İphone Batarya Değişimi Tavsiyesi
-
25-50 TL fark olsa anlarımda bayağı fark varmış.
-
Her ne hikmetse pc de usb den düşük amperle şarj ettiğim telefonun batarya sağlığı oldukça iyi. Bence arada da olsa aceleniz yoksa tamamen boşaltıp pc usb portundan şarj edin. Hızlı şarj pek sağlıklı gözükmüyor.
-
şarjı 20 den aşağı 80 den yukarı yapmayın diyorlar bide bu piller için en sağlıklısı diyorlar bu yöntem için
-
apple servisleri arası fiyat farkı açısından yorum yapabilecek olan var mı ?
2536 yerine 2800 mü verelim troy'a *
-
Hocam fiyat farkı olmaması gerekiyor müşteri hizmetleriyle görüştün mü ?
Şöyle olabilir apple storlara teslim edersen onlar telefonu gebzedeki repair centera gönderiyor gitmesi gelmesi 1 haftayı bulabiliyor.
Troy,kvk,genpa gibi servisler ise aynı gün değişim yapıp teslim ediyor. Belki fark bundan kaynaklanıyor olabilir.
-
Sserkan bunu yazdı
Hocam fiyat farkı olmaması gerekiyor müşteri hizmetleriyle görüştün mü ?
Şöyle olabilir apple storlara teslim edersen onlar telefonu gebzedeki repair centera gönderiyor gitmesi gelmesi 1 haftayı bulabiliyor.
Troy,kvk,genpa gibi servisler ise aynı gün değişim yapıp teslim ediyor. Belki fark bundan kaynaklanıyor olabilir.
yok hocam bak liste bu, apple ın sitesi de zate tahmini fiyat veriyor.
https://www.basariservis.com/apple-fiyat-listesi/
rapidhacker550 tarafından 28/Eyl/23 11:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Teknik servise gittim 13.30 gibi teslim ettim. 15.15'te hazırdır. Gayet profesyonellerdi. Orijinal servis güvenini hissettirdi mi? Evet hissettirdi. 2592₺ tl enparada 5 taksit de yaptım. kafa rahat birkaç sene artık.
iphone 12 mini için de değiştir zam gelecek dediler ama bilemedim. değer mi 2800₺
-
rapidhacker550 bunu yazdı
Teknik servise gittim 13.30 gibi teslim ettim. 15.15'te hazırdır. Gayet profesyonellerdi. Orijinal servis güvenini hissettirdi mi? Evet hissettirdi. 2592₺ tl enparada 5 taksit de yaptım. kafa rahat birkaç sene artık.
iphone 12 mini için de değiştir zam gelecek dediler ama bilemedim. değer mi 2800₺
troy dan mı yaptınız hocam. bir de telefon sıfırlandı mı ? ne yapmak gerekiyor . teşekkürler.
-
theimpossible bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
troy dan mı yaptınız hocam. bir de telefon sıfırlandı mı ? ne yapmak gerekiyor . teşekkürler.
başarı teknik serviste yaptırdım.
telefonu sıfırlayıp şifresiz ya da şifresinin söylenerek verilmesini istiyorlar.
ben sıfırladım şifresiz verdim. teslim alınca da bir daha sıfırladım güvenmediğimden ne olur ne olmaz diye.
-
rapidhacker550 bunu yazdıtheimpossible bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
başarı teknik serviste yaptırdım.
telefonu sıfırlayıp şifresiz ya da şifresinin söylenerek verilmesini istiyorlar.
ben sıfırladım şifresiz verdim. teslim alınca da bir daha sıfırladım güvenmediğimden ne olur ne olmaz diye.
Alt tarafı pil değiştircek neden telefonu sıfırlıyoruz anlamıyorum. Nereye sokacam o kadar veriyi