Iphone 5S İcloud Hesabı Şifre Sıfırlama
-
torpedo_XL bunu yazdıKsiezyc bunu yazdı
400 liraya farklı yöntemlerle kıranlar var.
Unlock ile icloud şifresi sıfırlama farklı olaylardır götünüzden element uydurmayın kırılıyor diye. Cihazın icloud şifresi unutulmuş ve iphone u bul özelliği aktifse farklı yöntemlerle kırmanın yolu yok.
@csfrt
Senin yapman gereken ya faturası ile apple desteğe müracat edicen ya da aşağıda verdiğim linkten sana sorulan sorulara doğru cevabı verip şifreyi sıfırlayacaksın.
Bu yöntemler sana uymuyorsa cihaz cöp.
https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid
İphone u bul özelliği aktifken arkadaş telefonunu çaldırdı, çalan adam deaktif etmiş bunu şifreyi kırmadan yapabilir mi?
-
kirdirman mumkun degil; kirarim diyenlere kanip parani kaptirma.
-
mkyb bunu yazdıkady bunu yazdı
İcloud şifre kirilmiyor bu doğru
Cihazin bu yönde bir acigi yok sürekli server a sorup geldiği ve cihazda saklamadigi icin
Ama kaldiriliyor
Link e bakmadim ama ücretli servislerde unlock gibi satin alinip actiriliyor
Belli kriterleri var fakat çoğunluğu acilir.
Fiyat yuksek
Peki kirildiktan sonra cihaz ile İnternet'e bağalnılırsa ne olur ?
Abi kirilmiyor (4 de ve bazi İpadlerde aradan çekip cikariyon sorgu ekranini ama şebeke vermiyor cihaz iPod oluyor )
4s ve sonrasi için publick bir yöntem yok
Onun dişinda gerisi unlock gibi yasal netede girer her bisi yapar
Bu is vicdani mesele olduğu ve calinti durumlarına denk gelirim korkusu ile en bastan beri girmedim
Ama yapilirmi. Evet yapiliyor
http://offer.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewBidsLogin&item=161636366298&rt=nc&_trksid=p2047675.l2564
Alin diye komadim. Sadece acilirmi acilmazmi muhabbeti ne link verdim
Bunun dişinda icloud yada find my iPhone ilk bela olduğunda
Deulci yada her ne zikkimsa bi herif cihazi kendi serverina yönlendirip olumlu sonuçlar verdiriyordu
Free tooldu sonra parali cikicak oldu en son adam kayip hala taklit scam bi suru site var ama orijinali basarmisti
kady tarafından 29/Nis/15 03:05 tarihinde düzenlenmiştir -
iCloud şifresi kırma olayını araştırdım. Olay şöyle işliyor :
Yazılımla vs kırmak imkansız. Apple'da çalışan elemanlar şirketten gizli sizden para alıp telefondaki şifreyi kaldırıyor. Fakat çalıntı bildiriminde bulunmuş telefonlara bakmıyorlar. Sebebi ise telefonun gerçek sahibi telefonun iCloud şifresinin kaldırıldığını öğrendiği zaman iş mahkemeye varır diye korkuyorlar.
-
mkyb bunu yazdı
Apple'da çalışan elemanlar şirketten gizli sizden para alıp telefondaki şifreyi kaldırıyor.
böyle birşey bana hiç inandırıcı gelmiyor. bu riske ne kadar paraya girer ki adam... ha olmuyorda oluyorsa da apple dan habersiz değildir yapılan sade çalışanla olacak bir iş değil gibi geliyor bana
-
400-500 lira arası.
-
Servis dahi telefonunuza alırken iphonemi bul özelliğini kapatmanızı istiyor ve tuş kilidini kaldırın diyor.Ya uğraşmak istemiyorlar zor bir işlem yada kendileri dahi müdahale edemiyor tlf bu şekilde.
-
-
Bende de aynı sıkıntı var Icloud Şifresi yok ama fatura var elimde 1. Ben ne yapmalıyım 2. Geçenlerde bir haber okudum 4s ve üzeri olup ta şarjI çabuk bitenleri firma Değiştiriyor Muş bu haber Le ilgili bilgisi olan var mı ?