İphone 3Gs Sorunu
-
Elinde tut geri dönüşüm olayı Türkiye de başlayacak ve telefonu verip üst modelleri Avrupa'da ki gibi düşük fiyatlarla alabileceğiz
-
leadertay bunu yazdı
Elinde tut geri dönüşüm olayı Türkiye de başlayacak ve telefonu verip üst modelleri Avrupa'da ki gibi düşük fiyatlarla alabileceğiz
ne zaman başlar sizce?
-
leadertay bunu yazdı
Eskiyi verince ne kadar indirim yapılıyor yurtdışında bir bilgin var mı hocam ? 2. elde satmak daha mantıklı geliyor bana.
-
mkyb bunu yazdıleadertay bunu yazdı
Eskiyi verince ne kadar indirim yapılıyor yurtdışında bir bilgin var mı hocam ? 2. elde satmak daha mantıklı geliyor bana.
Değişim programı dahilinde tüketiciler eski cihazlarının durumuna bağlı olarak Apple Store'lardan hediye kartı veya banka havalesi yoluyla belirli bir kredi alacak. Bu indirim kredisini iPhone 5C, iPhone 6 veya iPhone 6 Plus alırken kullanacak. Eski telefonlar özellik, kozmetik gibi noktalarda değerlendirmeye girecek. Böylece değer biçilecek.
-
Yeni konu açmayım bunun tarayıcısı safari ama google üzerinden arama yapıyor kendi Sitesinden seri no ile sorgulattım çıktı telefon ayrıca
şebeke sorunu var hat avea isim çıkıyor ama şebeke yok işyerindeki (bilgisayarcı)daki arkadaşla baktık at gitsin yenisini al dedi :(
-
Aress bunu yazdı
Yeni konu açmayım bunun tarayıcısı safari ama google üzerinden arama yapıyor kendi Sitesinden seri no ile sorgulattım çıktı telefon ayrıca
şebeke sorunu var hat avea isim çıkıyor ama şebeke yok işyerindeki (bilgisayarcı)daki arkadaşla baktık at gitsin yenisini al dedi :(
Google'da arama yapmasının nesi var anlamadım ? Avea zaten çekmiyor şebekede bir problem olabilir. Turkcell hat varsa birinde takıp dene.
-
bendede var bu telden sarjı 10 dk da bitiyor. Ne yapmalıyım?
-
harmattitude bunu yazdıbendede var bu telden sarjı 10 dk da bitiyor. Ne yapmalıyım?
Bataryayı değiştir.
-
Iki koldan troll kokusu aliyorum.
-
Loca yıda alayım ohhhh tam benlik :)