İphone 6 Plus Mı S6 Edge Mi
-
İphone 6 plus ı tavsiye ederim s6 karar vermeden önce uzun kullanım testlerinide izle istersen ..
https://www.youtube.com/watch?v=ih9hwC4vfjc
-
İphone dedin ve şimdi panxer gelecek :) 2-3 lira verip de samsung almak çok saçma
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Aklını başına topla tabikide iphone, umarım apple tv işinede girer bi 20 sene sonra samsunda apple katılır nokia gibi,
Nokia Apple'a değil Microsoft'a satıldı. Oda tam satılma değil sadece akıllı telefon birimi satıldı. SamsunG araba bile üretiyor. Sırtı yere gelmez. Her şeyi bıraksalar bile sırf led ekran üretiminden yine parayı kırarlar.
-
iphone 6 plus 64 gb ;) bir çok özellikler karşılaştırılır, tartışılır ama şunu bil donanım olarak dış görünüşe aldanmamak gerekli hocam.. unutma 16 gb alırsan 4-5 gb sisteme ayrılmış alandır bu yüzden 64 yada 128 gb alacaksın hocam..
essan tarafından 30/May/15 22:55 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Aklını başına topla tabikide iphone, umarım apple tv işinede girer bi 20 sene sonra samsunda apple katılır nokia gibi,
Nokia Apple'a değil Microsoft'a satıldı. Oda tam satılma değil sadece akıllı telefon birimi satıldı. SamsunG araba bile üretiyor. Sırtı yere gelmez. Her şeyi bıraksalar bile sırf led ekran üretiminden yine parayı kırarlar.
Nokia gibi derken nokia satıldı gitti koca telefon firması apple yokken o vardı onu kast ettim,

-
Edge'i alalı iki hafta olmadı. Tasarım olarak iyi duruyor ve şimdilik performans olarak da sorun yok ama parmak izi okuyucusu felaket. Iphone'unkini aratıyor resmen. Ilk tanımlamadan 5 dakika sonrasına kadar kilitli ekran parmak iziyle açılabiliyor ama sonrasında eşleşme yok hatası veriyor. Bir de McAfee sürekli yetkisiz eylemler tespit edilDi, cihazı yeniden başlat diye uyarı veriyor.
-
Efendi bunu yazdı
Edge'i alalı iki hafta olmadı. Tasarım olarak iyi duruyor ve şimdilik performans olarak da sorun yok ama parmak izi okuyucusu felaket. Iphone'unkini aratıyor resmen. Ilk tanımlamadan 5 dakika sonrasına kadar kilitli ekran parmak iziyle açılabiliyor ama sonrasında eşleşme yok hatası veriyor. Bir de McAfee sürekli yetkisiz eylemler tespit edilDi, cihazı yeniden başlat diye uyarı veriyor.
evet hocam benim arkadaşımda da note 4 vardı bi ay sonra bıraktı parmak izi olayını iphone un touch id si gerçekten güzel
-
Mx4 pro al ;)
-
husnuweb bunu yazdı
kıyaslama yanlış bence iphone 6 plus vs note 4 olsa doğru olurdu.
kesinlikle plus önermem çok büyük, normal iphone 6 gayet ideal ve yeterli.
1gb ram sıkıntı değil, arka planda çalışan uygulamaları falan asla kapatmam uğraşmam 1 kere takıldığını görmedim telefonun.
8mp kamera da gayet iyi olay mpde değil lenste bitiyor ve iphone 6nın kamerası gayet başarılı ve seri.
kesinlikle normal iphone 6 öneririm. 3 senedir iphone kullanıyorum alım satım kur yükselmesi derken neredeyse hep bedavaya geliyor eskisini sattığımda.
+
-
ben 2.5 senedir s3 kullanıyorum. Oldukça memnunum açıkçası, olay tamamen kullanıcı da bitiyor.
Evet alet 5-6 ayda bir format istiyor. Bunun için backup programları ile rehber, sms ve çağrı günlüklerini çok rahat bi şekilde yedekleyip formattan sonra geri yükleyebiliyorum sorunsuz. programları geri yüklemek zaten çok basit bi iş. Geriye sadece zahmetli olan video ve fotoğraflar ki onları da kayıt yeri olarak harici sd kart seçtiysen hiç problem yok.
Samsungun kendi custom romları çok dandik oluyor, ben cm rom yüklüyorum ve inanılmaz rahat oluyor. ( bilen bilir rehber ve sms açılışındaki yavaşlığı.)
Ne kadar iyi kullansamda kasanın yanları soyuldu o bi problem bir de artık batarya pek dayanmıyor (hangi markanın dayanıyor ki :) )
Daha önce hiç bir apple ürünü kullanmadım ondan bir kıyaslama yapamayacağım. Ama ben yine android alırdım.