Ip Korumalı Anket Saldırı.
-
taam hacılar hallettim denyo ile sağolun varolun Holy bi ara hatırlat elini öpmeye gelecem:) her boka yarıyor la bu kız bile tavladım desem inanırmısınız. İnanın ve başarın:)
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------FCN bunu yazdı:
-----------------------------vip proxy listler aylık 10$ falan o listleri denyoya ekle sömür anketi :D
-----------------------------kaç tane basabilir ki sınır nedir aylık atıyorum dakikada 1 tane bassa günde 3k yapar ayda 90k basabilir mi yani 90k ayrı ip verirler mi 30 gün log tuttuğunu varsayarsak anketin?
bana 90 değil totalde 2 3 bin tane oy verecek kapasite yeterde artarda. Bu sistemi hazırla çalışsın sana iki katını vericem yani 20 dalır:) ne kadar üşengeç ve beceriksiz oldum lan resmen taşeronun taşeronunun taşeronunu arıyorum:)
-----------------------------
ip havuzlarında nekadar barındırdıklarını bilmiyorm ne desem yalan olur. bu hizmeti sğalayan yerlerle irtibata geçme klazım -
FCN bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------FCN bunu yazdı:
-----------------------------vip proxy listler aylık 10$ falan o listleri denyoya ekle sömür anketi :D
-----------------------------kaç tane basabilir ki sınır nedir aylık atıyorum dakikada 1 tane bassa günde 3k yapar ayda 90k basabilir mi yani 90k ayrı ip verirler mi 30 gün log tuttuğunu varsayarsak anketin?
bana 90 değil totalde 2 3 bin tane oy verecek kapasite yeterde artarda. Bu sistemi hazırla çalışsın sana iki katını vericem yani 20 dalır:) ne kadar üşengeç ve beceriksiz oldum lan resmen taşeronun taşeronunun taşeronunu arıyorum:)
ip havuzlarında nekadar barındırdıklarını bilmiyorm ne desem yalan olur. bu hizmeti sğalayan yerlerle irtibata geçme klazım
-----------------------------eyvallah hacım sağolasın verdiğin bilgiler için.
sağlam proxy list satın almak ya da oluşturmak kaldı şimdi.
-
Fast flux proxy servisi veren bir bot master ile anlaş, ingilizce veya rusça arama yaparak fast flux servisi veren bir çoban bulabilirsin.
-
günde kaç tık istiyorsun hocam ?
farklı IP'ler üzerinden ?
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------günde kaç tık istiyorsun hocam ?
farklı IP'ler üzerinden ?
-----------------------------ya 100 200 fazla değil şu an ama anketten ankete değişiyor artabilir.
hocam o deliçobanı bulmamda yardımcı ol çoban menejerliği yapsan dil sikinti hele geekçe konuşmuyorlar mı.
-
oyların proxy ile verildiği kolayca anlaşılabilir. yarışma falansa elenmiyesin sonra?
-
Nitrous bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
ee kim yapacak bunu
Yaparmısın bunu hocam bana ücreti mukabilinde. Dicey grupta napcaz organize işler mi denyoyla sen yapabilirmisin?
-----------------------------paramı oda ne?
hoca bişi yokki list bulmak sorun listi bul proxy gerisini tarif ederim
-
DJ_Alper bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
ee kim yapacak bunu
Yaparmısın bunu hocam bana ücreti mukabilinde. Dicey grupta napcaz organize işler mi denyoyla sen yapabilirmisin?
-----------------------------paramı oda ne?
hoca bişi yokki list bulmak sorun listi bul proxy gerisini tarif ederim
-----------------------------hacım bu işi ücret karşılığında yapıyorum onun için paylaşabilirim kazancı onun için şeettiydim de neyse:)
proxy buldum bir miktar post da kalıyor saldırı türü saldırı gücü 1 yapıyorum proxyi ekliyorum sıradan başlıyor start diyorum 3 5 tane atıyor tıkanıyor sonra. bunun sebebi iplerin mallığından mıdır? yani bir tane çalışmayan proxy bulunca kitleniyor mu hemen. nerede hata yaptım ben:)
-
konuyu hoertlattım ama ankette ıp var bide soru var buna ne edeyim