Iphone 4S Kulakık Girişinde Parça Kaldı
-
Mıknatısların gücünü hafife alma :)
-
Hocam sökmeden hatta belkide kulaklık girişini değiştirmeden çok zor çıkarırsın onu.
Bence sen nasıl sökerim'i araştırmaya başla
-
o6u2 bunu yazdı
olm kulaklık girişine cımbız, kargaburun(oha) girer mi lan gözünüzle mi bakıyorsunuz nerenizle bakıyorsunuz ?
çok ince uçlu cımbızlar var hocam, cep telefoncuları falan kullanıyor, yani cımbız çok ince ve sert yassı üstelik, sen iyi bir telefoncu bulmayı denemelisin.
-
hiç elleme derim, nede olsa elinde kalacak
-
kırılan diğer parçaya yüksek dayanımlı bi yapıştırıcı sürüp telefonun ucundaki parçayla geri yapıştır kuruyunca çek.
-
wert bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdınoname bunu yazdı
Hocam baska kulaklik tak,basarabilirsen ses ondan gelsin. Sonra yavaaaas yavas agir agir cikar bakalim?
Ses olayını çözdüm sayılır bugün normal konuşmada hoparlöre alınca ses geliyor kulaklıktan gelmiyordu arkasına basınca. Parçanın kalanını sokup çekeyim dedim başka bir parça daha kaldı :D
Onu çıkartabildim ama en uçtaki orda ortası boş ucu kıvrımlı bi iğne gibi bir şeyle çıkabilir gibi duruyor bakalım yarın çıkartabilirim umarım..
balık iğnesi yada
şu annelerimiz dantel ördüğü tığlardan
Aynen tığı aklıma gelmemişti yarın bulabilirsem onla bakacağım.. :)
PathfindeR00 bunu yazdıMıknatısların gücünü hafife alma :)
Valla çevresi de metal onu oraya sokup çıkartmak zor gibi..
HolyOne bunu yazdıHocam sökmeden hatta belkide kulaklık girişini değiştirmeden çok zor çıkarırsın onu.
Bence sen nasıl sökerim'i araştırmaya başla
Hocam dediğin çok zor en azından benim için.. :)
Elimde kalma gibi bir durum da yok parça girdiyse çıkar ayrılmış zaten kırılmamış
Geri kalan tarafını sokayım dedim soktum tam sonundan hepsi içerde kaldı dağılıyormuş melet son parçayı kürdanla çıkartabildim en uçtaki hala orada.
O da tığı ile çıkar büyük ihtimal yarın bulabilirim umarım..
-
olm çok zevkli bişey lan, benim telefonada sıkışsa keşke amnk çok seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı.insanın yaratıcılığı gelişiyo uzun metrajlı rüyalar görüyosun bi süre sonra
-
glaurung bunu yazdı
ya git bi lehimciye civi gibi uzun bisiye içerde kalan parcayı lehimlesin soguyunca cekerisn
Harbiden bu arkadasin dedigini neden yapmiyorsun
-
lan çapariyle çıkartırsın onuu
-
http://www.ebay.com/itm/iphone-4S-AT-T-Verizon-Sprint-Headphone-Audio-Jack-Power-Flex-Cable-White-Parts-/220894992303?pt=PDA_Accessories&hash=item336e5e17af
Ebay'dan şunu alıyorsun,cihazı sökmek oldukca kolay zaten youtube'de de 100 tane vidyo var.
Yenisini takıyorsun.
Güle güle kullanıyorsun.