İphone 5 Görücüye Çıktı
-
hocam sakin olun bi :D o fiyatlar ABD deki kontratlı telefon satışları için :D
-
valla yazmıyım diyorum da çok da merak ediyorum. inan kötü niyetle de değil. ben liseden beri girisimcilik pazarlama seminerlerine eğitimlerine giderim, kaç eğitime kompozyuma falan gittim hatırlamıyorum. kaç kitap okudum onu da hatırlamıyorum. işletme de okudum ünide. ama senin gördüğün pazarlama dehasını vesairs göremiyorum. ben mi malım neyim anlamadım ki. şu 5-6 kitabı bi yazsana ben de okuyayım. bir de şu feyzpuktan numara çekme olayının olmaması gerçekten oha dedirtti bana. şunu ilk bu yaptı falan diyecekseksek de ilk kameralı tel nokianındı ondan şaşmayalım niye hiç nokia almıyoruz? telden yazdığımdan özet geçiyorum, kullanıcı deneyimi muhabbeti lphoneda öyle eşsiz olsa herkss galaxy s almazdı. herkeste galaxy var. android sayısını saymaya gerek bile yok. kullanıcı deneyimi iyi olmasa bu kadar satılmazdı. yani tamam iphoneda karşı değilim alın iyidir sonuçta senin paran bana ne, de adam beyaz şahine binip subaru ile geziyo gibi anlatınca garip oluyom la. açıkçası kafamda akp ile iphone özdeşleşiyor. Prometheus tarafından 13/Eyl/12 03:58 tarihinde düzenlenmiştir
-
4s kullanmaya devam.
alırsam 5s alırım anca.
-
harbiden pro feysten numara cekerek rehberı guncelleme felan uzun zamandır androidde var ındırıosun feysı program olarak bı anda rehberındekı herkesın resmı oluo vs vs
-
DestinatioN bunu yazdı
harbiden pro feysten numara cekerek rehberı guncelleme felan uzun zamandır androidde var ındırıosun feysı program olarak bı anda rehberındekı herkesın resmı oluo vs vs
her seferinde face girdigimde Eslesme uyarisindan bunaldim :)
Yok haci ben anlatamiyorum.
iphone 5 te bir degisiklik goremiyorum. Aynisini pisirip sunuyorlar birde gelip savunuyorlar deli oluyorum :)
ulan adam gibi Bluetooth u bile yok :)
video cekerken resim cekme ozelligi zaten baska modellerde android sistemlerinde vardi. bknz: Galaxy 2s
Ekran konusuna gelince.. Baska Modeller zaten ekran büyüklügünü aştı gidiyor :)
Evimde hem 4s var hemde s2 var canim sıkıldıkca karsilastiriyorum.. ve hep diyorum..
iphone tembel isi .. Android yaraticilik isi.
ornek vermek gerekirse : Xp vs Linux
Neymis kullanimi rahatmis. Tikliyorsun kullaniyorsun.. Amk ben bir telefonda istedigimi yapamadiktan sonra. isletim sistemi ne derse onu yapicaksin dedikten sonra, zikim oyle telefonu..
Android e bakalim simdide. Caninmi sıkıldı temani degistir. Rom at degisiklik yap..
Ve yaninda onbinlerce uygulamasida hediye..
Say say bitmez..
Kisaca demek istedigim iphone olsun yada android sistemli Baska telefon olsun.
Abi Farklilik olucak. Farkli birseyler sunucak bir ilk i yapicak ki ozaman helal olsun derim.
