İphone 7 Problemi Yardım

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Temmuz/2009
    Erkek

    @patata Öncelikle şunu belirteyim, %100 bırakıp sabaha kalktığımda %33 de buluyorum cümlesine karşılık yazılmadı bu dediklerim&diyeceklerim. Kendi sorunumu anlatıp, daha önceki iphone sürümlerinde de başıma geldiği için belirttim. iphone 7 vs. ile alakası yoktur. Yazdığım yarım sayfalık yazıdan çıkardığın anlam buysa şüphelendim açıkcası neyse. Apple'nin genel olarak böyle bir strateji uyguladığı yönünde kaynaklar var. Gelelim bu kaynaklara; Aklı selim bir firma çıkıp biz planned obsolescence uyguluyoruz demez diyemez. Kendi ayağına sıkmış olur. Yanlış düşünceye doğru bir çözüm arıyorsun.

    -Anlayacağını bilsem tek cevapla geçiştiricem de ya anlamıyorsun ya da salağa yatıyorsun. Yine de belirtiyim.

    Tanıtım için IOS güncellemelerinde en son çıkan iphone serisine göre optimize edilir. Bunun sebebi de hızla gelişen teknolojiye ayak uydurabilmek ve kendi pazarını korumaktır. Fakat eski sürümlere de güncelleme verilir ki, yeniliklerden onlarında haberi olsun,kullansınlar. Fakat yine belirtiyorum son seriye göre optimize ettik. Yavaşlamalar donmalar vs. olabilir. Siz kullanın, bir müddet sonra bir güncelleme daha atacağız, Zaten hantallaşacak telefonunuz. Yenisini almak zorunda kalacaksınız algısı yaratılmakta.

    Neyse doğal olarak bunu anlamadın çünkü neyse alttakileri oku sen;

    Bu altta verdiğim örneklerin hepsi planned obsolescence dediğimiz zamazingoya kanıttır.

    - Eylül ayındaki lansmandan sonra gelen güncellemenin Google Analytic sonuçları, Bir anda fırlamış. 

    burdada https://tr.scribd.com/document/294247024/IOS-9-Slows-iPhone-4S-Complaint#from_embed IOS 9 güncellerken iphone 4S yavaşladığı için dava açan birisi. Metni okuyabilirsin. ufkun açılır.

    Bu alttakilere de bi göz gezdir. Türkçe anlamıyorsun belki İngilizce anlarsın.

    https://www.nytimes.com/2014/07/27/upshot/hold-the-phone-a-big-data-conundrum.html?_r=1 

    http://www.express.co.uk/life-style/science-technology/711333/iOS-10-iPhone-Slow-Apple-Software-Update

    http://www.techtimes.com/articles/120915/20160103/apple-facing-lawsuit-for-allegedly-forcing-people-to-buy-newer-models-by-slowing-down-iphone-4s-with-ios-9.htm

    Gelelim sana;

    Fakat yaklaşık 2 yıl önce çıkan 6-6S cihazları bariz olarak kullanıcının görebileceği şekilde stabiliteden uzaklaşıyorsa bunda art niyet aramak gerekir. cümlesini anlamadığı varsayarak tekrar yazıyorum. Yarım sayfa yazılan yazıdan yaptığım esprideki 5 seneye takılmışsın oda ayrı bir ironi :) Tüm yazdıklarını o 5 sene üzerinden gitmiş. Anlatmak istediğimi yine anlayamamışsın. Neyse bunu da sen çöz artık. Zaten yazımda belirtmiştim götünle okuduğun için yine yine anlayamamışsın. Bir önceki postuma bakıp "Yazdıklarında katıldığım tek nokta IOS sürümleri arasındaki farklılıklarda yavaşlama olabilir, çalışmayadabilir sonuçta teknoloji hızla ilerliyor, eski sürümlere uyum sağlamak zor." cümlesini görmemek için at gözlüğü takıyor olmalısın. Çok zor değil evladım, 3-4 saat önce yazdığım bir önceki posta bakacaksın zor değil. Aynı şeyleri konuşuyoruz. Ama bilale anlatır gibi de anlatsam anlamakta güçlük çekiyorsun yada ciddi ciddi sağlık problemlerin var. İlluminatı falan yardırıyorsun yine :) Neyse fazla uslubu bozmamak lazım. Benden bu kadar.

    saybirs tarafından 11/Ağu/17 21:00 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 3201 Toplam Mesaj: 22
iphone iphone problem pil