İphone 4 / İpad Türkiyede Satışa Sunuldu Mu
-
avea ipad
FİYATLAR
32 GB’lık KDV dahil 2268 TL ( 12 X 189 TL )
64 GB’lık KDV dahil 2508 TL ( 12 X 209 TL ) -
4 tane getirdim kanadadan elimde 1 tane kaldı , zaten konuda açmıştım . 3 tane sattım istersen elimde kutusu açılmamış bir tane daha var ...
-
HaLFDeviL bunu yazdı:
-----------------------------
4 tane getirdim kanadadan elimde 1 tane kaldı , zaten konuda açmıştım . 3 tane sattım istersen elimde kutusu açılmamış bir tane daha var ...
-----------------------------phone mu pad mi? sim aktif mi? kaça?
-
Noneyim bunu yazdı:
HaLFDeviL bunu yazdı:
-----------------------------phone mu pad mi? sim aktif mi? kaça?
iphone 4 16gb hocam , istediğin sim kart ile kullanabilirsin . 1700 tl kayıtsız , ama bir kaç gün içinde kayıt ettircektik . -
iPhone 4 serisi için 4.1 jailbrake unlock çıktımı?
Bilen var mıdır müritler içinde???
-
elminster bunu yazdı:
-----------------------------iPhone 4 serisi için 4.1 jailbrake unlock çıktımı?
Çıkmadı kırılamıyor henüz. -
HiyarliBaba bunu yazdı:
elminster bunu yazdı:
iPhone 4 serisi için 4.1 jailbrake unlock çıktımı?
Çıkmadı kırılamıyor henüz.
-----------------------------Ben de DEV-Team Blog tan takip ediyorum.
"4.0.2 can never be jail-broken, but update to the new 4.1 and u can jailbreak that, the release for 4.1 only few days away"
Birkaç güne kadar salacaklar galiba jb ve ul ı...
-
yerinde olsam ipad ve iphone almazdim. bence ipad ve iphone eleştirilerini iyi okuyup iyi anla. sanırım ipad de usb girişi yok, flash desteklemiyor vs. iphone 4 de sinyal sorunu var ki apple firması da kabul ediyor bunu. ben yerinde olsam ipad yerine samsung galaxy tab alırdım. iphone yerine ise ya htc desire hd alırdım veya samsung galaxy s alırdım. dedığim ürünleri internetten bi incele bakalım belki ipad ve iphone un rakipleri hakkında fikir sahibi olursun.
-
balik_ bunu yazdı:
yerinde olsam ipad ve iphone almazdim. bence ipad ve iphone eleştirilerini iyi okuyup iyi anla. sanırım ipad de usb girişi yok, flash desteklemiyor vs. iphone 4 de sinyal sorunu var ki apple firması da kabul ediyor bunu. ben yerinde olsam ipad yerine samsung galaxy tab alırdım. iphone yerine ise ya htc desire hd alırdım veya samsung galaxy s alırdım. dedığim ürünleri internetten bi incele bakalım belki ipad ve iphone un rakipleri hakkında fikir sahibi olursun.
-----------------------------bro sinyal sorunu falan fasa fiso ipad kullandım 1-2 hafta kadar yok böyle bişey amk. aynısının cebe sığanı harika bi alet olur yemişim usb girişini. çok doluyum bu konuda stiv amcayı görsem elini öpcem amk :) kesin bi ayfon verir o zaman beleşe :D
edit : o eleştirileri sölim ben sana bazıları alıp kötü yönlerini yayıyorlar ki çok yayılmasın kendisi elit kesim gibi görünsün . bazıları o eleştirileri yayıyolar ki kendilerini avutuyolar paraları yok yada çok kıymetli( 2milyarım benimde yok amk ama bok atmıyorum harika alet ) almamak için.
her neyse sinyal sorununa kurban olurum ben :D amkoasjfpa<djgpizdjgk
-
iphone4 alma :| Ipad'de iphone4'ün büyügü :D Vallaha sitelerde takilirsan hakkindaki kotu yorumlari ve editorlerin onaylamamasini gorursun. berbat yapmislar.