İphone 6 Çalındı Fikir Alışverişi
-
antiix bunu yazdı
Kardeşim bende 15 eylülde çaldırdım 5s telefonumu telefonunu kayıp modundan çıkar telefonu kullanılır hale getir, kayıp modunu durdurmazsan telefonu birdaha bulamazsın sen karakola git imei sini bildir savcılığa ver çalan vatandaş kendi hattını taktığı an bulunma ihtimali kolaylaşır benim tavsiyem budur.
ya yurtdışına çıktıysa ki büyük olasılık bence...
-
inşallah acemi bir hırsızdır
-
Hocam hangi şehir? Şu sebepten soruyorum. Oturduğumuz mahalle hırsız dolu da olur da kulağıma çalınırsa bulayım seni. Çünkü malum o telefonu kimse almaz ve illa ki bunlar esnafları gezmeye başlarlar alan var mı diye ki önceden de oldu. İbneler çaldıkları telefonları satmaya çalışıyorlar böyle. Bizim mahallede ne pislik bişeymiş arkadaş. Uyuşturucusu, kumarcısı, hırsızı doluşmuş.
Caliber tarafından 19/Eyl/15 12:10 tarihinde düzenlenmiştir -
istabul esenyurt-beylikdüzü
iphone 6 gold
heredotcomp tarafından 19/Eyl/15 12:12 tarihinde düzenlenmiştir -
heredotcomp bunu yazdı
istabul esenyurt-beylikdüzü
iphone 6 gold
sonuna 2500 tl eklersin diye bekledim ( Takılıyorum )
Savcı takmıyor hocam benimde çalınmıştı Ace 2 ( Gt-i8160) hala bi haber yok
http://www.tahribat.com/forum/telefonum-calindi-yol-gostericek-184568 -
Hocam geçmiş olsun.
Kapıp moduna alınan bir cihaz sıfırlanamaz mı ?
iphone da bulunan kayıp modu olayı android te var mı ?
Ben google hesabından konum hizmetini açtığım için cihazın izini sürebiliyorum. Ama sonuçta çalan kişi cihazı sıfırlarsa nasıl bulabiliriz ?
-
iPhone kullanıcılarının en büyük hatası bu.
Konum servisleri açık
iphonemu bul açık
touch id aktif olmalıdır.
6plus kullanıcısıyım. kendimde aktif.
5 kullanıcısı eşim. onda da aktif.
ne olursa olsun apple sana bir güvenlik hizmeti sunmuş ve sen bunu kullanmıyorsun.
Öncelikle belirteyim arkadaşın tek yolu telefonu parçalayıp satmak. Başka alternatifi yok. Restore edemez. Eğer parola koruma yoksa işin zor. Sen cihazı kayıp modunda tutmaya çalış. Bir şekilde icloud yedeklemesi mevcutsa galeriye falan erişmeye çalış. ( tam emin değilim bu konudan )
-
geçmiş olsun hocam..
az önce denk geldim şuna , sen misin yoksa :) -
çalanlara gelsin
http://www.youtube.com/watch?v=kDlca6mZpf4
Prometheus tarafından 19/Eyl/15 23:14 tarihinde düzenlenmiştir -
heredotcomp bunu yazdımkyb bunu yazdı
Alışveriş merkezi kameralarında bir şey yok mu ?
ya zaten ona deli olduk bir tane kamerada adamın yüzü belli olmuyor öyle dandik avmde değil ama kamera sistemi boktan
Geçenlerde bu kamera sistemleri ile ilgili bir konu var dı haberlerde.Güvenlik için kurulan kamera sistemleri kötü ise ve suçlunun yüzünü göstermeyecek kadar berbatsa görüntü mağazaya dava açabiliyorsun diye hatırlıyorum.