İphone 4 Tanıtımı Yapıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

beyler asla kabul edemeyecekler , uğraşmayın. iphone'ları olsaydı foruma bayıla bayıla iphone'a övgü yağdıran şeyler yazarlardı. Neden? Çünkü onlarda ne varsa en iyisi odur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:
    -----------------------------

@fenerist07

Hocam ne zaman telefonla ile ilgili bir konu açılsa iPhone'u savunuyosun. iPhone'da o kadar bi bok yok, abartma.

Çok fena saçmalamışsın :) PSP kalitesinde oyun demişsin, iPhone oyunlarına :D Komedisin hoca, PSP'nin onda biri bile olamaz iPhone oyunları. O yorumuna gülüp geçiyorum sadece :)

Ayrıca iPhone multimedya olarak neyi tamamlamış ? Hala 4 megapiksel kamera içeriyor. HD 2 de 5 megapiksel kamera var. Çok mu zordu 3, 5 ya da 8 mp kamera koymak demişsin. Koysunlar da görelim o zaman. Çok zor veya değil, adamlar yapmıyo işte, daha neyin lafını yapıyosun ? Müşteri sana en iyi kameralı telefonu sorduğunda, HD2 yi gösterip, "ama efendim istese iPhone da 8 megapiksel kamera koyar, bunun önemi yok" mu diyeceksin ? Adamların 4 megapiksel üstü kamerası yok işte, neyin lafını yapıyosun hala ?

Altyapının Apple'da olduğun söylemişsin, ekran kalitesinden bahsetmişsin. iPhone 4 ün ekran kalitesini görmedim fakat HD 2 ile yarışamayacağını düşünüyorum. iPhone 3Gs zaten HD 2 nin yanında çocuk kalır. HD 2 deki ekran kalitesi hiçbir şeyde yok !

Bir de HTC nin sürekli telefon çıkardığını söylemişsin. Nolmuş yani çıkarıyosa ? Dezavantajı nedir ? Adamlar her ay telefon çıkarıyo olabilir ama bundan 2,5 - 3 ay önce çıkardıkları telefonu iPhone yeni çıkarmaya başladı. Ve Quetzalcoatl nin de dediği gibi hamle sırası HTC'de, eminim HD 3 ile s*kip atacaktır iPhone 4 ü.

Tamam iPhone'u iPhone yapan App. Store'udur. Ona bir lafım yok. Marketplace'in milyon katı daha kaliteli App. Store. HD 2 den üstün olduğu tek özelliktir belki de iPhone'un... Tabi sen de haklısın, sırf App. Store'daki uygulamalar için bile tercih edilebilir iPhone, gerçekten çok güzel uygulamaları var.

bana gülüp geçiyosun tamamda senin bu yazdıkların nolacak aga? sen önce DOĞRU ları yaz ki komik duruma düşmeyesin? Neyse saçmaladığın noktaları tek tek göstereyim işimde yok zaten, belki bi daha saçmalamazsın.

1- hem iphone hem psp sahibiydim, yakın zamanda psp yi sattım burada da ilan vermiştim eski mesajlarımda görebilirsin. Iphone'un son cıkan oyunları 400mb civarında hoca, bilmem haberin var mı? Grafik olarak psp 1 adım daha önde.. ANCAK, o zamanlar 412 mhz işlemci kullanan iphone simdi 1ghz işlemci ile geliyor.. Olacakların farkındasın değil mi? Üstelik psp de sensör desteği vs. de yok, bir araba yarısında telefonu direksiyon niyetine kullanmakla sağ sol tuslarına basmak arasındaki eglence farkını anlayabiliyorsundur umarım? evet su an sadece grafik olarak psp 1 adım önde.. ancak iphone kendini yeniledi ve psp oyun sektörü ölü durumdayken iphone canlı, yeni ürünle dahada canlancak, peki nedir burada komik olan?

2- ''Ayrıca iPhone multimedya olarak neyi tamamlamış ? Hala 4 megapiksel kamera içeriyor. HD 2 de 5 megapiksel kamera var.''

Kör müsün? 5mp kamera var iphone'da, önce doğru okumayı öğren ona göre ''gülüp geç'' ! hayır bide artis artis konusuyosun adamların 4mp üstü kamerası yok neyin lafını ediyosun diye, tövbe yarabbim sayıylamı cıkıyosunuz siz?

3-''Altyapının Apple'da olduğun söylemişsin, ekran kalitesinden bahsetmişsin. iPhone 4 ün ekran kalitesini görmedim fakat HD 2 ile yarışamayacağını düşünüyorum. iPhone 3Gs zaten HD 2 nin yanında çocuk kalır. HD 2 deki ekran kalitesi hiçbir şeyde yok !''

