İphone 6 Ekranı Kırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    koray bunu yazdı

Freak hocaya katılıyorum yaptırırsın sonradan tekrar sorun cıkartır sağlam tanıdık bir yer bulursan tamam ama apple gönderirsen daha iyi olur hem garantisi bozulmaz sorun olursa da siz yaptınız dersin bence apple ile iletişime geç =)

Haklisin koray ama dedigim gibi suan istanbula gidemem. İphone 7 cikana kadar idare etsin sonrasi onemli degil:)

hocam benim yaptırdığım kişi de mahalleden dostumuz. hem komşuyuz hem arkadaşız. yani her ne olursa olsun üzerine takılan ekran orginal değil. öncelikle bunu belirteyim. benim tavsiyem oraya kaçıracağın parayı dinle beni whatsapp facebook mail gibi iletişimlerini sağlayacağın ikinci el zarar etmeyecek bir telefona ver ve kendi telefonunu gönder garantiye. ne şartlarda olursa olsun değişime giren telefon her zaman 100 200 tl fazla eder. o aldığın idarelik telefonda ki zararını da ileride satarken iphone u çıkarırsın.  karar yine de senin. umarım pişman olmazsın :) 

ben o sebepten ötürü telefon değiştirdim :) daha da zarar ettim. 

SYL 184
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek

Dostlar bir önce ki mesajımda belirttim ama arkadaşın ekranı değişmeyecek :D Ekran ve dokunmatik çalıştığı için sadece cam revizyon yapılacak bu kadar basit. 

Bazı telefonların ekran-dokunmatik bir oluyor fakat bir kısmının bir olmasına rağmen ekranı çalışıyor, dokunmatiğinde sıkıntı yok ise revizyon olabiliyor. Sadece üst cam değişiyor. 

Benim eniştem telefoncu, tamir işi yapıyor. Mesela kaç kere Samsung S3 o şekilde revizyon yapıldı, aynı şekilde geçen gün İphone 6 Plus mı İphone 6S Plus mu ne adamın üst cam kırılmıştı. Fakat çalıştığı için aksamı sorunsuz yapıldı. 

Bu işi yaptıracaksanız düzgün bir yere yaptırmaya çalışın. Silikonlu olduğu için ısıtma esnasında herhangi bir sorun çıkmaması adına. Bir de bazı yerler öyle bir yapıyor ki adam silikonu ısıtıp yapıştırıyor fakat soğutmadan veriyor. Soğutmadan verince hali ile ekranda akma meydana geliyor.

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Iphone 6s ekrani kac para

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

Yarın net rakamı öğrencem ben sana. Sen şu benim sony mp3 çaların kablosunu unutma :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

Yarın net rakamı öğrencem ben sana. Sen şu benim sony mp3 çaların kablosunu unutma :)

Benlık bırsey yok kı  netten alırım dememısmıydın sen abı 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    crimeangel bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

Benlık bırsey yok kı  netten alırım dememısmıydın sen abı 

ekran 100-120 dolar fiyat aldım.

Netten alırım demedim la ayın 20 si gibi arkadaşım gelcek ben ona getirtirim dedin ya en son.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

trt zammı gelecekti gelmiş 200 tl falan :)

koray tarafından 17/Ağu/16 20:31 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

Beyler konu dışı ama alınık temiz iphone 6s lazım

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
Toplam Hit: 3210 Toplam Mesaj: 29
iphone 6 ekran