İp Mi Gizledim Sananlar Buraya !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Bu yazıyı işten biraz anlayan fakat bu işin piçliklerini bilmeyen birisinin yazdığı cok belli...

Orada yazılanların coğunluğu doğru ama sonuçları yanlış...

Mac adresinden takip edilebilir ama mac adresi değiştirilebilir...

Proxy kullandığında Anonymous dereceleri vardır, yüksek değerdeki bir anonym değerde karşıdakinin proxy server olduğunu anlayamazsın...

önemli olan superonline ekolay ttnet vsninlog tutması değil, hedef kesimin aradaki proxyden gelen verileri kayıt edip etmemesidir...

Turktelekomda kesinlikle böyle bir loglama sistemi bulunmamaktadır orası götüboklu ttnet Nasa değil...

vs vs...

orada yazılanların tamamı çürütülür... Öyle bir gizlilikle saldırırımki bırak mil.tr ler Fbi gelse yakalayamaz...

En basiti ben kendi proxy serverımı kullanıyorum, beni illaki takip etmek isteyen birisi new yorkdaki dedicated serverın binasına kadar takip edebiliyor..

Proxy serverın loglarınıda kendi elimle siliyorum bitti gitti...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    saldırgan ----> proxyserver ----> hedef

şimdi hedef şikayetçi oldu aramaya başladılar. tersten gidip proxy serveri buldular. hadi diyelim proxyserverda log mog yok. o zaman proxyserver a gelen istekleri tutan bir yer lazım. anarouterın sahibi olan datacenter yada isp artık kimse. ha orda log tutuyorlarsa ordan tek tek ipleri kontrol etmeleri lazım. uzun iş. bu arada telekom log tutuyor. aylık mı tutuyor emin değilim ama tutuyor. MAC adresi zaten internete çıkarken tcp/ip paketlerinden siliniyor sanırım.

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ya zaten gizlenip gizlenmedıgınızden bıle emın degılsenız yakalanacak bır hack sucu zor ıslersınız...

Daha TCP IP protocollerını baglantıları logları sıstemlerı bılmeyen bı ınsan nasıl olur da kendını aratıp tutuklatıcak kadar buyuk bı suc ısler ?!? NASA yada " OR 1=1 mı cekıceksınız ?

Bos ısler bunlar...

Hem burda herkes farklı bır gızlenme metodu onerdı. Kım bılır bızı takıp edecek ınsanların aklında ne gıbı fıkırler vardır bızım aklımıza gelmeyen.

Zaten hepsını gectım windowsun kendısınde backdoor olduguna ıddaya gırerım ( alexa dıye bır "ıstatıstık botu" varmıs zaten google a basvurabılırsınız ) anında microsoft bıner zaten tepenıze... Takılmayın bu kadar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    Bugün Cafedeydim ztn (:
Toplam Hit: 5832 Toplam Mesaj: 35