Bok yok.

adı üstünde okmadım diyorsun, gülüp geçmeyi biliyorsun ancak okumayı bilmiyorsun, sen yarışamayacağını düşünmeye devam et apple koydu cocugu geçti.

ekran 960x640 piksel çözünürlüğe, 800:1 kontrast oranına sahip olan ekran şu anda EN YÜKSEK VE EN KALİTELİ ÇÖZÜNÜRLÜĞE SAHİP EKRAN! Böylece çözünürlük iki katına çıktı. Steve Jobs, “İnsan gözü 320 pikselin üzerini algılamıyor ama biz garanti olsun diye 326 piksel yaptık” diyerek esprili bir şekilde yaklaştı.. He evet hoca sen hala yarısamayacagını düşün..

4- Nolmus her ay 1 telefon cıkarmıssa? demişsin, sanırım cok meraklısın aldığın aletin 2 ay sonra elinde kalmasına, fiyatının düşmesine, Iphone dısında aldıgınız her telefonu satarken son taksidi fiyatına zor satarsınız, cünkü üzerinden 76 tane model geçmiştir, telefona yeni yazılım cıkmaz, firma tüm desteğini son ürününe verdiği için üvey evlat gibi kalırsınız. 2 ay sonra keşke almasaydım yenisi cıkmıs dersiniz. Tıpkı senin hd2 alıp du bakalım hd3 cıkıyor dediğin gibi.. Forumlarda cok övülen ''iphone killer'' htc hero'yu simdi anca google aramalarında görebiliyoruz..

Hayır birşeyi savunurken bilginiz olmadan savunmayın, ona yanıyorum ben, adamlar insan gözünün üstünde ekran koyuyor siz hala elinizdeki telefona vermiş oldugunuz paraya yanmamak için okumadım ama bu kadar iyi değildir diyip bunun üzerinden karsınızdakine gülüp geçebiliyorunuz ya ne diyeyim.. Evet her fırsatta iphone'u savunuyorum, cünkü kullandığım aletin işlemcisinin mikroçipine kadar her bokunu biliyorum, sizler burda taşla sopayla kıyaslayıp dalga geçerken biz burada bu alet dünyayı sallayacak diyorduk, sonucunuda gördük, her telefon iphone'a benzetiliyor simdi, hayatında dokunmatik üretmeyen nokialar samsunglar cırpınıyor simdi rakip olabilmek  için, google büyük bütceler arayıp androidi yapıor rakip olabilmek için, windows yıllar sonra kendini yeniliyor rakip olabilmek için. vs vs vs...

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

cok fazla tel degistirdim cok fazla modelde kullandim ama iphone gercekten farkli suan 3g kullanyrm htc nokia falan gercekten oyku seviyesinde kaliyo. n97 kullandim cx olmamis 5800 da dokunmatikten sogudum. kim ne derse desin suana kadar kullanmaktan zevk aldigim tek cihaz iphone 1 yıldan fazla oldu daha bi kere keske bunu almasaydim demedim.

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

beyler asla kabul edemeyecekler , uğraşmayın. iphone'ları olsaydı foruma bayıla bayıla iphone'a övgü yağdıran şeyler yazarlardı. Neden? Çünkü onlarda ne varsa en iyisi odur.

Katılıyorum,derdimizi anlatamıyoruz ya ona yanıyorum vallahada :)

Sky senin dediğin gibi 5800'de ve nokia'nın tüm dokunmatik tellerinde dokunmatikten soğudum.

Bu arada yok fanatiklikmiş yok tüketici toplumuymuşuz diyenleri de anlamıyorum,oturup iphone'u ben mi yapacağım,adamlar yapmış herşeyi baştan icat etmenin anlamı yok,hem tüketim toplumunun sadece iphone kullanmakla ne ilgisi var ?iPhone kullanmakla tüketim toplumu olunuyorsa evindeki herşeyi almasıyla zaten kendisi bunu en büyük parçası olmuştur :)

Konuyu bok etmeyelim,karşılaştırma yapmaya da gerek yok,konuda yeni çıkan bir aleti tanıtıyoruz,yarın başka bir marka çıkarır onu tanıtır onu tartışırız.

Şu an en iyisi bu o ayrı :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

htc hd2 ye yetişmiş :D ama aylar sonra htc hd 3 ile ağustos ayında neler cıkacak görecez :D

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

muhtemel gelecek telefonum.

He is finding himself.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Sürekli rekabet olsun,windows tekeli gibi tekelcilik olmasın.Eğer bir firma kendini tek ve rakipsiz sanırsa gelişmeye öncelik vermiyor,süsleyip püsleyip,aynı telefonu wifili,3glisi,3gsizi diye 3 telefon modeli çıkarıp satmaya çalışıyor nokia gibi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

ulan o parayı ona vereceğime üstüne 500-600 daha katarım alırım bir serçe paşalar gibi gezerim:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
Toplam Hit: 5448 Toplam Mesaj: 49