Iphone 2G Ekranı Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------

RebelliouS_SouL bunu yazdı:

amele_2 bunu yazdı:

150-160 tl. istersen tedarik edebilirim. dokunmatik ekran birlikte. takması falan zordur. öyle ekranı alayım kendim takarım diyorsan baştan hata yaparsın

100 tl ye var zaten ben daha ucuza bulabilirmiyim diye bakıyorum takmak mesele değil.

al tak hacım o zaman :)

100 tl ye var zaten ben daha ucuza bulabilirmiyim diye bakıyorum takmak mesele değil.

:)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:
    mclaren bunu yazdı:

Sadece ic ekram

http://www.ebay.co.uk/itm/New-LCD-Glass-Screen-Display-Replacement-fr-phone-2G-/330569550634?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item4cf77b0b2a#shId

Ic ekran +touch screen digitizer

http://www.ebay.co.uk/itm/New-Touch-Sreen-Digitizer-LCD-Display-Assembly-Iphone-2-2G-1st-Gen-/280782716686?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item415ff43f0e

Ne fark ediyor

Oncelikle  orjinal degiller  yan sanayi bunlar..

Fark su ki  biri sadece ekran  ki ben tavsiye etmiyorum   cunku ekrani takmak cok mesakatli ve catlatma riski fazla.. Digeri tumlesik geliyor digitizer ile  takmasida gayet basit   tabi isi bilene...

Ek : Bu arada yan sanayilerde orta dugme ile kasa arasinda birazcik bir mesafe oluyor  dugmeye basarken hissedebiliyorsun..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
Toplam Hit: 1847 Toplam Mesaj: 13