İp TV Önerisi
-
Macidor bunu yazdıKentaki bunu yazdı
Bizi de bir deneyin test edin hocam isterseniz
Kentaki'den kulanıyorum. Nadir sorunlar dışında pek sıkıntı yaşamadım. Genelde maçları izliyorum. Dün fener maçında bir problem yaşamadım.
@Kentaki hocam bu arada karayip korsanlarının alt yazılı versiyonlarını isteriz. tr dublaj var sadece :)
:)) yazdım vodcuya hocam sabaha çıkar fırından indirsin eklerim panele
-
Kentaki bunu yazdıMacidor bunu yazdıKentaki bunu yazdı
Kentaki'den kulanıyorum. Nadir sorunlar dışında pek sıkıntı yaşamadım. Genelde maçları izliyorum. Dün fener maçında bir problem yaşamadım.
@Kentaki hocam bu arada karayip korsanlarının alt yazılı versiyonlarını isteriz. tr dublaj var sadece :)
panel nedir?
-
Macidor bunu yazdıKentaki bunu yazdı
Geçen sene bende aldım. Lig maçlarında garanti 1 kere donuyor. Telegram grubu var sadece yönetici yazabiliyor. Aldığım dönemden midir bilmiyorum canlı yayınlarda ben çok memnun kalmamıştım. Ama panel arayüzü kategorilendirme filan iyiydi. Bazı eski dizilerde kasma oluyordu.
-
maç yayınları olmasa da dizi film izleyebileceğim türkçe dub sub beleş iptv var mı
-
yunusdogan bunu yazdı
maç yayınları olmasa da dizi film izleyebileceğim türkçe dub sub beleş iptv var mı
Var kekikakademi ücretsiz uygulaması var oradan kur telefonda rvbox da kurulu herşey var :)
https://github.com/keyiflerolsun/Kekik-cloudstream
-
frekaze bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
Var kekikakademi ücretsiz uygulaması var oradan kur telefonda rvbox da kurulu herşey var :)
https://github.com/keyiflerolsun/Kekik-cloudstream
Bu adama bağış yapmak lazım bütün platformları ücretsiz sunuyor :))
-
DevilKingtr bunu yazdıKentaki bunu yazdıMacidor bunu yazdıKentaki bunu yazdı
panel nedir?
Pars