İphone 5 Görücüye Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

İstiyorum :(

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

iOs 6 güzel gelecek. En büyük olayda facebook senkranizasyonu. Telefon defterinle otomatik senkronize olacak (istersne tabi). Yani arkadaşın facebook'a telefon numarasını yazarsa, telefonuna olacak.

hmm bunu kaçırmışım ben güzel bir yenilikmiş ama Android'te çoktan var olan birşeydi :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

bukadar yorum okudum..

uzun lafi kisasi Yine Hayal kirikligi Yasadiniz..

Enayi Halkimiz saldirsin..

4S in en büyük reklami siri denilen zavazingoydu daha türkçe güncellemesi bile gelmedi.

Bunda da yok video cekerken resim cekiyor yok kasasi degisti vs vs..

Ulan bu telefona para vericek insanlara sorarim. neyine para veriyorsunuz?

Bi düsünün oyle alin.

Maalesef iphone 5 ile uzaya cikamicaksiniz 6 da belki cikarsiniz.

Kullanım kolaylığına, sorun çıkartmamasına, Apple kalitesine daha doğrusu Apple yaşam standartına. Yani diğerleri android'e galaxy'e neden para veriyorlarsa tam tersine.

Apple'ın sağladığı yeniliklere (burda yazılmamış ama dont disturb olayı var iOs'ta mükemmel). Bİlirsin ki android'in bu kadar gelişmesinde Apple'ın katkısı var. İlk iPhone piyasadaydı ve doğru düzgün çalışan bir android 2009'da geldi piyasaya.

Bu cihaza para veren insanlar android karmaşasından kaçıyor. Buradaki bilgisayar kurtları ısrarla anlamak istemiyor fakat kullanıcı deneyimi diye birşey var. Apple cihaz ve yazılım çıkartmadan önce psikolog ve insan davranışı konusunda uzmanlar araştırmalar yapıyor ve insanlar için teknolojiyi sadeleştirmeye (basitleştirmek yanlış kelime olur) çalışıyor.

Yani bir insan unix kurabilir. ODa işletim sistemi fakat windows bunu kolay ypaıyor. Apple ise tek tık ile hallediyor yeni sürümü. Bunun gibi mevzular var. Mühendislere ve burda ilerde iş yapacak adamlara tekrar tekrar diyorum ;

galaxy daha hızlı, daha sağlam olabilri, android açık kaynaklı , beleş olabilir. Fakat uğraştırıcı özellikleri var. Apple ise bunlardan kurtarıyor insanları. Çökme olayı hiç olmadı iPhone'da. GUI saçmaladı (gyro ile ilgili bir sıkıntıydı) oda uygulamadan kaynaklanıyordu hallettim. 

Olayı şöyle açıklayayım (çünkü ne kadar anlatırsam anlatayım kullanıcı deneyimi ve markalaşma denen öğeleri anlatamıyorum burdaki insanlara ; ya okudum 5-6 tane markalaşma, pazarlama, reklamcılık kitaplarını okutacağım yada bir kaç sene geçmesini bekleyeceğim anlamarı için)

AUDI'yi ele alalım. MErcedes daha konforlu olabilir, bmw daha iyi sürüş keyfi verebilir, porsche daha iyi hızlanabilir.... Fakat AUDI'nin ayrıntılara verdiği önem açıkça görülüyor. Bir çok yeniliği (mercedes'in AUDI'Den ve jaguardan taklit ettiği yenilikleri) audi çıkartıyor.

Adamın bütük şirketi var. Adam android kullanıp herşeyi internetten ayarlamak istemeyebilir. Sizin için sadece cihaz olmayabilir fakat onlar için öyle. Uygulamaya 3 lira vermiş umrunda değil (kaldı ki doktorların ve bilim adamlarının 70-80 dolarlık uygulamalar indirdiğini biliyorum). Kullanıcı deneyimi şüphesiz Apple'da daha basit.

