İphone Aniden Kapandı Yükleniyor Simgesi Sürekli Dönüyor
-
merhaba iphone 5 imde oyun oynarken telefon dondu sonra kapandı ve yükleniyor simgesi siyah ekran üzerinde 1 2 saattir dönüyor power tuşu pasif ne yapmam lazım şarjının bitmesinimi bekleyeyim şarjı 100 dü şansıma
-
iOS çökmüştür muhtemelen. Power tuşu sağlam olsaydı açardıkta mecbur şarjın bitmesini bekleyeceksin.
-
mkyb bunu yazdı
iOS çökmüştür muhtemelen. Power tuşu sağlam olsaydı açardıkta mecbur şarjın bitmesini bekleyeceksin.
şarjı bitince açılır dimi? bu iphone 5 lerin artık sonu geliyor yavaş yavaş
-
bende 6s var samsung tan geçtim binpişman oldum.
-
AmoR bunu yazdı
bende 6s var samsung tan geçtim binpişman oldum.
iphone güncellemeyle telefonları bozmaya başladı eskiden donmayan telefon ios 10 a geçerek donmaya başladı keşke geçmeseydim
-
Hep diyorumda dinleyen yok ki. Jailbreak çıkınca yapıp geçin daha da güncellemeyin. Zira Apple her güncellemede telefonu yavaşlatıyor.
Güncelleme ile telefon bozma Apple için Yen'i bir şey değil. iPhone 4'teki iOS 7 faciasını görmedin sanırım. Çok fazla kastırdılar tepki alınca düzelttiler.
mkyb tarafından 05/Kas/16 13:23 tarihinde düzenlenmiştir -
SaviorAngel bunu yazdı
merhaba iphone 5 imde oyun oynarken telefon dondu sonra kapandı ve yükleniyor simgesi siyah ekran üzerinde 1 2 saattir dönüyor power tuşu pasif ne yapmam lazım şarjının bitmesinimi bekleyeyim şarjı 100 dü şansıma
power tuşu ile birlikte orta tuşa aynı anda bassan telefon resetlenir tekrar açılır bi denesene
-
ehlikeyif bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
power tuşu ile birlikte orta tuşa aynı anda bassan telefon resetlenir tekrar açılır bi denesene
telefonun power tuşu çalışmıyor zaten sorun orda şarjı bitmiş şarja taktım azıcık şarj olsun açılır birazdan
-
elmada kaldı bu sefer kahretsin power tuşu çalışmıyo nasıl açıcam yardım
-
açıldı be çok şükür yardımlarınız için eyv beyler
-
İtunese bağla bi. Kurtarmayı dene. İzmirdeysen bakıvereyim