Iphone 5S İcloud Hesabı Şifre Sıfırlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ksiezyc
    Ksiezyc's avatar
    Erkek

cihaz yurtiçimiydi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Ksiezyc bunu yazdı

400 liraya farklı yöntemlerle kıranlar var.

Unlock ile icloud şifresi sıfırlama farklı olaylardır götünüzden element uydurmayın kırılıyor diye. Cihazın icloud şifresi unutulmuş ve iphone u bul özelliği aktifse farklı yöntemlerle kırmanın yolu yok.

@csfrt

Senin yapman gereken ya faturası ile apple desteğe müracat edicen ya da aşağıda verdiğim linkten sana sorulan sorulara doğru cevabı verip şifreyi sıfırlayacaksın.

Bu yöntemler sana uymuyorsa cihaz cöp.

https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

fatura olmasa da yurtiçi ürünse applestorea git hacı. önce randevu al tabi. 

Hocam ne gibi bi sonuç oluyor nasıl bir yol izleniyor. Yaşanmış birşey var mı 

Arkadaşımın başına geldi aynısı. zerre teknolojiden anlamaz. mail adresini bile satın aldığı yer sikko bişey koymuş şifreden haberi yok. bana geldi işte tel yavaş filan güncelledim teli. ne bileyim iclouddan bihaber olduğunu. tel kilitlendi kaldıydı. genpaya 3 4 kere gitti. ziklemediler para istemişler işte faturayı getir filan. apple store tryi arattım. anlattı derdini. bi mail attılar form içeren. formu doldurdu. 3 saat sonra sıfırlama linki yolladılar. 

cihaz yurtiçiyse ve fatura sahibine ulaşma şansın varsa 1 hafta 10 gün içinde hallediyorlar.

-- tabi kilitli olmasının farklı sebepleri var.

cihaz yurtdışıysa iphonu bul aktifse ve şifre untulduysa ipod olarak kullanılır(belki o da)

---kısaca hocam cihazın durumuna göre farklı farklı yollar izlemen gerekiyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

fatura olmasa da yurtiçi ürünse applestorea git hacı. önce randevu al tabi. 

Hocam ne gibi bi sonuç oluyor nasıl bir yol izleniyor. Yaşanmış birşey var mı 

Arkadaşımın başına geldi aynısı. zerre teknolojiden anlamaz. mail adresini bile satın aldığı yer sikko bişey koymuş şifreden haberi yok. bana geldi işte tel yavaş filan güncelledim teli. ne bileyim iclouddan bihaber olduğunu. tel kilitlendi kaldıydı. genpaya 3 4 kere gitti. ziklemediler para istemişler işte faturayı getir filan. apple store tryi arattım. anlattı derdini. bi mail attılar form içeren. formu doldurdu. 3 saat sonra sıfırlama linki yolladılar. 

cihaz yurtiçiyse ve fatura sahibine ulaşma şansın varsa 1 hafta 10 gün içinde hallediyorlar.

-- tabi kilitli olmasının farklı sebepleri var.

cihaz yurtdışıysa iphonu bul aktifse ve şifre untulduysa ipod olarak kullanılır(belki o da)

---kısaca hocam cihazın durumuna göre farklı farklı yollar izlemen gerekiyor.

Fatura yok ama fatura sahibi var ise ve o giderse apple a o iş oluyor diyorsun yani.

tbt de apple da çalışan arkadaş bana ulaşşş akasya olur zorlu olur yerinin hiç önemi yok sen cvp verme ben cvp veririm senin yerine millete deşifre de olmazsın :))

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı

Fatura yok ama fatura sahibi var ise ve o giderse apple a o iş oluyor diyorsun yani.

tbt de apple da çalışan arkadaş bana ulaşşş akasya olur zorlu olur yerinin hiç önemi yok sen cvp verme ben cvp veririm senin yerine millete deşifre de olmazsın :))

hacım fatura göteleklerin uydurduğu küçük bi detay.mühim olan nokta cihaz YURTİÇİ mi?

yurt içiyse fatura kimin üstüneyse o kişi lazım. onun ulaşması gerek applestorea.

niye halletmesinler. telefonun anasnı skiyolar da 700 800 verip sıfırını alıyosun.

cihazın garantisi devam ediyorsa makul bi fiyata, garantisi bittiyse de azımsanmayacak bir mablaya sıfırını bile alabilirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

hocalar cihaz yurtiçi fakat garantisi bitmiş. cihaz sahibini tanımıyorum. arkadaşıma biri vermiş telefonu "al yapabiliyorsan kullan senin olsun demiş." cihaz çalıntı değil dedi bana arkadaş. cihaz sahibine ulaşmaya çalışıyor o da.

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ksiezyc
    Ksiezyc's avatar
    Erkek

http://www.r10.net/alisveris-bolumu/1398868-icloud-kaldirma-iphone-factory-unlock-iphone-simlock-acma-sim-free.html

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Ksiezyc bunu yazdı

http://www.r10.net/alisveris-bolumu/1398868-icloud-kaldirma-iphone-factory-unlock-iphone-simlock-acma-sim-free.html

Verdigin linke tikla gir oku sonra gel yaz hocam. Icloud sifresi kirilmiyor.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

İcloud şifre kirilmiyor bu doğru 

Cihazin bu yönde bir acigi yok sürekli server a sorup geldiği ve cihazda saklamadigi icin

Ama kaldiriliyor 

Link e bakmadim ama ücretli servislerde unlock gibi satin alinip actiriliyor

Belli kriterleri var fakat çoğunluğu acilir.

Fiyat yuksek

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    kady bunu yazdı

İcloud şifre kirilmiyor bu doğru 

Cihazin bu yönde bir acigi yok sürekli server a sorup geldiği ve cihazda saklamadigi icin

Ama kaldiriliyor 

Link e bakmadim ama ücretli servislerde unlock gibi satin alinip actiriliyor

Belli kriterleri var fakat çoğunluğu acilir.

Fiyat yuksek

Peki kirildiktan sonra cihaz ile İnternet'e bağalnılırsa ne olur ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 3729 Toplam Mesaj: 30