo..

http://uploaded.to/?id=e7n81q

''host'' dosyasını bahsettiğin siteye göre düzenledim, ''etc'' klasörüne at.

arkadaşım sana nasıl teşekkür edebilirim gerçektende artık siteye girebiliorum.. oldu çok saol :))))  

ve vukuat isimli arkadaşım bi fikir verdigin için sanada teşekkür ederim ..

swool tekrar teşekkür ederim.. son olarak eski nickimle girersem sorun olur sanırım yeni n ick alıyım dimi? 

ölümün son iyiliği bir daha ölmemek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:

evt bende host dosyası yok diger 4 dosya var sadece.. sende 5 dosya gozukuo..

http://uploaded.to/?id=e7n81q

''host'' dosyasını bahsettiğin siteye göre düzenledim, ''etc'' klasörüne at.

arkadaşım sana nasıl teşekkür edebilirim gerçektende artık siteye girebiliorum.. oldu çok saol :))))

ve vukuat isimli arkadaşım bi fikir verdigin için sanada teşekkür ederim ..

swool tekrar teşekkür ederim.. son olarak eski nickimle girersem sorun olur sanırım yeni n ick alıyım dimi?

Tekrar banlamalarını istemiyorsan yeni nick alman daha mantıklı :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BlindGuardianN
    BlindGuardianN's avatar
    Erkek
    bencede :)) gerçekten çok teşeekür ederim sana sayende nasıl mutlu oldum bi bilsen :))

ölümün son iyiliği bir daha ölmemek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    helal olsun swool be adama sonuna kadar yardim ettin yaw =)

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    ya beyler valla bende sıkıntılıyım ban konusunda adam nikte cayır cayır küfür ediyor bende küfür edince benimkileri kopi yapıp admine veriyor oda beni banlıyor ayrıca bizde anaya bacıya küfür olmaz saygılarımla

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    walla beyler www.seslidunya.com diye bir sesli sohbetten ban yedim ama dediginizi yaptım bir türlü banı kaldıramadım yokmu bunun bir yolu 4 senedir ugraşıyorum ne yapacaz  yardım edin

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
Toplam Hit: 7251 Toplam Mesaj: 18