İp TV Önerisi
-
biri bunu yazdı
Yaklaşık 3 aydır kullanıyorun. Şu ana kadar kullandığım en stabil ve sorunsuz IPTV
-
biri bunu yazdı
Türk Telekom sanırım reyizleri engellemiş. BTK yasağı yok ama siteye normal yollardan erişim sağlanamıyor. VPN ile denedim giriyor.
Edit: Türk Telekom dedim zira mobilde onu kullanıyorum, denedim girmiyor. Haha ne güzel dünya arkadaş, akşam sikinin keyfine göre domain yasaklıyor, Vodafone dns kullanmana bizim vermiyor e yatırın bir de sikin bari.
Caliber tarafından 05/Eki/24 02:50 tarihinde düzenlenmiştir -
ben 2 haftadır kullanıyorum arkadaşım önerdi o 1 seneyi geçmiş şu ana kadar bende memnunum donma vs henüz yaşamadım kanal alternatifi çok ve dizi vs. arşivde fena değil
https://4wayiptv3.com/
konuyu gizleyin de btk dan gol yemeylim bu arada :D
antivirus tarafından 05/Eki/24 22:17 tarihinde düzenlenmiştir -
shia bunu yazdıbiri bunu yazdı
Yaklaşık 3 aydır kullanıyorun. Şu ana kadar kullandığım en stabil ve sorunsuz IPTV
Bunların adresi nedir?
-
Bizi de bir deneyin test edin hocam isterseniz
-
Ben de karizma59'dan kullanıyorum. Daha önce farklı kişiler de denedim genelde sene sonuna doğru hepsinde sıkıntı çıktı. O yasak bu yasak, şu programı kullanman lazım vb durumlar oluştu. Güvenlik amaçlıymış saldırı yiyorlarmış vs. Güvenliği beceremiyorsanız bu benim sorunum değil illa bunu kullanacaksın diye söyledikleri boktan programları kullanmak zorunda değilim. Bir de karizma59'da da aynısını yaşadım derbilerde 0 takılma ile izlerken bazen ligin son sırasındaki takımla olan maçta maç boyunca 8-10 kez kanal değiştirmek zorunda kalabiliyoruz. Bazen görüntü de derbilerde daha net oluyor. 4-5 farklı kişi denedim en çok karizma59'dan aldım en az sıkıntıyı da onunla yaşadım. Arkadaş çevremin çoğu ondan kullanıyor. 2 sene önce başkasından almıştım karizma59'dan alan arkadaşlar net görüntüyle izlerken ben bazı maçları pixel pixel izledim.
-
Karizmadan kullanıyorum bende ama bugün FB maçını doğmaktan izleyemedik. Sorun var sanırım
-
alli bunu yazdıshia bunu yazdıbiri bunu yazdı
Bunların adresi nedir?
Linke tıkladığında gittin adres alfatv adresidir hocam.
-
kimseyle uğraşma @karizma59 iletişime geç yıllardır kullanıyorum. Tüm çevremede önerdim hiç bir sorun yaşamadım ( ufak tefek donmalar hariç.)
-
Kentaki bunu yazdı
Bizi de bir deneyin test edin hocam isterseniz
Kentaki'den kulanıyorum. Nadir sorunlar dışında pek sıkıntı yaşamadım. Genelde maçları izliyorum. Dün fener maçında bir problem yaşamadım.
@Kentaki hocam bu arada karayip korsanlarının alt yazılı versiyonlarını isteriz. tr dublaj var sadece :)