Iphone 5S İcloud Hesabı Şifre Sıfırlama
-
cihaz yurtiçimiydi
-
Ksiezyc bunu yazdı
400 liraya farklı yöntemlerle kıranlar var.
Unlock ile icloud şifresi sıfırlama farklı olaylardır götünüzden element uydurmayın kırılıyor diye. Cihazın icloud şifresi unutulmuş ve iphone u bul özelliği aktifse farklı yöntemlerle kırmanın yolu yok.
@csfrt
Senin yapman gereken ya faturası ile apple desteğe müracat edicen ya da aşağıda verdiğim linkten sana sorulan sorulara doğru cevabı verip şifreyi sıfırlayacaksın.
Bu yöntemler sana uymuyorsa cihaz cöp.
https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid
-
leadertay bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
fatura olmasa da yurtiçi ürünse applestorea git hacı. önce randevu al tabi.
Hocam ne gibi bi sonuç oluyor nasıl bir yol izleniyor. Yaşanmış birşey var mı
Arkadaşımın başına geldi aynısı. zerre teknolojiden anlamaz. mail adresini bile satın aldığı yer sikko bişey koymuş şifreden haberi yok. bana geldi işte tel yavaş filan güncelledim teli. ne bileyim iclouddan bihaber olduğunu. tel kilitlendi kaldıydı. genpaya 3 4 kere gitti. ziklemediler para istemişler işte faturayı getir filan. apple store tryi arattım. anlattı derdini. bi mail attılar form içeren. formu doldurdu. 3 saat sonra sıfırlama linki yolladılar.
cihaz yurtiçiyse ve fatura sahibine ulaşma şansın varsa 1 hafta 10 gün içinde hallediyorlar.
-- tabi kilitli olmasının farklı sebepleri var.
cihaz yurtdışıysa iphonu bul aktifse ve şifre untulduysa ipod olarak kullanılır(belki o da)
---kısaca hocam cihazın durumuna göre farklı farklı yollar izlemen gerekiyor.
-
joe_black bunu yazdıleadertay bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
fatura olmasa da yurtiçi ürünse applestorea git hacı. önce randevu al tabi.
Hocam ne gibi bi sonuç oluyor nasıl bir yol izleniyor. Yaşanmış birşey var mı
Arkadaşımın başına geldi aynısı. zerre teknolojiden anlamaz. mail adresini bile satın aldığı yer sikko bişey koymuş şifreden haberi yok. bana geldi işte tel yavaş filan güncelledim teli. ne bileyim iclouddan bihaber olduğunu. tel kilitlendi kaldıydı. genpaya 3 4 kere gitti. ziklemediler para istemişler işte faturayı getir filan. apple store tryi arattım. anlattı derdini. bi mail attılar form içeren. formu doldurdu. 3 saat sonra sıfırlama linki yolladılar.
cihaz yurtiçiyse ve fatura sahibine ulaşma şansın varsa 1 hafta 10 gün içinde hallediyorlar.
-- tabi kilitli olmasının farklı sebepleri var.
cihaz yurtdışıysa iphonu bul aktifse ve şifre untulduysa ipod olarak kullanılır(belki o da)
---kısaca hocam cihazın durumuna göre farklı farklı yollar izlemen gerekiyor.
Fatura yok ama fatura sahibi var ise ve o giderse apple a o iş oluyor diyorsun yani.
tbt de apple da çalışan arkadaş bana ulaşşş akasya olur zorlu olur yerinin hiç önemi yok sen cvp verme ben cvp veririm senin yerine millete deşifre de olmazsın :))
-
leadertay bunu yazdı
Fatura yok ama fatura sahibi var ise ve o giderse apple a o iş oluyor diyorsun yani.
tbt de apple da çalışan arkadaş bana ulaşşş akasya olur zorlu olur yerinin hiç önemi yok sen cvp verme ben cvp veririm senin yerine millete deşifre de olmazsın :))
hacım fatura göteleklerin uydurduğu küçük bi detay.mühim olan nokta cihaz YURTİÇİ mi?
yurt içiyse fatura kimin üstüneyse o kişi lazım. onun ulaşması gerek applestorea.
niye halletmesinler. telefonun anasnı skiyolar da 700 800 verip sıfırını alıyosun.
cihazın garantisi devam ediyorsa makul bi fiyata, garantisi bittiyse de azımsanmayacak bir mablaya sıfırını bile alabilirsin.
-
hocalar cihaz yurtiçi fakat garantisi bitmiş. cihaz sahibini tanımıyorum. arkadaşıma biri vermiş telefonu "al yapabiliyorsan kullan senin olsun demiş." cihaz çalıntı değil dedi bana arkadaş. cihaz sahibine ulaşmaya çalışıyor o da.
-
http://www.r10.net/alisveris-bolumu/1398868-icloud-kaldirma-iphone-factory-unlock-iphone-simlock-acma-sim-free.html
-
Ksiezyc bunu yazdı
http://www.r10.net/alisveris-bolumu/1398868-icloud-kaldirma-iphone-factory-unlock-iphone-simlock-acma-sim-free.html
Verdigin linke tikla gir oku sonra gel yaz hocam. Icloud sifresi kirilmiyor.
-
İcloud şifre kirilmiyor bu doğru
Cihazin bu yönde bir acigi yok sürekli server a sorup geldiği ve cihazda saklamadigi icin
Ama kaldiriliyor
Link e bakmadim ama ücretli servislerde unlock gibi satin alinip actiriliyor
Belli kriterleri var fakat çoğunluğu acilir.
Fiyat yuksek
-
kady bunu yazdı
İcloud şifre kirilmiyor bu doğru
Cihazin bu yönde bir acigi yok sürekli server a sorup geldiği ve cihazda saklamadigi icin
Ama kaldiriliyor
Link e bakmadim ama ücretli servislerde unlock gibi satin alinip actiriliyor
Belli kriterleri var fakat çoğunluğu acilir.
Fiyat yuksek
Peki kirildiktan sonra cihaz ile İnternet'e bağalnılırsa ne olur ?