folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İphone 4 / İpad Türkiyede Satışa Sunuldu Mu

İphone 4 / İpad Türkiyede Satışa Sunuldu Mu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    iphone4 alma :| Ipad'de iphone4'ün büyügü :D Vallaha sitelerde takilirsan hakkindaki kotu yorumlari ve editorlerin onaylamamasini gorursun. berbat yapmislar.

hadi ama apple dan bahsediyoruz.

ipad de multitasking yok ama iphone 4 te var ama donanım aynı vay amk

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    noneyim kardeş iphone kullanmıyorum ki kendimi elit kesimde tutmak için iphone almayın diyeyim. iphone ve ipad i uç defa alacak kadar param var ama almayacam. samsung galaxy s alacam. hem ben iphone öcü demiyorum çeşitli forumlardan eleştirilere bakın ondan sonra canınız isterse alın diyorum. iphone ve ipad'in eksiklerini ve hatalarını söylemeden iphone alın demek ne kadar doğrudur. bu forumdaki herkes kardeşimdir, benim almayacağım ürünü başkasına tavsiye etmem. üstelik o paraya asla ve asla değmez. inşallah samsung galaxy s beklediğim şirkete gelince alacam, ondan sonra bi iphone - galaxy s karşılaştırması yapip hangisi daha güzelmiş görelim :)

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ipad alınmaz   samsung tab alınır

http://galaxytab.samsungmobile.com/

Samsung-Galaxy-Tab.png%20%28360×359%29

iphone 4 deil   samsung galaxy s alınır 

http://galaxys.samsungmobile.com/

Samsung-i9000-Galaxy-S2.jpg%20%28400×400%29

kasmaya gerek yok x)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    noneyim kardeş iphone kullanmıyorum ki kendimi elit kesimde tutmak için iphone almayın diyeyim. iphone ve ipad i uç defa alacak kadar param var ama almayacam. samsung galaxy s alacam. hem ben iphone öcü demiyorum çeşitli forumlardan eleştirilere bakın ondan sonra canınız isterse alın diyorum. iphone ve ipad'in eksiklerini ve hatalarını söylemeden iphone alın demek ne kadar doğrudur. bu forumdaki herkes kardeşimdir, benim almayacağım ürünü başkasına tavsiye etmem. üstelik o paraya asla ve asla değmez. inşallah samsung galaxy s beklediğim şirkete gelince alacam, ondan sonra bi iphone - galaxy s karşılaştırması yapip hangisi daha güzelmiş görelim :)

ben o paraya iphone aldığımı düşünmüyorum zaten. %50 donanıma geri kalan appstore , cydiastore vs için diye düşünüyorum ve bence haklıyım da..

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı:

balik_ bunu yazdı:

ben o paraya iphone aldığımı düşünmüyorum zaten. %50 donanıma geri kalan appstore , cydiastore vs için diye düşünüyorum ve bence haklıyım da..

iphone donanimi cok iyi degil ki? isletim sistemi hafif buda donanim iyiymis gibi gosteriyor. ben alma diyorum o kadar parayi haketmiyor iphone. tamam iphoneye kotu demiyoruzda 2bin lira verilmez.

=)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

iphone ve ipad i iyi yapan şey application çokluğu yoksa bulunmaz hint kumaşı değiller ipod touch da dahil 4 neslini de kullanmış biri olarak söylüyorum application yelpazesi bu kadar çok olmasaydı bu kadar tutulmazdı eğer web de iphone a özel sayfa tasarlamasalardı bu alet bu kadar tutarmıydı acaba ayrıca 4 deki durum aynen var çekim gücü düşüyor ve bundan dolayı zaten kaliteli görüşme sunamayan operatörlerimizden dolayı edeceğin küfürleri şimdiden duyar gibiyim ve bi gerçek daha onunla aynı işleri yapabildiğin ve onun kadar kaliteli ürünler varken senin apple serisine 2 katı fiyat ödemen....

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

habitrail bunu yazdı:

iphone ve ipad i iyi yapan şey application çokluğu yoksa bulunmaz hint kumaşı değiller ipod touch da dahil 4 neslini de kullanmış biri olarak söylüyorum application yelpazesi bu kadar çok olmasaydı bu kadar tutulmazdı eğer web de iphone a özel sayfa tasarlamasalardı bu alet bu kadar tutarmıydı acaba ayrıca 4 deki durum aynen var çekim gücü düşüyor ve bundan dolayı zaten kaliteli görüşme sunamayan operatörlerimizden dolayı edeceğin küfürleri şimdiden duyar gibiyim ve bi gerçek daha onunla aynı işleri yapabildiğin ve onun kadar kaliteli ürünler varken senin apple serisine 2 katı fiyat ödemen....

tutardı hocam merak etme.

beyin özürlü bir sürü parası olan insan var.

He is finding himself.
Toplam Hit: 3472 Toplam Mesaj: 28