İphone 3Gs Sorunu
-
Arkadaşım bana telefonunu hediye etti çokmutlu oldum ilk kez iphone'um olmuştu APPS STORE E girdim facebook indireyim dedim İOS 7.0 Gerekliymiş bende 6.1.6 var ne yapabilirim?
-
http://www.youtube.com/watch?v=a9iaGuej6Rc
Şu videoya bi bak hocam. Thank you vs yazmış herkes. 3Gs efsanedir.
-
whited00r 7 oluyor heralde 3gs ye de. Emin değilim. oluyorsa whited00r 7 yükleyerek facebook yükleyebilirsin app store dan.
-
Ben senin yerinde olsam facebook için versiyon yükseltmem.İos 6 en baba sürümdür.
-
DjBlueMaN bunu yazdı
Ben senin yerinde olsam facebook için versiyon yükseltmem.İos 6 en baba sürümdür.
Zaten istesede yükseltemez. 3Gs için en son sürüm o.
-
Ben bu iphoneyi apple servisine versem üstüne para ekleyip iphone 4 falan almaş şansım varmı telefon orginal
-
Türkiye de böyle bir uygulama yok dostum,fakat sahibinden.com a sahibinden hediye edilmiş telefonum satlıktır diye bir başlık açıp iyi bir fiyata verip üzerini tamamlarsan 4s falan alabilirsin. :)
-
Aress bunu yazdı
Ben bu iphoneyi apple servisine versem üstüne para ekleyip iphone 4 falan almaş şansım varmı telefon orginal
Yurtdışında var o olay. Fakat ülkemizde yok. Zaten yurtdışındada yeni çıkan modellerde oluyor diye biliyorum. Ek olarak iPhone 4'lerin sıfırları artık satılmıyor. 4s'ler ise depolarda son kalanları satıyor firmalar. Şuan iPhone 5'ten aşağısı alınmaz.
Ek : Telefonu satıpta Android telefon almak gibi bir saçmalık sakın yapma. 3Gs'i maksimum 350 liraya falan satarsın o fiyata alacağın Android telefondada kasılmalardan kafayı yersin.
mkyb tarafından 15/Haz/15 20:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Kötü oldu STEVE JOBS hayranı olarak üzgnüm zaten yeni işe girdim bilemiyorum belkide kısmet değil.
-
Aress bunu yazdı
Kötü oldu STEVE JOBS hayranı olarak üzgnüm zaten yeni işe girdim bilemiyorum belkide kısmet değil.
6 yaşında telefon sonuçta ne bekliyorsun ki ?
-
mkyb bunu yazdıAress bunu yazdı
6 yaşında telefon sonuçta ne bekliyorsun ki ?
Evet o yüzden İphone sevdam :(