İphone Batarya Değişimi Tavsiyesi
-
Android'te olsa iOS'ta olsa, batarya değişimi sonrası format şart. Çünkü sistem kendini eski bataryaya göre ayarlayıp yavaşlatıyor.
-
LynXMaSTeR bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıtheimpossible bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
Teknik servise gittim 13.30 gibi teslim ettim. 15.15'te hazırdır. Gayet profesyonellerdi. Orijinal servis güvenini hissettirdi mi? Evet hissettirdi. 2592₺ tl enparada 5 taksit de yaptım. kafa rahat birkaç sene artık.
iphone 12 mini için de değiştir zam gelecek dediler ama bilemedim. değer mi 2800₺
troy dan mı yaptınız hocam. bir de telefon sıfırlandı mı ? ne yapmak gerekiyor . teşekkürler.
başarı teknik serviste yaptırdım.
telefonu sıfırlayıp şifresiz ya da şifresinin söylenerek verilmesini istiyorlar.
ben sıfırladım şifresiz verdim. teslim alınca da bir daha sıfırladım güvenmediğimden ne olur ne olmaz diye.
Alt tarafı pil değiştircek neden telefonu sıfırlıyoruz anlamıyorum. Nereye sokacam o kadar veriyi
bilgisayara yedekle hocam.
ben 12 miniyi yedekledim. sonra 11 i teslim aldım. 12 mini yedeğini 11'e yükledim.
ana ekrandaki uygulama yerlerine kadar aynen devam ettim. bütün fotoğraflar programlar her bir şeyi aynı.
şu anda sanki 12 mini ve kopyası olan 11 kullanıyor gibiyim.
-
arada bi telefonu sıfırlasak eski performansı alır mıyız o halde?
bence tarihe ayarlıdır bu durum, sıfırlanınca performansın değişeceğini sanmıyorum.
rapidhacker550, hocam macbook zaten 256 lık, onun da 200 küsürü dolu, 128 gb telefonun da 125 i dolu, komple yedeklemem pek mümkün değil.