İphone Batarya Değişimi Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

25-50 TL fark olsa anlarımda bayağı fark varmış. 

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Her ne hikmetse pc de usb den düşük amperle şarj ettiğim telefonun batarya sağlığı oldukça iyi. Bence arada da olsa aceleniz yoksa tamamen boşaltıp pc usb portundan şarj edin. Hızlı şarj pek sağlıklı gözükmüyor.

Syntax error..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

şarjı 20 den aşağı 80 den yukarı yapmayın diyorlar bide bu piller için en sağlıklısı diyorlar bu yöntem için

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

apple servisleri arası fiyat farkı açısından yorum yapabilecek olan var mı ? 

2536 yerine 2800 mü verelim troy'a *

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Hocam fiyat farkı olmaması gerekiyor müşteri hizmetleriyle görüştün mü ?

Şöyle olabilir apple storlara teslim edersen onlar telefonu gebzedeki repair centera gönderiyor gitmesi gelmesi 1 haftayı bulabiliyor.

Troy,kvk,genpa gibi servisler ise aynı gün değişim yapıp teslim ediyor. Belki fark bundan kaynaklanıyor olabilir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı

Hocam fiyat farkı olmaması gerekiyor müşteri hizmetleriyle görüştün mü ?

Şöyle olabilir apple storlara teslim edersen onlar telefonu gebzedeki repair centera gönderiyor gitmesi gelmesi 1 haftayı bulabiliyor.

Troy,kvk,genpa gibi servisler ise aynı gün değişim yapıp teslim ediyor. Belki fark bundan kaynaklanıyor olabilir.

yok hocam bak liste bu, apple ın sitesi de zate tahmini fiyat veriyor.

https://www.basariservis.com/apple-fiyat-listesi/ 

rapidhacker550 tarafından 28/Eyl/23 11:39 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Teknik servise gittim 13.30 gibi teslim ettim. 15.15'te hazırdır. Gayet profesyonellerdi. Orijinal servis güvenini hissettirdi mi? Evet hissettirdi. 2592₺ tl enparada 5 taksit de yaptım. kafa rahat birkaç sene artık. 

iphone 12 mini için de değiştir zam gelecek dediler ama bilemedim. değer mi 2800₺ 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

Teknik servise gittim 13.30 gibi teslim ettim. 15.15'te hazırdır. Gayet profesyonellerdi. Orijinal servis güvenini hissettirdi mi? Evet hissettirdi. 2592₺ tl enparada 5 taksit de yaptım. kafa rahat birkaç sene artık. 

iphone 12 mini için de değiştir zam gelecek dediler ama bilemedim. değer mi 2800₺ 

troy dan mı yaptınız hocam. bir de telefon sıfırlandı mı ? ne yapmak gerekiyor . teşekkürler.

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    theimpossible bunu yazdı

troy dan mı yaptınız hocam. bir de telefon sıfırlandı mı ? ne yapmak gerekiyor . teşekkürler.

başarı teknik serviste yaptırdım.

telefonu sıfırlayıp şifresiz ya da şifresinin söylenerek verilmesini istiyorlar.

ben sıfırladım şifresiz verdim. teslim alınca da bir daha sıfırladım güvenmediğimden ne olur ne olmaz diye.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    theimpossible bunu yazdı

başarı teknik serviste yaptırdım.

telefonu sıfırlayıp şifresiz ya da şifresinin söylenerek verilmesini istiyorlar.

ben sıfırladım şifresiz verdim. teslim alınca da bir daha sıfırladım güvenmediğimden ne olur ne olmaz diye.

Alt tarafı pil değiştircek neden telefonu sıfırlıyoruz anlamıyorum. Nereye sokacam o kadar veriyi

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 3310 Toplam Mesaj: 34
apple pil değişimi iphone batarya değişimi