İphone 4S Güncelleme Sonucu Zil Sesinde Kısılma
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------viber varsa kapat. Home tuşuna iki kez bas, açık olan programları kapat. Viber açıkken ses sorunu oluyor maalesef :/
-----------------------------
viber var ama hiç kullanmadım hocam viber'in çalışma mantığı nasıl ?
aramak istediğimiz kişinin numarasını giriyormuşuz sonrasında ona şifre gidiyormuş sanırım o şifreyi girip arıyormuyuz nasıldır ?
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------bende 5.1 i yükledikten sonra sim kartını görmüyor. active edemiyor telefonu sim kartını göremeyince de. ne yapmalıyım?
-----------------------------herkesin farklı bir sorunu var anlayamadım allahtan benim öyle bir sorunum yok telefonu Turkcell'den aldım sen nerden aldın hocam ?
bu arada JB felan yaptınmı telefona ?
-
OCEANUS bunu yazdı:
-----------------------------Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------bende 5.1 i yükledikten sonra sim kartını görmüyor. active edemiyor telefonu sim kartını göremeyince de. ne yapmalıyım?
-----------------------------herkesin farklı bir sorunu var anlayamadım allahtan benim öyle bir sorunum yok telefonu Turkcell'den aldım sen nerden aldın hocam ?
-----------------------------telefonu mediamarkt dan aldım. jb vardı. fakat ilk aldığım zamanda da aynı sıkıntı vardı. 10 dk sonra felan düzelmişti. şimdi sabah 5.0.1 den 5.1 e yükselttim. 5.0.1 de jb vardı.
şimdi telefon sim kartını görmüyor. aktif de edemiyorum simi görmeden.
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------OCEANUS bunu yazdı:
-----------------------------Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------telefonu mediamarkt dan aldım. jb vardı. fakat ilk aldığım zamanda da aynı sıkıntı vardı. 10 dk sonra felan düzelmişti. şimdi sabah 5.0.1 den 5.1 e yükselttim. 5.0.1 de jb vardı.
şimdi telefon sim kartını görmüyor. aktif de edemiyorum simi görmeden.
-----------------------------senin durum karışık gibi görünüyor hocam
-
ipad 3 lerde de 47 dereceye kadar ısınma problemi var şu ara..Bakalım belki yazılımsaldır...
-
hacı niye güncellersiniz ki 5.0.1 de kalsa paşalar gibi kırsanız oh miss