İphone 4 / İpad Türkiyede Satışa Sunuldu Mu
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
iphone4 alma :| Ipad'de iphone4'ün büyügü :D Vallaha sitelerde takilirsan hakkindaki kotu yorumlari ve editorlerin onaylamamasini gorursun. berbat yapmislar.
-----------------------------hadi ama apple dan bahsediyoruz.
ipad de multitasking yok ama iphone 4 te var ama donanım aynı vay amk
-
noneyim kardeş iphone kullanmıyorum ki kendimi elit kesimde tutmak için iphone almayın diyeyim. iphone ve ipad i uç defa alacak kadar param var ama almayacam. samsung galaxy s alacam. hem ben iphone öcü demiyorum çeşitli forumlardan eleştirilere bakın ondan sonra canınız isterse alın diyorum. iphone ve ipad'in eksiklerini ve hatalarını söylemeden iphone alın demek ne kadar doğrudur. bu forumdaki herkes kardeşimdir, benim almayacağım ürünü başkasına tavsiye etmem. üstelik o paraya asla ve asla değmez. inşallah samsung galaxy s beklediğim şirkete gelince alacam, ondan sonra bi iphone - galaxy s karşılaştırması yapip hangisi daha güzelmiş görelim :)
-
ipad alınmaz samsung tab alınır
http://galaxytab.samsungmobile.com/

iphone 4 deil samsung galaxy s alınır
http://galaxys.samsungmobile.com/

kasmaya gerek yok x)
-
balik_ bunu yazdı:
noneyim kardeş iphone kullanmıyorum ki kendimi elit kesimde tutmak için iphone almayın diyeyim. iphone ve ipad i uç defa alacak kadar param var ama almayacam. samsung galaxy s alacam. hem ben iphone öcü demiyorum çeşitli forumlardan eleştirilere bakın ondan sonra canınız isterse alın diyorum. iphone ve ipad'in eksiklerini ve hatalarını söylemeden iphone alın demek ne kadar doğrudur. bu forumdaki herkes kardeşimdir, benim almayacağım ürünü başkasına tavsiye etmem. üstelik o paraya asla ve asla değmez. inşallah samsung galaxy s beklediğim şirkete gelince alacam, ondan sonra bi iphone - galaxy s karşılaştırması yapip hangisi daha güzelmiş görelim :)
-----------------------------ben o paraya iphone aldığımı düşünmüyorum zaten. %50 donanıma geri kalan appstore , cydiastore vs için diye düşünüyorum ve bence haklıyım da..
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------balik_ bunu yazdı:
-----------------------------ben o paraya iphone aldığımı düşünmüyorum zaten. %50 donanıma geri kalan appstore , cydiastore vs için diye düşünüyorum ve bence haklıyım da..
iphone donanimi cok iyi degil ki? isletim sistemi hafif buda donanim iyiymis gibi gosteriyor. ben alma diyorum o kadar parayi haketmiyor iphone. tamam iphoneye kotu demiyoruzda 2bin lira verilmez. -
iphone ve ipad i iyi yapan şey application çokluğu yoksa bulunmaz hint kumaşı değiller ipod touch da dahil 4 neslini de kullanmış biri olarak söylüyorum application yelpazesi bu kadar çok olmasaydı bu kadar tutulmazdı eğer web de iphone a özel sayfa tasarlamasalardı bu alet bu kadar tutarmıydı acaba ayrıca 4 deki durum aynen var çekim gücü düşüyor ve bundan dolayı zaten kaliteli görüşme sunamayan operatörlerimizden dolayı edeceğin küfürleri şimdiden duyar gibiyim ve bi gerçek daha onunla aynı işleri yapabildiğin ve onun kadar kaliteli ürünler varken senin apple serisine 2 katı fiyat ödemen....
-
habitrail bunu yazdı:
-----------------------------iphone ve ipad i iyi yapan şey application çokluğu yoksa bulunmaz hint kumaşı değiller ipod touch da dahil 4 neslini de kullanmış biri olarak söylüyorum application yelpazesi bu kadar çok olmasaydı bu kadar tutulmazdı eğer web de iphone a özel sayfa tasarlamasalardı bu alet bu kadar tutarmıydı acaba ayrıca 4 deki durum aynen var çekim gücü düşüyor ve bundan dolayı zaten kaliteli görüşme sunamayan operatörlerimizden dolayı edeceğin küfürleri şimdiden duyar gibiyim ve bi gerçek daha onunla aynı işleri yapabildiğin ve onun kadar kaliteli ürünler varken senin apple serisine 2 katı fiyat ödemen....
-----------------------------tutardı hocam merak etme.
beyin özürlü bir sürü parası olan insan var.