Iphone 4S Kulakık Girişinde Parça Kaldı
-
Videolara fln baksana
http://www.google.com.tr/search?q=iphone+headphone+jack+stuck&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=tr&client=safari
-
Telefon 5-6 aylık garantisi var yani..
Ucu kıvrımlı bi iğne bulursam çıkartabilirim gibi bakalım.. Olmazsa faturasını istettim verecez garantiye..
-
darkroques61 bunu yazdı
Ucu kıvrımlı bi iğne bulursam çıkartabilirim gibi bakalım.. Olmazsa faturasını istettim verecez garantiye..
hocam bilkom getirmiştir büyük ihtimal. yolla kargoyla bilkoma. çıkartsınlar.
-
Yahoo bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
hocam bilkom getirmiştir büyük ihtimal. yolla kargoyla bilkoma. çıkartsınlar.
Genpa çıkışlı telefon.
Kafa uçtu ya ne Genpa İzmir'i bugün konuştum Turkcell'den alınma telefon bayi faturayı getir yollayalım dedi olmazsa onu yapacağım işte.. :)
darkroques61 tarafından 28/Kas/12 22:53 tarihinde düzenlenmiştir -
darkroques61 bunu yazdı
Garanti var da, nerden aldin nerenin garantisi
-
noname bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
Garanti var da, nerden aldin nerenin garantisi
Genpa çıkışlı Turkcell'den alınma telefon konuştum bugün fatura istediler o da memlekette faxlayacaklar işte o gelene kadar yapabilirsem iyi olur olmazsa yollayacağız bi 10-15 gün kalacağız telefonsuz..
-
Hocam baska kulaklik tak,basarabilirsen ses ondan gelsin. Sonra yavaaaas yavas agir agir cikar bakalim?
-
noname bunu yazdı
Hocam baska kulaklik tak,basarabilirsen ses ondan gelsin. Sonra yavaaaas yavas agir agir cikar bakalim?
Ses olayını çözdüm sayılır bugün normal konuşmada hoparlöre alınca ses geliyor kulaklıktan gelmiyordu arkasına basınca. Parçanın kalanını sokup çekeyim dedim başka bir parça daha kaldı :D
Onu çıkartabildim ama en uçtaki orda ortası boş ucu kıvrımlı bi iğne gibi bir şeyle çıkabilir gibi duruyor bakalım yarın çıkartabilirim umarım..
-
ya git bi lehimciye civi gibi uzun bisiye içerde kalan parcayı lehimlesin soguyunca cekerisn
-
darkroques61 bunu yazdınoname bunu yazdı
Ses olayını çözdüm sayılır bugün normal konuşmada hoparlöre alınca ses geliyor kulaklıktan gelmiyordu arkasına basınca. Parçanın kalanını sokup çekeyim dedim başka bir parça daha kaldı :D
Onu çıkartabildim ama en uçtaki orda ortası boş ucu kıvrımlı bi iğne gibi bir şeyle çıkabilir gibi duruyor bakalım yarın çıkartabilirim umarım..
balık iğnesi yada
şu annelerimiz dantel ördüğü tığlardan