folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İphone 3Gs Teknik Yardım. Acil Lütfen Yardım Edin

İphone 3Gs Teknik Yardım. Acil Lütfen Yardım Edin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

telefou itunes dan başka hiçbir program görmüyor. ne blackra1n ne ziphone. sadece itunes görüyor. ne yapmalıyım :|

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

oncelikle cihazini DFU moda  aldin mi ? DFU moda al. sonra itunes ile tak bakalim gorecekmi. eger gorurse update etmeni isteyecektir yuksek ihtimalle. eğer bu aşamaya kadar gelirsen cihazini dfu moddan çıkar ve ingilizanahtari.com a bi gir. orda bir başlık aç illa yardım eden olacaktır. askerde olmasan yardım ederdim pek zamanım yok...

SYL 184
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

Freak bunu yazdı:
    -----------------------------

oncelikle cihazini DFU moda  aldin mi ? DFU moda al. sonra itunes ile tak bakalim gorecekmi. eger gorurse update etmeni isteyecektir yuksek ihtimalle. eğer bu aşamaya kadar gelirsen cihazini dfu moddan çıkar ve ingilizanahtari.com a bi gir. orda bir başlık aç illa yardım eden olacaktır. askerde olmasan yardım ederdim pek zamanım yok...

-----------------------------

dfu modumdayım. itunes görüyor. update seçeneği de çıkmıyor. sadece restore var. başka hiç bir program da görmüyor.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

blackrain di sanirim onunla denedin mi girmeye içine ? bi dene dediğim siteyede bi bak. yardmci olacaklardir illaki. restore seceneginide shift tusuna basip restoreye tiklarsan update etmez. restoreden once backup alir muhtemelen cihazinin. ama sen dediğim gibi ingilizanahtarina bir bak.

SYL 184
Toplam Hit: 1983 Toplam Mesaj: 15