Üstelik Android'in son uygulama sayısını bilmiyorum marketteki fakat Apple'ın çok daha işe yarar uygulamaları var iş adamları, profesörler şunlar bunlar için. iTunes'da dersler falan var ki insanlar bunu istiyor. Evet adam youtube'dan easydownload ile indirip atabilir. Fakat bunu ancak bilgisayar kurdu bilir. Adam direkt ulaşmak istiyor.

Bu ve bunun gibi şeyler. Yani herşey rakam değildir. Herşey diğerlerinden daha üstün olma değildir. Kaldı ki 4s, muadili olan galaxy s2'yi benchmarklarda baya bi geçmiştir. Saygılar sevgiler.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

IPhone5 genel beklentinin altında kalmış anlaşılan o ki.

zumsuk işin zor bu sefer :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Bekleneni vermedi. Lumia etkinliği daha fazla heyecanlandırmıştı insanları. Galaxy s3 almış olanlar rahat uyuyabilirler bu gece. İnovasyon yok gibi. Başka markaların zaten yaptığı işler yenilik dedikleri.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

Çoğunuz çok doğru eleştirilerde bulunmuş; ama çoğunuz yine sike sike bu telefonu alacak ve "dostum, bu mal bi harika" diyeceksiniz...

Yerinizde olsam tükürdüğümü yalamam. Beğenmiyorsanız almayın. Tepkinizi ortaya koyun.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

İstiyorum..

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek
    Bauer bunu yazdı

Çoğunuz çok doğru eleştirilerde bulunmuş; ama çoğunuz yine sike sike bu telefonu alacak ve "dostum, bu mal bi harika" diyeceksiniz...

Yerinizde olsam tükürdüğümü yalamam. Beğenmiyorsanız almayın. Tepkinizi ortaya koyun.

gösteriş ve riya dininin yeni putudur. iran'da hicabından dolayı gözünden başkası görünmezken istanbul'da kabak çekirdeği gibi açılan kadın ile tahran'da büyük camideki cuma hutbesinde silah zoruyla marg bar amrika diye bağıran kocasıyla beraber fellik fellik arayacaklardır istanbul'daki avmlerde bu boku.ha izmir'li laik kemalist kız ile başörtüsüne özgürlük diye çığıran kızın belki de tek ortak noktası kendisine bunu alan bir erkeğe (bkz: enayi) sahip olmak istemektir.herkesin aslında ne kadar anketlerde "amerika'ya karşıyız!!1birbir" diye çıksa da türk halkı ve diğer dünya halklarının azımsanmayacak bir kısmıda götünde donu yokken bunu hayal edip sanal orgazmlarına devam edecektir maalesef. gece gece bana yeniden şunu dinleten telefon pardon modern zaman putudur.http://www.youtube.com/watch?v=8y4vizekd6s (alıntıdır)

raul tarafından 13/Eyl/12 00:00 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Olayı android mi daha iyi apple mi tartışmasına döndürmek istemiyorum. Ama ben şahsen androidi daha çok seviyorum. Htc kullanıyorum ha sorsalar galaxy s3 iphone den daha iyi derim. Çünkü insanların cihazdan ne bekledikleri önemli. Androidle uğraşmak kurcalamak hoşuma gidiyor. Mesela çoğu insan windows 8 çıkmış hemen alayım kurayım felan diyor ben xp de devam ediyorum. Neden çünkü benim isteklerime o cevap veriyor tamamen tercih meselesi. Ha sırf vay be adama bak iphone 5 almış uff denilsin diyede gidip almam o telefonu. Kaldıki özelliklere bakacak olursak da çok da enterasan bi tarafı da yok. Kimbilir tr de kaç para çekerler fiyatına bana göre boş.

Syntax error..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

telefonu geçtim de 7.nesil ipod nano çok güzl olmuş tasarım olarak. hele 6g nin shuffle çakması tasarımından sonra büyütmüşler bunu cok kral duruyo.

imza
Toplam Hit: 8322 Toplam Mesaj: 71