İphone 3Gs Almak İsteyenler..
-
kıbrıs telsim de kampanya var, iphone4 16 gb 1400 tl. iphone 3gs ler sıfırı 800 civarı
-
uygun fiyat çekmişler iphone 4 lere.. kıbrısa yolumuz düşerse bi bakmak lazım
-
I phone 4 32 gb Az kullanilmis,. Pasaport ve unlock islemi size ailt.
1000 ytl....
BAska konu acmiyayimdedim...
Not.( bu telefonla arkadasinkini fiyat olarak kiyaslamayin bu ihtiyactan veriliyor..)
-
mclaren bunu yazdı:
-----------------------------
I phone 4 32 gb Az kullanilmis,. Pasaport ve unlock islemi size ailt.
1000 ytl....
BAska konu acmiyayimdedim...
Not.( bu telefonla arkadasinkini fiyat olarak kiyaslamayin bu ihtiyactan veriliyor..)
-----------------------------Tezgah açmak için kira ödemen gerekiyor benim konum burası :)
-
Free_Mans bunu yazdı:
kıbrıs telsim de kampanya var, iphone4 16 gb 1400 tl. iphone 3gs ler sıfırı 800 civarı
-----------------------------kıbrıs ta yurtdışı sayılıyo mu iphone için? yani pasaporta kayıt vs gerekiyo mu?
gerçi olsa bile zaten giderken aynımızda psaport götürürüz ama bilemedim.
bide ordan alıp burda kullanabilcez mi unlock olayı var mı kıbrıs ta.? -
kıbrıstan gelcek telefona da kayıt yaptırılmak zorunda. ayrıca unlock olayını güvendiginiz birine yaptırın. jailbreak yöntemiyle unlock yaparlarsa telefon garantiden çıkar hoca.
-
öncelikle iphone 3gs ler için ios 4xx sürümleri telefonu kasıyor benden tavsiye alacak arkadaşlar bu konuda performans beklemesin.
ewt jailbreak teli garanti kapsamı dışına çıkarır fakat restoreden ilk backup ına alrsın garantisi geri gelir:D
-
yok restoreden ilk backup ına bile alsan kabul etmiyorlar.. jailbreak ile telefonun yazılımını degiştiriyorsun ve restore ile bunu eski haline getiremiyorsun hocam.
-
habitrail bunu yazdı:
öncelikle iphone 3gs ler için ios 4xx sürümleri telefonu kasıyor benden tavsiye alacak arkadaşlar bu konuda performans beklemesin.
ewt jailbreak teli garanti kapsamı dışına çıkarır fakat restoreden ilk backup ına alrsın garantisi geri gelir:D
-----------------------------o zaman müdür kıpprısa gidiyoz finallerden sora :)
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------kıprısta bizimkredi kartlarımız geçiyo mu.?! ayrı bi uygulamaları var mı kart geçmez diyerekten?