Iphone 4 Facetime Uygulaması Görünmüyor
-
Müridler yaklaşık 2 hafta önce bimeksten iphone 4 aldım. Fakat şu an telefonda facetime özelliği yok görünüyor. Normalde telefon ayarlarının içinden açılıp kapanabiliyormuş fakat bende facetime menüsü bile yok. Sürüm olarak şu an üzerinde 4.3.2 mevcut. Itunes a bağladığımda yeni versiyon buluyor. Acaba upgrade etsem bu özellik gelir mi? yada facetime ı nasıl aktif ederim?
-
facetime ne
-
iphone 4 de öyle bi özellik yok hocam 4s de var
edit: siri ile karıştırdım
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
facetime ne
-----------------------------sözde i phone 4 lere özel, wifi üzerinden görüntülü konuşma yapabilme özelliği. Alete 2. kamerayı koyuyorlar ama özellik yok:S
-
Yunus-Emre bunu yazdı:
iphone 4 de öyle bi özellik yok hocam 4s de var
edit: siri ile karıştırdım
-----------------------------http://www.bimeks.com.tr/urun/113563/iphone-4-16-gb.aspx
aldığım ürün bu hocam. özelliklerde de olduğu söyleniyor. az önce baktım arabistandan gelen cihazlarda böyle bi problem olduğunu falan yazmışlar ama aslı var mı bilmiyorum
-
Kardes facetimeye ne gerek var yukle skype ayni sey
-
yurtdışı 4,3,2 cihazda var hocam ayarlarda çıkıoyor sende menude yoksa yazılımsal bır sorun olabılır dıye dusunuyrum.tekrar bi restore etmeyi dene.
-
Ayarlar --> Telefon --> Numaram yazan yerin altinda facetime dugmesi olacak.
-
Pessimistic bunu yazdı:
Ayarlar --> Telefon --> Numaram yazan yerin altinda facetime dugmesi olacak.
-----------------------------Hocam bende default olarak o dügme bile yok. Telefonun hiç bi yerinde facetime ile ilgili bişi yok. I tunes a bağlayınca bi üst versiyon var upgrade edilsin mi diye soruyor. deneyecem bakalım.
-
update ederken sakın kabloyu felan çekme, başına bela alırsın. iptal etme yarıda
-
Gharzvog bunu yazdı:
update ederken sakın kabloyu felan çekme, başına bela alırsın. iptal etme yarıda
-----------------------------aynen hocam. bozuk usb kablosu yüzünden o şekilde bi nokia yemiştim.