İp Ban Yedigimiz Siteye Tekrar Girmek
-
C:\Documents and Settings\Administrator\Cookies içindeki txt dosyaları silip internet seçenekleri/gizlilik/otomatik tanamla/formları sil -- parolaları sil.
modemi ve pc i resetle girecektir.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------BlindGuardianN bunu yazdı:
-----------------------------
evt bende host dosyası yok diger 4 dosya var sadece.. sende 5 dosya gozukuo..
-----------------------------http://uploaded.to/?id=e7n81q
''host'' dosyasını bahsettiğin siteye göre düzenledim, ''etc'' klasörüne at.
-----------------------------arkadaşım sana nasıl teşekkür edebilirim gerçektende artık siteye girebiliorum.. oldu çok saol :))))
ve vukuat isimli arkadaşım bi fikir verdigin için sanada teşekkür ederim ..
swool tekrar teşekkür ederim.. son olarak eski nickimle girersem sorun olur sanırım yeni n ick alıyım dimi?
-
BlindGuardianN bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
-----------------------------BlindGuardianN bunu yazdı:
evt bende host dosyası yok diger 4 dosya var sadece.. sende 5 dosya gozukuo..
-----------------------------http://uploaded.to/?id=e7n81q
''host'' dosyasını bahsettiğin siteye göre düzenledim, ''etc'' klasörüne at.
-----------------------------arkadaşım sana nasıl teşekkür edebilirim gerçektende artık siteye girebiliorum.. oldu çok saol :))))
ve vukuat isimli arkadaşım bi fikir verdigin için sanada teşekkür ederim ..
swool tekrar teşekkür ederim.. son olarak eski nickimle girersem sorun olur sanırım yeni n ick alıyım dimi?
-----------------------------Tekrar banlamalarını istemiyorsan yeni nick alman daha mantıklı :)
-
bencede :)) gerçekten çok teşeekür ederim sana sayende nasıl mutlu oldum bi bilsen :))
-
helal olsun swool be adama sonuna kadar yardim ettin yaw =)
-
ya beyler valla bende sıkıntılıyım ban konusunda adam nikte cayır cayır küfür ediyor bende küfür edince benimkileri kopi yapıp admine veriyor oda beni banlıyor ayrıca bizde anaya bacıya küfür olmaz saygılarımla
-
walla beyler www.seslidunya.com diye bir sesli sohbetten ban yedim ama dediginizi yaptım bir türlü banı kaldıramadım yokmu bunun bir yolu 4 senedir ugraşıyorum ne yapacaz yardım edin