Iphone 5S İcloud Hesabı Şifre Sıfırlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    Ksiezyc bunu yazdı

400 liraya farklı yöntemlerle kıranlar var.

Unlock ile icloud şifresi sıfırlama farklı olaylardır götünüzden element uydurmayın kırılıyor diye. Cihazın icloud şifresi unutulmuş ve iphone u bul özelliği aktifse farklı yöntemlerle kırmanın yolu yok.

@csfrt

Senin yapman gereken ya faturası ile apple desteğe müracat edicen ya da aşağıda verdiğim linkten sana sorulan sorulara doğru cevabı verip şifreyi sıfırlayacaksın.

Bu yöntemler sana uymuyorsa cihaz cöp.

https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid

İphone u bul özelliği aktifken arkadaş telefonunu çaldırdı, çalan adam deaktif etmiş bunu şifreyi kırmadan yapabilir mi?

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kirdirman mumkun degil; kirarim diyenlere kanip parani kaptirma. 

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    kady bunu yazdı

İcloud şifre kirilmiyor bu doğru 

Cihazin bu yönde bir acigi yok sürekli server a sorup geldiği ve cihazda saklamadigi icin

Ama kaldiriliyor 

Link e bakmadim ama ücretli servislerde unlock gibi satin alinip actiriliyor

Belli kriterleri var fakat çoğunluğu acilir.

Fiyat yuksek

Peki kirildiktan sonra cihaz ile İnternet'e bağalnılırsa ne olur ?

Abi kirilmiyor (4 de ve bazi İpadlerde aradan çekip cikariyon sorgu ekranini ama şebeke vermiyor cihaz iPod oluyor )

4s ve sonrasi için publick bir yöntem yok

Onun dişinda gerisi unlock gibi yasal netede girer her bisi yapar

Bu is vicdani mesele olduğu ve calinti durumlarına denk gelirim korkusu ile en bastan beri girmedim 

Ama yapilirmi.  Evet yapiliyor

http://offer.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewBidsLogin&item=161636366298&rt=nc&_trksid=p2047675.l2564 

http://www.ebay.com/itm/EXPRESS-Apple-iCloud-Activation-Lock-Removal-Service-1-15-Bus-Days-iPhone-/191558438325?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2c99c5cdb5. 

Alin diye komadim. Sadece acilirmi acilmazmi muhabbeti ne link verdim

Bunun dişinda icloud yada find my iPhone ilk bela olduğunda

Deulci yada her ne zikkimsa bi herif cihazi kendi serverina yönlendirip olumlu sonuçlar verdiriyordu

Free tooldu sonra parali cikicak oldu en son adam  kayip    hala taklit scam bi suru site var ama orijinali basarmisti

kady tarafından 29/Nis/15 03:05 tarihinde düzenlenmiştir

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

iCloud şifresi kırma olayını araştırdım. Olay şöyle işliyor :

Yazılımla vs kırmak imkansız. Apple'da çalışan elemanlar şirketten gizli sizden para alıp telefondaki şifreyi kaldırıyor. Fakat çalıntı bildiriminde bulunmuş telefonlara bakmıyorlar. Sebebi ise telefonun gerçek sahibi telefonun iCloud şifresinin kaldırıldığını öğrendiği zaman iş mahkemeye varır diye korkuyorlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Apple'da çalışan elemanlar şirketten gizli sizden para alıp telefondaki şifreyi kaldırıyor. 

böyle birşey bana hiç inandırıcı gelmiyor. bu riske ne kadar paraya girer ki adam... ha olmuyorda oluyorsa da apple dan habersiz değildir yapılan sade çalışanla olacak bir iş değil gibi geliyor bana 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

400-500 lira arası. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Servis dahi telefonunuza alırken iphonemi bul özelliğini kapatmanızı istiyor ve tuş kilidini kaldırın diyor.Ya uğraşmak istemiyorlar zor bir işlem yada kendileri dahi müdahale edemiyor tlf bu şekilde.

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

http://www.r10.net/alisveris-bolumu/1398868-icloud-kaldirma-iphone-factory-unlock-iphone-simlock-acma-sim-free.html

burada var .

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

Bende de aynı sıkıntı var Icloud Şifresi yok ama fatura var elimde        1. Ben ne yapmalıyım 2. Geçenlerde bir haber okudum 4s ve üzeri olup ta şarjI çabuk bitenleri firma Değiştiriyor Muş bu haber Le ilgili bilgisi olan var mı ?

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
Toplam Hit: 3949 Toplam Mesaj: 30