ne bileyim ya ornek telefona dokunucaksin seni zevke getiricek titreterek bosalticak :))
Yada Gereksiz para verenlere teklif sunucak Dik konuma getirip üstüne oturun Biz seni zevke getirelim dicek :)
-
holycat android için diyosan her seferinde diye ben yaşamadım öyle birşey. hatta ilk android kullandığımda normal feyzpuka girdim sadece. bi ara arama yapcam bi baktım listeye hepsi eşleşmiş amk noluyo dedim. hatta nerdeyse ben farkında olmadan eşleştiği için rahatsız olcam :)
-
zumsuk bunu yazdıFree_Mans bunu yazdı
bir 4s kullanan olarak söylemek istediklerim;
işin açığı olay telefonda bitmiyor. ios ta bitiyor. orada açıklamadıkları muhtemelen küçük detay özellikleri vardır. video izledim güzel bir kaç şey oldugu görülüyor. ancak beklenen bu değildi. daha fazla özellik ve bir adım önde beklerdim. haritalar 3d olmuş ancak türkiyede çoğu yer maps te 3d değil ki burada bi boka yaramaz.
Ancak yinede alıp deneyeceğim. amerikada ki fiyatı 649 dolar. aldırırız orada yada singapura gidince alırım bilemiyorum ama deneyip gözlemlemelerimi en kısa sürede burada yaparım.
beklentilerimi karşılamadı açıkcası. uzun olması sıkıntı olabilir. tabi fiziksel olarak kullanmadan bir şey diyemem. eskiden telefonlar küçük ise para ediyordu şimdi büyükse para ediyor. bakalım göreceğiz ios 6 çıkınca küçük detayları göreceğiz. genel olarak yetersiz ancak mutlaka yeni şeyler vardır. birde anlamadığım mantık arkadaş adamlar küçük önemsiz detaylarla tanıtım yapıyorlar. mesela kamerayı 12 beklerdim apple dan. aynı entegrasyonu 12 ile yapıp harika bir kamera ortaya çıksaydı kesin alırdım. çünkü benim için kamera önemli.
Hocam iyide mp ile fotoğrafın kalitelisi farklı. İStersen sende deneyebilirsin, eşit mp'e sahip olan başka telefonları al eline çek. Kalite fark ediyor. Çünkü olay ışığı yakalamakta. Pixel olayı posterimsi şeyler için geçerli. 4s'in kamerasıda gayet iyidir. iPhone5'in çok daha iyi olacak.4 ile 4s arasında (kamerasının) dağlar kadar fark vardı. 5'te aynı gelişme sürer sanıyorum.
Uzun olması aksine tutuşu kolaylaştıracağını düşünüyorum. Denge sağlayacak. Ama şüphesiz 3gs 'in arkası daha güzel kavrayış sağlıyordu bombeliydi. Yinede telefonun çevresinin güzel olduğunu düşünüyorum.Tasarım olarak daha iyisini beklerdim ama. Adamlarda tasarımı kalıplaştırıp işleyişe kayıyor sanırım hem iyi hem kötü.
iOs 6 güzel gelecek. En büyük olayda facebook senkranizasyonu. Telefon defterinle otomatik senkronize olacak (istersne tabi). Yani arkadaşın facebook'a telefon numarasını yazarsa, telefonuna olacak. Twitter için paylaşım şu bu yine var. iOs'ta çoğu özlelik avrupa ve amerika için. Türkiye maalesef yararlanamayabilir. Yada sadece istanbul falan az miktarda yararlanır. O kısmı sağlamlaştırmaları lazım.
Ki bu konuda yandex'e güveniyorum açıkçası. Hayranlıklar applerini bekliyorum ama çıkartmamışlar panoroma'yı falan.
Facebook veya başka bir sosyal ortamdaki arkadaşlarım cep telefonu ekleyince zaten rehberimde otomatik olarak ekleniyor. Bu özelliği 1 yıldır kullanıyorum android ile...
iphone 5 te yenilik yok. Sadece firma kendi içerisinde yenilik yapmış. ilk kez androidi taklit etmiş. Bunu kabul et.
