İphone Aniden Kapandı Yükleniyor Simgesi Sürekli Dönüyor
-
Hadi geçmiş olsun. Poewrr tuşunuda yaptır :)
-
crimeangel bunu yazdı
50 tl istiyo hocam öğrenci için çok para bakalım peder kendine iphone 7 alacakmış onun telefonu bana kalırsa kullanırım :) adam iphone 6s kullanıyo
-
şarja taktım film izliyodum şimdi bi bakayım dedim bu seferde siyah ekranda kalmış yine şarjının bitmesini beklicem Allahtan bu sefer şarjı azdı
-
Senin telin miyadı dolmuş aga
-
maserati bunu yazdı
Senin telin miyadı dolmuş aga
arıyorum telefon çalıyor ama belirti yok :) şarjı bitsin açarım tekrar
-
telefonu iphone 5 s ile değiştiricem inşAllah
-
SaviorAngel bunu yazdıcrimeangel bunu yazdı
50 tl istiyo hocam öğrenci için çok para bakalım peder kendine iphone 7 alacakmış onun telefonu bana kalırsa kullanırım :) adam iphone 6s kullanıyo
6S varken 7'ye geçmek bence şuan gereksiz. Bi daha düşünsün derim. 6S'in 2 sene daha gideri var.
-
SaviorAngel bunu yazdı
şarja taktım film izliyodum şimdi bi bakayım dedim bu seferde siyah ekranda kalmış yine şarjının bitmesini beklicem Allahtan bu sefer şarjı azdı
Tavsiyem herşeyi silip yeni bir iphone gibi sıfırdan kurulum yap. Zamanında benzer bir sıkıntı benim de başıma gelmişti bu şekilde çözdüm.
-
mkyb bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdıcrimeangel bunu yazdı
6S varken 7'ye geçmek bence şuan gereksiz. Bi daha düşünsün derim. 6S'in 2 sene daha gideri var.
bırak alsın da 6s arkadaşa kalsın :)
-
AmoR bunu yazdımkyb bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdıcrimeangel bunu yazdı
bırak alsın da 6s arkadaşa kalsın :)
inci de ki hikaye geldi aklıma aq :D
"Oğlum aç mısın?" dedi babam. Aç olduğumu söyleyip adamı zor durumda bırakmak istemedim.Eh kem küm derken simitçiye "Ver ordan tazelerinden iki tane.'dedi, Simitçinin yanındaki tabureye oturttu beni, iki simidi de bana verdi canım babam. " Baba sen yemiyecek misin?" dedim. "Aç değilim ben, şu bakkala borcumu ödeyip geliyorum bekle" dedi. Ben de bitirdim simitleri bekliyorum hala gelmedi babam, kalktım bakkala kadar gideyim dedim. Lokantanın yanından geçerken içeri bi baktım adam bi buçuk iskender yiyor "