İphone 4S Güncelleme Sonucu Zil Sesinde Kısılma
-
Dün fabrika ayarlarına geri yükledim tekrardan kurmam gerekti ve ses ilk haline göre kısık çıkıyor nedense çözemedim gerçekten ilk halinde'de ios 5.1 vardı şimdi de aynı sürüm mevcut neden böyle bişey olmuş olabilir arkadaşlar ? ayarlardan felan sonuna kadar açık ama ses kısık geliyor fark ediliyor gerçekten Önerilerinizi alabilirmiyim ?
-
up
-
5.1 yazılımında sorun var ondan ses ile ilgli Dh de herkes şikayet ediyordu
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------5.1 yazılımında sorun var ondan ses ile ilgli Dh de herkes şikayet ediyordu
-----------------------------söylediğin iyi oldu hocam saolasın
dedim acaba fabrika ayarlarına dönerken sorunmu oldu
-
bu sorun çözüldümü arkadaşlar bilenleriniz varsa yazsın lütfen
ios 5.1 yüklü ses kısıklığı devam etmekte
-
seste kısılma ve cızırtı oluyor. bende acaba donanımsal mı diye düşünüp duruyordum ki sonra dan ortaya çıktı.
-
Devam ediyor taki yazılım güncelleyene kdar apple bnde 5.1 e geçtim var sonuçta
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------Devam ediyor taki yazılım güncelleyene kdar apple bnde 5.1 e geçtim var sonuçta
-----------------------------
Genel olarak herkesin böyle sanırım güncelleme çıkmasını bekleyecez artık inşallah giderirler kısa süre içinde
-
Freak bunu yazdı:
-----------------------------seste kısılma ve cızırtı oluyor. bende acaba donanımsal mı diye düşünüp duruyordum ki sonra dan ortaya çıktı.
-----------------------------
güncellemeyi bekleyecez artık hocam yapacak bişey yok kısa sürede halletseler bari telefon kısık çalıyor maksimum değerde olmasına rağmen
-
viber varsa kapat. Home tuşuna iki kez bas, açık olan programları kapat. Viber açıkken ses sorunu oluyor maalesef :/
-
bende 5.1 i yükledikten sonra sim kartını görmüyor. active edemiyor telefonu sim kartını göremeyince de. ne yapmalıyım?