İphone 4 - HTC Desire S Hangisini Almalıyım?
-
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------
hiç düşünme direkt IPhone al
-----------------------------doğru dedin.bir insanın iphone alması için zaten hiç düşünmemesi gerek...
-
htc desire s mi alsam yoksa samsung galaks s mi bugün gop electro worde gittim htc desire s i almak için orda samsungun galaks s i gördüm kararsız kaldım sizce hangisini alayım desire hd mi yoksa samsung galaks s mi çok kararsızım ???
-
Siz siz olun sakın galaxy S2 almayın her 10 saatte bir şarja takıyosun. tabi nete girmez müzik dinlemez oyun oynamazsan
-
htc aldım telefonuma program yazıyorum arkadaşla zaten amacı o andoridin, ben görüyorum dışarda abi htc aldım andorid os var süper, e program yazabiliyon mu bare ?
yo, e ozaman nsik yemeye aldın andorid os abi havalı andorid ismi fln
çoluk cocuk oyuncagı olmuş nokia 6600 en iyisi
-
Allura bunu yazdı:
htc aldım telefonuma program yazıyorum arkadaşla zaten amacı o andoridin, ben görüyorum dışarda abi htc aldım andorid os var süper, e program yazabiliyon mu bare ?
yo, e ozaman nsik yemeye aldın andorid os abi havalı andorid ismi fln
çoluk cocuk oyuncagı olmuş nokia 6600 en iyisi
-----------------------------hocam nasıl program yazıyorsun biraz açarmısın JAVA yla yazıyorsun ben htc desire s alacagım
-
_karantina_ bunu yazdı:
Programmer bunu yazdı:
hiç düşünme direkt IPhone al
-----------------------------doğru dedin.bir insanın iphone alması için zaten hiç düşünmemesi gerek...
-----------------------------burda profesyonelce koyulan, ince elenmiş sık dokunmuş bu lafı ayakta alkışlıyorum... :D
ve iphone + htc kullanmış biri olarak hangisi diye sorsan cebimden çıkartıp htc desire hd yi gösterir imalı bir cevap yapıştırmış olurdum o yüzden akıllı olun dedeler :P
-
Samsung Galaxy S II almalısın.