İphone 3Gs Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

Arkadaşım bana telefonunu hediye etti çokmutlu oldum ilk kez iphone'um olmuştu APPS STORE E girdim facebook indireyim dedim İOS 7.0 Gerekliymiş bende 6.1.6 var ne yapabilirim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=a9iaGuej6Rc

Şu videoya bi bak hocam. Thank you vs yazmış herkes. 3Gs efsanedir.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

whited00r 7 oluyor heralde 3gs ye de. Emin değilim. oluyorsa whited00r 7 yükleyerek facebook yükleyebilirsin app store dan.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Ben senin yerinde olsam facebook için versiyon yükseltmem.İos 6 en baba sürümdür.

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı

Ben senin yerinde olsam facebook için versiyon yükseltmem.İos 6 en baba sürümdür.

Zaten istesede yükseltemez. 3Gs için en son sürüm o.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

Ben bu iphoneyi apple servisine versem üstüne para ekleyip iphone 4 falan almaş şansım varmı telefon orginal

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Türkiye de böyle bir uygulama yok dostum,fakat sahibinden.com a sahibinden hediye edilmiş telefonum satlıktır diye bir başlık açıp iyi bir fiyata verip üzerini tamamlarsan 4s falan alabilirsin. :)

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Aress bunu yazdı

Ben bu iphoneyi apple servisine versem üstüne para ekleyip iphone 4 falan almaş şansım varmı telefon orginal

Yurtdışında var o olay. Fakat ülkemizde yok. Zaten yurtdışındada yeni çıkan modellerde oluyor diye biliyorum. Ek olarak iPhone 4'lerin sıfırları artık satılmıyor. 4s'ler ise depolarda son kalanları satıyor firmalar. Şuan iPhone 5'ten aşağısı alınmaz.

Ek : Telefonu satıpta Android telefon almak gibi bir saçmalık sakın yapma. 3Gs'i maksimum 350 liraya falan satarsın o fiyata alacağın Android telefondada kasılmalardan kafayı yersin. 

mkyb tarafından 15/Haz/15 20:37 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

Kötü oldu  STEVE JOBS hayranı olarak üzgnüm zaten yeni işe girdim bilemiyorum belkide kısmet değil.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Aress bunu yazdı

Kötü oldu  STEVE JOBS hayranı olarak üzgnüm zaten yeni işe girdim bilemiyorum belkide kısmet değil.

6 yaşında telefon sonuçta ne bekliyorsun ki ? 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Aress bunu yazdı

6 yaşında telefon sonuçta ne bekliyorsun ki ? 

Evet o yüzden İphone sevdam :(

Toplam Hit: 2215 Toplam Mesaj: 22
iphone 3gs