İphone 5S Vs Sony Xperia Z3

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Tahribat merhabalar kullandıgım telefon iyice donma kasmaya basladı ( grand prime ) modeli ve bende telefon almaya karar verdim.

İphone 5s ve sony xperia z3 arasında git gel yapıyorum  ilk telefonum iphone4 dü ve deli gibi seviyordum onu ne 1 kere donma ne 1 kere kasma yasamadım herseyde catır catır calısıyrodu sonra androide gecince kafayı yicek gibi oldum kırmamak için zor dayanıyorum.

Aradıgım özellikler ;

Kamerasının iyi olması ( çok güzel fotograflar çekmek istiyorum prof. a yakın olmasını istiyorum :) gidip canon'a para vermem bu yüzden telefon beni idare etsin istiyorum)

Klavye tahmini hassasiyeti iyi olsun istiyorum normal klavyeyi çok  hızlı kullanırım 1.liklerim var iphone 4 de böyle bir sorunum yoktu catır catır kelime hatasız yazardım ama bu lanet samsungda onuda yapamıyorum. klavye benim için önemli.

Hız konusuna özen gösteriyorum donma kasma olmasın internete baglanınca bu samsungta 10dk ekranın acılmasını bekliyorum iphone de öyle bir sorunda hayatta yasamamıstım.

Sony kamera , malzeme kalitesi ve hız konusunda tatmin edici diyorlar. Sony xperia z2 ve z3 arasında fark yokmus belki z2 de alabilirim.

İphone zaten kullandım o kalitede devam ettigini biliyorum kamera konusunda da ip5s iyi diyorlar ama onun kamerasını kullanmadım ağır ve hızlı çekim filan varmıdır? kullananlardan yorum istiyorum birazda.

Saygı ve sevgilerim ile

Roark tarafından 21/Tem/15 20:08 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sony kamera üreticileri arasında ilk sırada olmasına rağmen açıkça söyleyeyim telefonlarında kullandığı kameraları şahsen ben beğenmiyorum. Özellikle gece çekimlerinde ağır sıçıyor. Ayrıca kameraları video çekiminde geç netliyor.

Klavye konusuna gelecek olursak Eylül ayında gelecek olan iOS 9 güncellemesiyle birlikte kelime tahmin özelliği default olarak gelecek iphonelara. Sony klavyesine bir şey diyemem zira denemedim. Fakat Swiftkey vs bir çözümü bulunur.

https://www.youtube.com/watch?v=Wye5Y-G1MgA

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

Hocam iki telefon arasında kalmışın , ama kamera olayı ağır basıyor ise Meizu mx4 pro yu öneririm. Ekran için ise LG3 ü öneririm. 

yok illa ikisinden birini alıcam diyorsan , Z3 performansı daha iyi iphone 5s ten.

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek

Bence ip5s. Rüştünü ispatlamış telefon.daha önce de kullanmışsın. Riske gerek yok diye düşünüyorum 

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

bende öyle düşünüyorum , ip5s den yana kullanacagım herhalde. Sony de ısınma problemi var filan diyorlar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

G4 dusunmuyo musun hocam ? Donanim olarakta üst düzey kamera olarakta.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

G4 dusunmuyo musun hocam ? Donanim olarakta üst düzey kamera olarakta.

LG marka düsünmüyorum hocam.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    mavitutku bunu yazdı

Hocam iki telefon arasında kalmışın , ama kamera olayı ağır basıyor ise Meizu mx4 pro yu öneririm. Ekran için ise LG3 ü öneririm. 

yok illa ikisinden birini alıcam diyorsan , Z3 performansı daha iyi iphone 5s ten.

Hocam meizu sony kamerası kullanıyormus? z3 ile kamera farkı olacagını zannetmiyorum?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

z2 de alabilirsin, geçenlerde aldım bayağı memnunum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    Holyzone bunu yazdı

kamerası filan nasıl hocam?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Maddox bunu yazdı
    Holyzone bunu yazdı

kamerası filan nasıl hocam?

müthiş

Toplam Hit: 2880 Toplam Mesaj: 32
iphone iphone telefon sony telefon