İphone 4 - HTC Desire S Hangisini Almalıyım?
-
Essek kadar telefonlar almaya gerek yok :) HTC Wildfire S al.
-
Bende de desire hd var iphoneyi ust uste katlar androit abi abi adi ustinde ios gibi fasist bir isletim sistemine hic gerek yok
-
doğru gerek yok applenin kazandıgı yeter artık,desire s alacagım wodafone un kampanyasıyla,ram i mi yükseltmişler ayrıca yeni sürüm cıkınca güncelleyebiliyormussun 3.0 mesela
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------
extraordinaryy bunu yazdı:

HTC-sensation
2.3 'Gingerbread' işletim sistemi- 1.2GHz'lık çift çekirdekli SnapDragon MSM8260 işlemci
- 1 GB ROM, 768MB RAM
- 4.3-inç, 540*960 piksel, "Super LCD" dokunmatik ekran (Çizilmeye vs. dayanıklı Gorilla Glass tipi cam)
- Çift LED Flaşlı 8MP Kamera, görüntülü görüşmeler için VGA Kamera
- 1080p video kaydı
- 32 GB'a kadar microSD kart desteği
- 3G/4G, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, GPS, Accelerometer, Gyroscope, Yakınlık algılayıcısı, dijital pusula
- Micro USB girişi (USB ve HDMI bağlantıları için)
- 148 gram
- Alüminyum gövde
OLAYIM BUDUR ARKADAŞLAR TEŞEKKÜRLER :)
-----------------------------Bunu alabilmek için cepten ne kadar para çıkıp girmesi gerekiyor :)
-----------------------------1500-1600 arası çıkar büyük ihtimalle.iphone 4 ten ucuz olacağı kesin.
-
iphone 3gs kullanıyorum, bi daha s.ksen iphone almam. ne flash çalışıyor ne video formatlarını destekliyor. bi fotoğraf atıyorum telefona pc den, telefondan geri silemiyorum o fotoğarafı. illa pc ye bağlayığ pc den silicem tekrar felan. çok saçma haraketleri var. çok kısıtlı. ayrıca 1 sene geçtikten sonra felan iphone lar salaklaşıyor.
edit: şimdi gördüm. valira sağlam felan demişte, hakkaten sağlam oluyor iphone lar. onu söyleyim :)
-
_karantina_ bunu yazdı:
Antikilller bunu yazdı:

HTC-sensation
2.3 'Gingerbread' işletim sistemi- 1.2GHz'lık çift çekirdekli SnapDragon MSM8260 işlemci
- 1 GB ROM, 768MB RAM
- 4.3-inç, 540*960 piksel, "Super LCD" dokunmatik ekran (Çizilmeye vs. dayanıklı Gorilla Glass tipi cam)
- Çift LED Flaşlı 8MP Kamera, görüntülü görüşmeler için VGA Kamera
- 1080p video kaydı
- 32 GB'a kadar microSD kart desteği
- 3G/4G, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, GPS, Accelerometer, Gyroscope, Yakınlık algılayıcısı, dijital pusula
- Micro USB girişi (USB ve HDMI bağlantıları için)
- 148 gram
- Alüminyum gövde
OLAYIM BUDUR ARKADAŞLAR TEŞEKKÜRLER :)
-----------------------------Bunu alabilmek için cepten ne kadar para çıkıp girmesi gerekiyor :)
-----------------------------1500-1600 arası çıkar büyük ihtimalle.iphone 4 ten ucuz olacağı kesin.
-----------------------------iphone ' a beş basar :) arada 100 tl oynuyo olması lazım
-
HTC sensation a Windows Mobile 7 yükleyebilirmiyim?
-----------------------------tabiki hocam
-
geniuss bunu yazdı:
HTC sensation a Windows Mobile 7 yükleyebilirmiyim?
-----------------------------tabiki hocam
-----------------------------sağolasın peki WM yi htc desire s e yükleyebilirmiyim ? aynı işletim sistemi var ondada
-
BoLeRo bunu yazdı:
kafanı karıştırmak gibi olmasın ama,bana kalırsa samsung galaxy s II almalısın.
bi incele en azından.Videolarını felan
-----------------------------katılıyorum....
-
hiç düşünme direkt IPhone al