İphone 5S Vs Sony Xperia Z3
-
mkyb bunu yazdı
swiftkey'in üstüne yok android'te.
hocam ondada bu kaydırarak yazma mevzusunu bi çözemedim :S
-
aitype ı tek geçeyim ben de.
-
5s aklını başına topla başka cihaz alma,
-
Oha şakamısınız siz ? Koskoca Sony Xperia Z3 borumu amk ? Alalı 10 gün oldu müthiş ötesi bir telefon. İphone felan filan hikaye. Kamerayı soracak olursan da ki sorman hata 21 mp ;) Al 48 Dakika sana Z3 'ü anlatıyor hemde bu işin duayenleri ;) SDN ;
Tariqat_Sapiii tarafından 22/Tem/15 03:36 tarihinde düzenlenmiştir
https://www.youtube.com/watch?v=TF5B_9DqMsM -
abi iphone alıp ne yapabilirsinki anca cafelerde masanın ustunde güzel durur z3 tabi her türlü
-
Bosluk bunu yazdı
abi iphone alıp ne yapabilirsinki anca cafelerde masanın ustunde güzel durur z3 tabi her türlü
Hocam android ya tek korkum o :D
-
android özgürlüktür hocam. ve fakirin dostu.
-
1 seneden fazladır z2 kullanıyorum gerçekten memnunum klavyede öyle problemler çok nadir yaşıyorum kamera ile profosyonel makine kullandığım için beni tatmin etmiyor fakat su altı çekimleri gerçekten güzel
-
Sony Z2 Z3 gönül rhatlıgıyla Alabılırsın Skntı yaşamasın!
-
Z3'te ekran sararma sorunlarından bahsedilmiş ekşi sözlükte. Ayrıca Z3 alırsan kesinlikle manyetik şarj aletide al normal şarj aletiyle şarj etmek için su geçirmezlik kapakçığını açman gerekiyor o kapakçıklar 1 sene olmadan yalama oluyor kapanmıyor. Sonrasında su alıyor içine.
Birde Z3'lerin ülkemizde satılan versiyonunda 4G özelliği yok diye biliyorum. Alırken kutunun üstündeki GSM bantlarına dikkatli bak. 4G'nin en büyük artıları telefonda 3G gibi ısınma yapmaması ve daha iyi çekim gücü. Ayrıca şarjdada artı etkisi var.