İphone 5S Vs Sony Xperia Z3
-
Tahribat merhabalar kullandıgım telefon iyice donma kasmaya basladı ( grand prime ) modeli ve bende telefon almaya karar verdim.
İphone 5s ve sony xperia z3 arasında git gel yapıyorum ilk telefonum iphone4 dü ve deli gibi seviyordum onu ne 1 kere donma ne 1 kere kasma yasamadım herseyde catır catır calısıyrodu sonra androide gecince kafayı yicek gibi oldum kırmamak için zor dayanıyorum.
Aradıgım özellikler ;
Kamerasının iyi olması ( çok güzel fotograflar çekmek istiyorum prof. a yakın olmasını istiyorum :) gidip canon'a para vermem bu yüzden telefon beni idare etsin istiyorum)
Klavye tahmini hassasiyeti iyi olsun istiyorum normal klavyeyi çok hızlı kullanırım 1.liklerim var iphone 4 de böyle bir sorunum yoktu catır catır kelime hatasız yazardım ama bu lanet samsungda onuda yapamıyorum. klavye benim için önemli.
Hız konusuna özen gösteriyorum donma kasma olmasın internete baglanınca bu samsungta 10dk ekranın acılmasını bekliyorum iphone de öyle bir sorunda hayatta yasamamıstım.
Sony kamera , malzeme kalitesi ve hız konusunda tatmin edici diyorlar. Sony xperia z2 ve z3 arasında fark yokmus belki z2 de alabilirim.
İphone zaten kullandım o kalitede devam ettigini biliyorum kamera konusunda da ip5s iyi diyorlar ama onun kamerasını kullanmadım ağır ve hızlı çekim filan varmıdır? kullananlardan yorum istiyorum birazda.
Saygı ve sevgilerim ile
Roark tarafından 21/Tem/15 20:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Sony kamera üreticileri arasında ilk sırada olmasına rağmen açıkça söyleyeyim telefonlarında kullandığı kameraları şahsen ben beğenmiyorum. Özellikle gece çekimlerinde ağır sıçıyor. Ayrıca kameraları video çekiminde geç netliyor.
Klavye konusuna gelecek olursak Eylül ayında gelecek olan iOS 9 güncellemesiyle birlikte kelime tahmin özelliği default olarak gelecek iphonelara. Sony klavyesine bir şey diyemem zira denemedim. Fakat Swiftkey vs bir çözümü bulunur.
-
-
Bence ip5s. Rüştünü ispatlamış telefon.daha önce de kullanmışsın. Riske gerek yok diye düşünüyorum
-
bende öyle düşünüyorum , ip5s den yana kullanacagım herhalde. Sony de ısınma problemi var filan diyorlar
-
G4 dusunmuyo musun hocam ? Donanim olarakta üst düzey kamera olarakta.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
G4 dusunmuyo musun hocam ? Donanim olarakta üst düzey kamera olarakta.
LG marka düsünmüyorum hocam.
-
mavitutku bunu yazdı
Hocam meizu sony kamerası kullanıyormus? z3 ile kamera farkı olacagını zannetmiyorum?
-
z2 de alabilirsin, geçenlerde aldım bayağı memnunum.
-
Holyzone bunu yazdı
kamerası filan nasıl hocam?
-
Maddox bunu yazdıHolyzone bunu yazdı
kamerası filan nasıl hocam?
müthiş