İphone Dan Fotoğrafları Pc Ye Atma Sıkıntı
-
bilgisayara bağlayınca eskisi gibi güven güvenme gelmiyor izin ver izin verme geliyor izin ver diyorum fakat sadece son çektiğim 3 fotğraf gözüküyor yüzlerce fotoğraf var nasıl atarım pc ye
-
İtools eng versiyonunu indir.
telefonu ne istersen atar alırsın.
-
juniourfalcon bunu yazdı
link verebilir misin bulamadım
-
FiL3MAN bunu yazdıjuniourfalcon bunu yazdı
link verebilir misin bulamadım
https://www.fullprogramlarindir.com/itools-indir-iphone-ipad-ipod-touch-dosya-yoneticisi.html
-
şuan şunu anladım ki program ile ilgili bişi değil benim sıkıntı apowersoft phone manager vardı bende eskiden cok foto müzik atmıştım onunla simdi program bağlantısı olmuyor. Takınca kabloyu resim video ... bişi yazıyor izin ver diyorum fakat program da en ufak hareket yok simdi sizin dediğiniz program ile de denedim bağlantı olmuyor bilgisayarım a Apple iphone diye aygıt geliyor fakat program bağlanmıyor
-
güven güvenme çıkmıyorsa anlattığım sıkıntı yaşayan varsa sorunu çözdüm sonunda şükür :D
Apple Mobile Device USB Driver'ı elle güncelleyin
Yukarıdaki bölümlerden biri sizi bu bölüme yönlendirirse Aygıt Yöneticisi'nde bir girişi zaten sağ tıklamışsınız demektir. Şimdi şu adımları izleyin:
- Sürücü Yazılımını Güncelleştir öğesini seçin.
- "Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara" öğesini seçin.
- "Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver" seçeneğini belirleyin.

- Disketi Var düğmesini tıklayın. Böyle bir düğme yoksa Cep Telefonu veya Depolama Aygıtı gibi bir aygıt kategorisi (varsa) seçin.
- İleri'yi tıklayın. Disketi Var düğmesini görüyor olmanız gerekir.
- Gözat düğmesini tıklayın ve C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\Drivers konumuna gidin.
- "usbaapl" dosyasını çift tıklayın.
bunu yaptım oldu :D
-
verilen linkteki çince :D
-
MeTiN_7 bunu yazdı
verilen linkteki çince :D
http://www.gezginler.net/indir/itools.html
ben buldum ingilizcesini de onunla alakalı değilmiş :D
ve tavsiye de bulunayım bende apowersoft phone manager daha iyi :D ;)
-
hocam bilmediğimden soruyorum önceden pcden iphone istediğimiz müziği atıp zil sesi yapabiliyorduk ama İtunes güncellemeyle bu özelliği devre dışı bıraktı
bunu nasıl aşabiliriz bilen varsa burdan bi bilgi verebilirmi kusura bakma buraya yazdım soruyu
-
El_Sharaby bunu yazdı
hocam bilmediğimden soruyorum önceden pcden iphone istediğimiz müziği atıp zil sesi yapabiliyorduk ama İtunes güncellemeyle bu özelliği devre dışı bıraktı
bunu nasıl aşabiliriz bilen varsa burdan bi bilgi verebilirmi kusura bakma buraya yazdım soruyu
estağfirullah ne kusuru dediğim program ile (apowersoft phone manager) atıp zil sesi yapabilirsin
-
FiL3MAN bunu yazdıEl_Sharaby bunu yazdı
estağfirullah ne kusuru dediğim program ile (apowersoft phone manager) atıp zil sesi yapabilirsin
çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için hocam aradığım program