Iphone 2G Ekranı Arıyorum
-
Arkadaşlar telefonun ekranı gitti yeni bir tane almak istiyorum bildiğiniz ucuz bi yer varmı?
dellyextreme.com'a baktım bulamadım.
-
Sadece ic ekram
Ic ekran +touch screen digitizer
-
mclaren bunu yazdı:
-----------------------------Sadece ic ekram
-----------------------------onlara baktımda orjinalmi acaba bide bunlarda ekranla dokunmatik bir diyorlardı ayrı nasıl satıyor.
-
ekran touchla beraber tumlesik 2glerde hocam. piyasada hep yan sanayılerı var taktırdıgında trıdent gıbı olur mazallah orjınalını bır sorustur tanıdık telefoncularda falan ara bence.
-
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------ekran touchla beraber tumlesik 2glerde hocam. piyasada hep yan sanayılerı var taktırdıgında trıdent gıbı olur mazallah orjınalını bır sorustur tanıdık telefoncularda falan ara bence.
edit. https://magaza.iphoneservis.com.tr/
-----------------------------onlarda çok pahalı satıyorlar yahu ben bi doğubank'ı felan dolaşim
-
mclaren bunu yazdı:
-----------------------------Sadece ic ekram
-----------------------------
Ne fark ediyor -
sahibindene felan baksana hacı 150 - 200 tl ye iphone 2g satanlar vardır oralarda, öellikle birde fake imei li bir tane bulursan 100 civarında alırsın... sök tak sonrasıda yedek parçası pahalı olabilir onun..
belki ilanlarda yedek parçalık diye olanlar bile bulabilirsin..
-
150-160 tl. istersen tedarik edebilirim. dokunmatik ekran birlikte. takması falan zordur. öyle ekranı alayım kendim takarım diyorsan baştan hata yaparsın
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------150-160 tl. istersen tedarik edebilirim. dokunmatik ekran birlikte. takması falan zordur. öyle ekranı alayım kendim takarım diyorsan baştan hata yaparsın
-----------------------------100 tl ye var zaten ben daha ucuza bulabilirmiyim diye bakıyorum takmak mesele değil.
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------150-160 tl. istersen tedarik edebilirim. dokunmatik ekran birlikte. takması falan zordur. öyle ekranı alayım kendim takarım diyorsan baştan hata yaparsın
-----------------------------100 tl ye var zaten ben daha ucuza bulabilirmiyim diye bakıyorum takmak mesele değil.
-----------------------------hocam helal olsun ben anten kapağını çıkartmaya çekiniyorum:)
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------al tak hacım o zaman :)