Ip Korumalı Anket Saldırı.
-
merhaba müridcanlar ip korumalı anketlere müdahale etmem gerek yerel haber siteleri gibi dandik site anketleri. Bu amaçla kullanabileceğim bir program önerebilirmisiniz ya da imacros tarzı programlarla ip korumalı anketleri nasıl yapabileceğim konusunda ücretli ücretsiz destek olmak isteyen müridler arıyorum. Teşekkürler.
-
proxy ile çalışan ufak bir program yazılabilir tüm sitelerde işe yaraması için macrorecorder gibi olcak browserda yapılan işlemi proxylerle tekrarlıyacak bir program yazılabilir
-
ee kim yapacak bunu
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
ee kim yapacak bunu
-----------------------------söyle işte hayırna kim yapar diye şöyle birşey geldi aklıma sen imacros ile istediğini yapabiyorsan eğer ( ip dalgası hariç ) proxy değiştirip macro başlatan birşey yazdır yani 192.xx le başlayan bir proxy ile oy verip durdurucak macroyu sonra 86.xxx şeklinde bir proxy e baglanıp oy vercek
-
Nitrous bunu yazdı:
ee kim yapacak bunu
----------------------------- -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
ee kim yapacak bunu
Yaparmısın bunu hocam bana ücreti mukabilinde. Dicey grupta napcaz organize işler mi denyoyla sen yapabilirmisin? -
hadi löyn:)
cash var ucunda hacılar hadi şu işi yapabilen varsa fiyatını söylesin anlaşalım kurtulalım.
-
anket linkini verirsen bisey denerim
-
r10aldinho bunu yazdı:
-----------------------------anket linkini verirsen bisey denerim
-----------------------------pm gönderdim linki herhangi bir seçeneğe bas deneme amaçlı çalışırsa hesap numaranı gönder:)
-
vip proxy listler aylık 10$ falan o listleri denyoya ekle sömür anketi :D
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------vip proxy listler aylık 10$ falan o listleri denyoya ekle sömür anketi :D
-----------------------------kaç tane basabilir ki sınır nedir aylık atıyorum dakikada 1 tane bassa günde 3k yapar ayda 90k basabilir mi yani 90k ayrı ip verirler mi 30 gün log tuttuğunu varsayarsak anketin?
bana 90 değil totalde 2 3 bin tane oy verecek kapasite yeterde artarda. Bu sistemi hazırla çalışsın sana iki katını vericem yani 20 dalır:) ne kadar üşengeç ve beceriksiz oldum lan resmen taşeronun taşeronunun taşeronunu arıyorum:)