İp Mi Gizledim Sananlar Buraya !!
-
hack olayını kötü niyetle kullanmadıkca bir sikim olmaz yani gecen gazatede iskorpitx kaç bin site hackledi adamlar ropatarj yapıorlar bir sik olmuyor ama yok bankanın hesaplarına girmeye calışırsanız O başka
-
Öncelikle slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Ya benim de en çok korktuğum şey kapıya polisin gelmesi. Bu aralar çok korkmaya başladım. Proxy falan kullanıyodum ama işe yaramıyo demek. Offf off napsak bıraksak mı bu işleri -
bu aralar kafama bu takılıyordu,iyi oldu sağlasın :)
-
Ucunda idam olsa bırakmam :) bu kadar zevkli ve adrenalinli başka bi olay bilmiyorum ben :)
-
Merhabalar,
wireless dönemleri yok iken, bilinen bir gizlenme yöntemi vardi.
oda mahelledeki interneti olanlarin hatlarini bir araya getirerek uzaktan kablo cekip o hatlari kullanmakti.
Tabii bu cok zahmetli bir is. Ancak bilinen mesur bir kac Elite adamlar örnegin: Der Mentor gibi kisiler bu sekilde yakayi bircok kez kurtardi...
sözde mac degis(ki yok böyle bisi)+proxy+ bilmemne istedigini yap.. evden yapiyor isen kurtulus yoktur. sonuc itibariyle telefon üzerine kayitli.
gerci modemi crackleyenlerde var . . . :)
Hoscakalin -
Bagzi Gruplar var, Modem satin alip o Modemler üzerinde oynama yapiyorlar ve sanirim gizli kalmayi basariyorlar.
Bi blog'da okudumda hangisinde :/ bulursam yazarim buraya :) -
yazan denyoymuş heralde... yurtdışından 2 server üzerine zombie proxy kurarsanız telekom melekom kimse yakalayamaz...
siz ilk yurtdışındaki zombie ye bağlanacaksınız o zombie diğerine o da sizin türkiyedeki sitenize böylece sizin bağlandığınız ip yi bilseler bile onun diğeriyle alakası olduğunu telekomun öğrenmesine imkan kalmayacakdır...
biraz masraflı gerçi 2 server lazım size olay büyüdükçe server sayısı çoğaltılabilinir böylece uluslararası bir soruşturma bile açılsa (fbi ı hacklediniz diyelim) size zaman kazandıracakdır tüm loglarının incelenmesi
hack işleri pratik zeka işidir hocalar boşuna döküman falan okumayın kafayı çalıştırın yeterli
doğru olan kısım ise şu mac adresi değiştirilmesi imkansızdır sadece yazılımları kandırırsınız windowsun gördüğü mac adresi değişir fiziksel bi değişim yapmak mümkün değildir bi program kullanarak bilgisayar kasanızı kırmızı renge boyamak gibi bişey bu teknik bir geçerliliği yok... -
hehe yazına bayıldım vallahi ir2
doru diyorsun hack işi pratik zeka ya bağlı
ama dökümandaki bilgileride yabana atmamak gererkir -
Merhabalar,
ir2 nin dedigi gibi zombieler kral bir cözümdür.
Kevin Mitnick üniversiteye,firmalara zombie mantigiyla azmi brute cekti :)
amma velakin, sene artik o seneler degil.
eger isin boyutu cok büyükse, 2 serverla olacak is degil diye düsünüyorum. sonuc itibariyle süphenilen tüm herkez kontrol altina alinacaktir. ispatlayabilirlermi ayri konu. ama göze batmak her zaman sakincali...
Hoscakalin -
Yetkililerden Ricam Patlamayan emesen istiyoruz :)
abi güzel bi yazı merakla okudum sağol
bu arada denyo ile flood yapınca dalağımızı ... ??? :(
Toplam Hit: 5831 Toplam Mesaj: 35