İphone 3Gs Teknik Yardım. Acil Lütfen Yardım Edin
-
telefou itunes dan başka hiçbir program görmüyor. ne blackra1n ne ziphone. sadece itunes görüyor. ne yapmalıyım :|
-
oncelikle cihazini DFU moda aldin mi ? DFU moda al. sonra itunes ile tak bakalim gorecekmi. eger gorurse update etmeni isteyecektir yuksek ihtimalle. eğer bu aşamaya kadar gelirsen cihazini dfu moddan çıkar ve ingilizanahtari.com a bi gir. orda bir başlık aç illa yardım eden olacaktır. askerde olmasan yardım ederdim pek zamanım yok...
-
Freak bunu yazdı:
-----------------------------
oncelikle cihazini DFU moda aldin mi ? DFU moda al. sonra itunes ile tak bakalim gorecekmi. eger gorurse update etmeni isteyecektir yuksek ihtimalle. eğer bu aşamaya kadar gelirsen cihazini dfu moddan çıkar ve ingilizanahtari.com a bi gir. orda bir başlık aç illa yardım eden olacaktır. askerde olmasan yardım ederdim pek zamanım yok...
-----------------------------dfu modumdayım. itunes görüyor. update seçeneği de çıkmıyor. sadece restore var. başka hiç bir program da görmüyor.
-
blackrain di sanirim onunla denedin mi girmeye içine ? bi dene dediğim siteyede bi bak. yardmci olacaklardir illaki. restore seceneginide shift tusuna basip restoreye tiklarsan update etmez. restoreden once backup alir muhtemelen cihazinin. ama sen dediğim gibi ingilizanahtarina bir bak.