folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İphone Aniden Kapandı Yükleniyor Simgesi Sürekli Dönüyor

İphone Aniden Kapandı Yükleniyor Simgesi Sürekli Dönüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

merhaba iphone 5 imde oyun oynarken telefon dondu sonra kapandı ve yükleniyor simgesi siyah ekran üzerinde 1 2 saattir dönüyor power tuşu pasif ne yapmam lazım şarjının bitmesinimi bekleyeyim şarjı 100 dü şansıma

No way out
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

iOS çökmüştür muhtemelen. Power tuşu sağlam olsaydı açardıkta mecbur şarjın bitmesini bekleyeceksin. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

iOS çökmüştür muhtemelen. Power tuşu sağlam olsaydı açardıkta mecbur şarjın bitmesini bekleyeceksin. 

şarjı bitince açılır dimi? bu iphone 5 lerin artık sonu geliyor yavaş yavaş 

No way out
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

bende 6s var samsung tan geçtim binpişman oldum.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    AmoR bunu yazdı

bende 6s var samsung tan geçtim binpişman oldum.

iphone güncellemeyle telefonları bozmaya başladı eskiden donmayan telefon ios 10 a geçerek donmaya başladı keşke geçmeseydim 

No way out
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hep diyorumda dinleyen yok ki. Jailbreak çıkınca yapıp geçin daha da güncellemeyin. Zira Apple her güncellemede telefonu yavaşlatıyor. 

Güncelleme ile telefon bozma Apple için Yen'i bir şey değil. iPhone 4'teki iOS 7 faciasını görmedin sanırım. Çok fazla kastırdılar tepki alınca düzelttiler. 

mkyb tarafından 05/Kas/16 13:23 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek
    SaviorAngel bunu yazdı

merhaba iphone 5 imde oyun oynarken telefon dondu sonra kapandı ve yükleniyor simgesi siyah ekran üzerinde 1 2 saattir dönüyor power tuşu pasif ne yapmam lazım şarjının bitmesinimi bekleyeyim şarjı 100 dü şansıma

power tuşu ile birlikte orta tuşa aynı anda bassan telefon resetlenir tekrar açılır bi denesene

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    ehlikeyif bunu yazdı
    SaviorAngel bunu yazdı

power tuşu ile birlikte orta tuşa aynı anda bassan telefon resetlenir tekrar açılır bi denesene

telefonun power tuşu çalışmıyor zaten sorun orda şarjı bitmiş şarja taktım azıcık şarj olsun açılır birazdan 

No way out
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

elmada kaldı bu sefer kahretsin power tuşu çalışmıyo nasıl açıcam yardım 

No way out
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

açıldı be çok şükür yardımlarınız için eyv beyler 

No way out
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

İtunese bağla bi. Kurtarmayı dene. İzmirdeysen bakıvereyim

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 3650 Toplam Mesaj: 22
iphone siyah ekran yükleniyor