-
Prometheus bunu yazdıholycat android için diyosan her seferinde diye ben yaşamadım öyle birşey. hatta ilk android kullandığımda normal feyzpuka girdim sadece. bi ara arama yapcam bi baktım listeye hepsi eşleşmiş amk noluyo dedim. hatta nerdeyse ben farkında olmadan eşleştiği için rahatsız olcam :)
Ek olarak android te rehberi açtığınızda ekran ayarlarında görüntülenecek numaraları belirleyebiliyor sunuz. Face dekiler görünmesin i seçebilir siniz =)
-
steve in eksikliğini gerçekten hissetmiş apple yorumlara bakılınca
-
opusdei bunu yazdızumsuk bunu yazdıFree_Mans bunu yazdı
bir 4s kullanan olarak söylemek istediklerim;
işin açığı olay telefonda bitmiyor. ios ta bitiyor. orada açıklamadıkları muhtemelen küçük detay özellikleri vardır. video izledim güzel bir kaç şey oldugu görülüyor. ancak beklenen bu değildi. daha fazla özellik ve bir adım önde beklerdim. haritalar 3d olmuş ancak türkiyede çoğu yer maps te 3d değil ki burada bi boka yaramaz.
Ancak yinede alıp deneyeceğim. amerikada ki fiyatı 649 dolar. aldırırız orada yada singapura gidince alırım bilemiyorum ama deneyip gözlemlemelerimi en kısa sürede burada yaparım.
beklentilerimi karşılamadı açıkcası. uzun olması sıkıntı olabilir. tabi fiziksel olarak kullanmadan bir şey diyemem. eskiden telefonlar küçük ise para ediyordu şimdi büyükse para ediyor. bakalım göreceğiz ios 6 çıkınca küçük detayları göreceğiz. genel olarak yetersiz ancak mutlaka yeni şeyler vardır. birde anlamadığım mantık arkadaş adamlar küçük önemsiz detaylarla tanıtım yapıyorlar. mesela kamerayı 12 beklerdim apple dan. aynı entegrasyonu 12 ile yapıp harika bir kamera ortaya çıksaydı kesin alırdım. çünkü benim için kamera önemli.
Hocam iyide mp ile fotoğrafın kalitelisi farklı. İStersen sende deneyebilirsin, eşit mp'e sahip olan başka telefonları al eline çek. Kalite fark ediyor. Çünkü olay ışığı yakalamakta. Pixel olayı posterimsi şeyler için geçerli. 4s'in kamerasıda gayet iyidir. iPhone5'in çok daha iyi olacak.4 ile 4s arasında (kamerasının) dağlar kadar fark vardı. 5'te aynı gelişme sürer sanıyorum.
Uzun olması aksine tutuşu kolaylaştıracağını düşünüyorum. Denge sağlayacak. Ama şüphesiz 3gs 'in arkası daha güzel kavrayış sağlıyordu bombeliydi. Yinede telefonun çevresinin güzel olduğunu düşünüyorum.Tasarım olarak daha iyisini beklerdim ama. Adamlarda tasarımı kalıplaştırıp işleyişe kayıyor sanırım hem iyi hem kötü.
iOs 6 güzel gelecek. En büyük olayda facebook senkranizasyonu. Telefon defterinle otomatik senkronize olacak (istersne tabi). Yani arkadaşın facebook'a telefon numarasını yazarsa, telefonuna olacak. Twitter için paylaşım şu bu yine var. iOs'ta çoğu özlelik avrupa ve amerika için. Türkiye maalesef yararlanamayabilir. Yada sadece istanbul falan az miktarda yararlanır. O kısmı sağlamlaştırmaları lazım.
Ki bu konuda yandex'e güveniyorum açıkçası. Hayranlıklar applerini bekliyorum ama çıkartmamışlar panoroma'yı falan.
Facebook veya başka bir sosyal ortamdaki arkadaşlarım cep telefonu ekleyince zaten rehberimde otomatik olarak ekleniyor. Bu özelliği 1 yıldır kullanıyorum android ile...
iphone 5 te yenilik yok. Sadece firma kendi içerisinde yenilik yapmış. ilk kez androidi taklit etmiş. Bunu kabul et.
Yav kardesim bu iOs'a eklendi diyorum. Zaten uzun zamandir sync olayi iPhoneda da vardi kullaniyordum. Binac iPhone ve android tarihine kim kimi talit ediyor bak bakalim