İphone 6 Pil Değişimi Mevzusu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    Geçen gün Apple storedan randevu aldım bugün gittim pili orijinal ile değiştirdim 49€ Ödedim. Telefon 6s. Eğer pil sorunu yaşamazsam bir seneden daha fazla kullanmayı düşünüyorum. Batarya sağlığı 100% görünüyor ama bilmiyorum bana telefonu verdiklerinde dusuk güç modunda 35% idi. Dusuk güç modundan çıkardım bir saat daha geçti üzerinden %22 ye düştü. Sadece safari açtım lte bağlantı ile bir de ufak bir Otobus saatlerine baktim haritalardan. Belki daha hiç tam şarj edilmedi ondan da olabilir ama bilmiyorum bana çok iyi gelmedi açıkcası. Gerçi çocuk 90 gün garantisi var sorun olursa gel dedi kullanalım bakalim. Birde Türkiye’deki Apple store böyle mi bilmiyorum ama adamların mağazada her müşteriye birden fazla eleman düşüyor neredeyse. Ben bu kadar bir arada çalışan çok eleman görmedim. 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheM4D
    TheM4D's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2016
    Erkek

    Orjinalini dışarıda bulamazsınız ya çıkma ya çakma tarzı değerleri değiştirilmiş çin ürünleridir, en garantisi Nohon takmak. 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Temmuz/2013
    Erkek

    geçenlerde @mkyb paylaşmıştı bunu. pil ihtiyacı olan varsa orjinal pil sanırım bunlar.   kvk bostancı ya da beşiktaş şubeden yapabilirsiniz.

     

    Değerli Müşterimiz, 

    Bahsedilen kampanya stoklarla sınırlı olup detayları aşağıda yer almaktadır. 

    iPhone da kısıtlı stoklardaki batarya değişiminde son fırsat! 319 TL yerine 189 TL ! Bostancı veya Beşiktaş servisimize bekliyoruz. Kampanya stoklarla sınırlıdır. iPhone 6s 6s Plus 7 ve 7 Plus için geçerlidir.

     


    They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek
    salihgs bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    salihgs bunu yazdı

    Beyler konuyu ben açmıştım son durumla ilgili bilgi paylaşayım. 

    Deji batarya aldım 1800 mahlık olanından. Kendim taktım performans güzel şarj iyi gidiyor

    ANCAK telefonun içindeki bayaryayı sökerken çok zorlandım japon yapıştırıcısından beter bir bantla yapıştırmışlar sökemiyorsun fazla zorlayamıyorsun da alev alma riski var. Böyle uğraşa uğraşa söktüm bir şekilde. 

    Şu anda ekranımda iki tane ufak morluk oluştu çok belli olmayan açık renkte bir morluk muhtemelen sökmeye çalışırken ekrana bir zarar verdim. 

    Şu anki aklım olsa gider verir parasını serviste değiştiririm. Ha siz deji veya başka pil kullanacam diyorsanız pili alıp güvendiğiniz o eski bataryayı güvenle sökmeyi bilen birine yaptırın. Videolarda göründüğü gibi kolay değil onu sökmek.

    Bataryanın altında yapışkanın ucu var hocam. Sakız gibi çekeceksin onu. Sen boş yere uğraşmışsın.

    Ordan çektim zaten hocam ama çekerken yarısında koptu o sakız gibi dediğin şey öyle çekince lap diye gelmiyor geriliyor ve kopuyor kopunca da diğer yarısında kalıyor oraya da bataryayı kaldırmadan ulaşamıyorsun. Tehlikeli işler yani bilmeyen adamın uğraşacağı işler değil  bilmeyen etmeyen kimseye internetten video izleyerek bu işe kalkışmalarını tavsiye etmiyorum.

    @Saku hocam ekranı alttaki vidalarını sökerek ayırdım gövdeden ama tamamen sökmedim 90 derecelik açıda tutarak bataryayı çıkardım 

     

    Böyle işçiliik olmaz hocam biz sağlıklı değişim için ekranı ve titreşim motorunu bile söküyoruz. 

    Sonra mkyb nin dediği gibi sakız gibi çekince geliyor eğer koyarsa alttan bir milim çekersen gene kalanı geliyor. En kötü çekemezsen zippo gazı dökünce o bant eriyor öyle sökülüyor ama senin problemin ekranı sökmeden yapmaya çalışman muhtemelen ekranın kendisine yada flexi ye zarar verdin.

    Muhtemelen firma olarak bir onarım videoları serisi yapıp youtube a koyacağız sezon sonu gibi

Toplam Hit: 4118 Toplam Mesaj: 45
şarj i̇phone 6 pil