İphone 6 Plus Mı S6 Edge Mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Arkadas ne S6 Edge'i ne Samsung'u ne Sony'isi ne Mony'isi!

Birak Android'te model, marka secmeyi IOS Android'i donunun apis arasinda sallandirir.

Birakin Android kullanmayi.

(Root tarzi seyleri yapanlari ayri tutuyorum. O bile sacma bi istir ya. Hadi neysee)

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek
    madrew bunu yazdı

ben 2.5 senedir s3 kullanıyorum. Oldukça memnunum açıkçası, olay tamamen kullanıcı da bitiyor.

Evet alet 5-6 ayda bir format istiyor. Bunun için backup programları ile rehber, sms ve çağrı günlüklerini çok rahat bi şekilde yedekleyip formattan sonra geri yükleyebiliyorum sorunsuz. programları geri yüklemek zaten çok basit bi iş. Geriye sadece zahmetli olan video ve fotoğraflar ki onları da kayıt yeri olarak harici sd kart seçtiysen hiç problem yok.

Samsungun kendi custom romları çok dandik oluyor, ben cm rom yüklüyorum ve inanılmaz rahat oluyor. ( bilen bilir rehber ve sms açılışındaki yavaşlığı.)

Ne kadar iyi kullansamda kasanın yanları soyuldu o bi problem bir de artık batarya pek dayanmıyor (hangi markanın dayanıyor ki :) )

Daha önce hiç bir apple ürünü kullanmadım ondan bir kıyaslama yapamayacağım. Ama ben yine android alırdım.

S3 var  android 5.1 kurdum bildin telefon akiyor. İs sende bitiyor hocam. Ben android seviyorum cunku telefona sacma sapan fantazilerimi yaptirabilcem  seyler oluyor( en basiti rootlu uygulamalar ) . he ben duz kullaniciyim whatsapp bi kac uygulama atar takilirim diyosan ios.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    whoJetski bunu yazdı

hocam bende aynı kararsızlıktaydım ama sonra düşündm iphone 4 ile s3 aynı zamanda cıktı ben s3 aldım şimdi arkadasımın iphone 4 de donma yokken s3 nalları dikti ondan ben iphone aldım gayet memnunum

Şuan S3 gayet güzel kullanılır, lakin iPhone 4 adamı kanser eder. 

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

plus. 2 saniye bile düşünme

la?
Toplam Hit: 2966 Toplam Mesaj: 25