İphone 3Gs Almak İsteyenler..
-
yani türkiyenin heryerinde ki fiyatı bilemem haklısındır mutlaka kardeşim çok bi kar payı bırakmıyorum kendime ögrenciyim zaten 3-5 ne kalırsa. illaki alıcam ama param bu kadar diyen olursa kârsız getirmeye razıyım elime yapışmaz sonuçta
-
0 çizikli iphone4 1300 TL.
-
break bunu yazdı:
-----------------------------
0 çizikli iphone4 1300 TL.
----------------------------Garanti var mı ? yurt dışı girişli mi ?
-
0 kutusunda 32gb ise düşünebilirim. adetli de alabilirim
-
hocam konuyu baltalamak gibi olmasında 1 hafta önce iphone 2g aldım gun kullandım 2. gunu sonunda beı arayan kımse ulasamamıs telefon calıyo ama bende calmıyo kısacası :| naletlerin arızası cok kotu oluyo 400 e aldım 150 tl masraf ettim 100 tl ye satıcam sıf sınırden :|
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------kime yazdın dostum bunu ?
-
iphone 4 ler A101 lerde 1.699 lira :) 100 - 200 lira için uğraşmaya değmez
-
zamazingo bunu yazdı:
hocam konuyu baltalamak gibi olmasında 1 hafta önce iphone 2g aldım gun kullandım 2. gunu sonunda beı arayan kımse ulasamamıs telefon calıyo ama bende calmıyo kısacası :| naletlerin arızası cok kotu oluyo 400 e aldım 150 tl masraf ettim 100 tl ye satıcam sıf sınırden :|
-----------------------------elektronik malzeme biraz şans işi kardeşim.. senin ki braz bahtsız bedevi işine dönmüş :) ama böle bişey olmaması için telefonları alıyorum 1 hafta kullanıyorum ve öyle getiriyorum. o yüzden pm atan ve sıfır isteyen arkadaşlara söylüyorum 0 alacagınıza ikinci el temiz bi iphone 3gs daha iyidir.
-
someone_from_71 bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------kime yazdın dostum bunu ?
-----------------------------sana
-
hocam 16 GB dan aşagısını almıyorum. ama 32 GB özellikle düşünüyorsan sana 2 hafta sonra hatırlatırsan bi fiyat listesi çıkartırım.. telefonları ayarlayınca da kesin bir fiyat söylerim. 750-800 TL arasında olucaktır fiyatlar muhtemelen.. iphone 4 çıktıgı için fiyatların düşmesini beklyorum. düşerse 700 TL ye hatta 650 TL ye kadar inebilir fiyatlar